FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

T-MAC
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la T-MAC » 07 jan 2011, 16:05

The PUNISHER je napisao/la:Zna li neko ko je zabio prvi zvanicni gol za Barcu?Pitao sam to prije nekoliko dana ali nisam dobio odgovor,... 8-)
malo sam trazio po netu...
nisam mogao naci...ali sam nesto prokontao..
spanska liga je osnovana 1928 god..a u tom periodu u barci je igrao Josep Samitier(drugi najbolji strijelac barce),postigao je 326 golova..
pa vjerovatno je on mozda postigao taj prvi zvanicni gol.. ;)
ali opet sumnjam da je ovo moje tacno...treba ovde neko strucniji... :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 07 jan 2011, 16:09

T-MAC je napisao/la:
The PUNISHER je napisao/la:Zna li neko ko je zabio prvi zvanicni gol za Barcu?Pitao sam to prije nekoliko dana ali nisam dobio odgovor,... 8-)
spanska liga je osnovana 1928 god..a u tom periodu u barci je igrao Josep Samitier(drugi najbolji strijelac barce),postigao je 326 golova..
Hvala u svakom slucaju ;)
"mes que un club"

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 07 jan 2011, 16:24

Ako misliš od 1899. kada je osnovana FC Barcelona, onda znam da je Barcelona svoju 1. utakmicu izgubila od jedne skupine Engleze koji su bili u gradu, dobili Otočani 1:0, doduše to je bila prijateljska utakmica.

2. utakmicu u povijesti Barcelona odigrala protiv Catala i pobijedila 3:1, strijelci za Barcelonu su bili Gamper (2), i Witty, netko je od njih dvojice zabio 1. gol u povijesti Barcelone, doduše je to bila prijateljska utakmica, pa je to neslubeni/nezvanični gol.

1. službeni gol je zabio Guirvan, 20.01.1901., u Kupu Macaya (prvenstvo Katalonije). Barcelona izgubila od Hispanie 1:2.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 07 jan 2011, 16:48

T-MAC je napisao/la:
Istina da je današnja Primera Division osnovana 1928. godine, ali i prije je postojalo prvenstvo Španjolske, a to je bio današnji Kup kralja, koji je na početku bio kao prvenstvo Španjolske, do 1928. godine kada je osnovana Primera Division.

Samo što se ti naslovi prvenstva Španjolske prije 1928. danas ne računaju pod naslove Primera Division, nego pod Copa del Rey.

Recimo, Talijani imaju sl. situaciju. Seria A je službeno osnovana 1898. godine, tada je to više bilo kao regionalno natjecanje. Oni su obnovili Seria A 1929. godine, ali su prvake prije toga priznali kao prvake današnje Seria A, za razliku od Španjolaca koji nisu prvake prije 1928. priznali kao prvake Primere, nego kao prvake Copa del Rey, prije je prvenstvo Španjolske bilo više regionalno natjecanje.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

The PUNISHER
Kontakt:

Post Postao/la The PUNISHER » 07 jan 2011, 18:04

Leader je napisao/la:
Ako misliš od 1899. kada je osnovana FC Barcelona, onda znam da je Barcelona svoju 1. utakmicu izgubila od jedne skupine Engleze koji su bili u gradu, dobili Otočani 1:0, doduše to je bila prijateljska utakmica.

2. utakmicu u povijesti Barcelona odigrala protiv Catala i pobijedila 3:1, strijelci za Barcelonu su bili Gamper (2), i Witty, netko je od njih dvojice zabio 1. gol u povijesti Barcelone, doduše je to bila prijateljska utakmica, pa je to neslubeni/nezvanični gol.

1. službeni gol je zabio Guirvan, 20.01.1901., u Kupu Macaya (prvenstvo Katalonije). Barcelona izgubila od Hispanie 1:2.
Hvala,bit ce mi ovo od pomoci ;)
"mes que un club"

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 jan 2011, 09:21

Marti Riverola na posudbi u Vitesse do kraja sezone.
Svi bitni u klubu su rekli da je to dobar potez i za njega i za tim. Pep je rekao da će mu to dobro doći, jer je nizozemska liga slična španskoj, važno je da on to osjeti i napreduje igrajući u prvoj ligi.

Nek' mu je sretno i da nam se vrati još bolji. :)
slika

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 14965.html
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jan 2011, 15:48

Veceras gostovanje Deportivu, jednoj jako tvrdoj ekipi, stoga bi trebali nastupiti u najjacem mogucemo sastavu da nova pobjeda ne bi dosla u pitanje. Po mogucnosti trebalo bi rijesiti utakmicu vec u prvom poluvremenu, nesto onako kao protiv Espanjola, odmah napasti svim snagama i uvaliti koji gol, pa da u drugom mozemo gledati Afelaya kako se snalazi.

Vecaras poceti ovako akobogda:

slika
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 08 jan 2011, 17:16

Evo gledam statistiku Deportiva kod kuće...slabi su...od 8 tekmi imaju omjer 3 dobijene 4 remija i 1 poraz.Ne bi trebalo biti većih problema...Statistika kaze das u slabi tako da očekujemo sigurnu pobijedu Barce. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 jan 2011, 21:21

Ova ce postava izaci veceras
slika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jan 2011, 21:28

Samo jedna izmjena ne pocinje Alves nego Adriano,ostalo je tacno

P.S. al je klupa prejebena :)

Pinto,Bojan,Alves,Afellay,Xavi,Busquets,Thiago...bit ce problem koga ubacit :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 08 jan 2011, 21:37

Što Xavi ne pocinje :roll:
Rođen s tobom da budem

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 jan 2011, 21:40

Mislim da nema nikakav poseban razlog osim tog rotiranja i eventualnog odmaranja,jel se u kupu igralo skoro u najacem sastavu,a takodjer vec iducu sedmicu je opet kup pa je cisto taj razlog da se malo izrotira...uostalom navikli smo od Pepa na ove stvari
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jan 2011, 21:40

Uh moglo bi biti zeznuto s ovom postavom

cekam pare na 2 ili vise golova u prvom poluvremenu, al s ovom postavom dabogda da ih odma razvalimo u prvom
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 jan 2011, 21:42

Klupa
Pinto,alves,bojan,affelay,Sergio B,Thiago,xavi
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 08 jan 2011, 21:47

Meni se ovo uopste ne svidja.nas napad je bez xavia nista.a deportivo se ne treba podceniti.madam se da ce ovo na dobro izaci.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 08 jan 2011, 21:50

Da bar Alves igra. :oops:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 08 jan 2011, 21:51

Sexmachineboy je napisao/la:Da bar Alves igra. :oops:
Da bar Affelay ili thiago igra vise bi se zadovoljio.
Evo gledam tekmu porta i mogu reci da mi na hulk dosao ko budali samar.Kako samo jak,ima nos za golove.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 08 jan 2011, 21:58

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Da bar Alves igra. :oops:
Da bar Affelay ili thiago igra vise bi se zadovoljio.
Evo gledam tekmu porta i mogu reci da mi na hulk dosao ko budali samar.Kako samo jak,ima nos za golove.
Ma neće on nigdje iz Porta, a ne znam gdje ga vidiš u sastavu, na kojem mjestu. Ne vjerujem da bi on sjedio na klupi negdje.

I ja bi volio da Tijago igra, ali mislim da je rano za Afelaja.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 jan 2011, 21:58

Igra ko igra jbg...nema kukanja sad.
To je to što se trenutno ima na raspolaganju.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 jan 2011, 22:07

VAMOS LA CORUNA :mrgreen:
Po prvi put ove sezone vjerujem da ste zreli za kiks nekako mi ovaj Deportivo izgleda kao težak posao za vas :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.