miky_hz je napisao/la:
Pa lakse bi nam bilo osvojiti LP nego ovogodisnje izdanje Kupa Kralja

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
miky_hz je napisao/la:
Jos se Betisu povrijedio najbolji igrac Emana ,nece igrati mjesec dana .Sexmachineboy je napisao/la:Koja sreća za Barcu![]()
![]()
Odgovorit ću umjesto njega, ako možemandraX je napisao/la:juzhny kada se igraju tekme?
ZahvaLjujemLeader je napisao/la:Odgovorit ću umjesto njega, ako možemandraX je napisao/la:juzhny kada se igraju tekme?![]()
Real (M) vs. Atletico 13. ovog mjeseca, ostali (Betis - Barcelona , Deportivo - Almería i Villarreal - Sevilla) dan ranije.
Uzvrati 19.1.
Hajmo mi prvo doči do finala...a zar se finale neigra na neutralnom terenuNail for Real je napisao/la:Jbem ti i Nou Camp. Koliko sam obavijesten, tu je finale Copa del Reya a zna se kako mi prolazimo na onoj poljaniDa je u pitanju ESB imali bi sansi, ovako cemo opet izgubiti...
Doci cemo mi do finala pesimistoRaul_64 je napisao/la:Hajmo mi prvo doči do finala...a zar se finale neigra na neutralnom terenuNail for Real je napisao/la:Jbem ti i Nou Camp. Koliko sam obavijesten, tu je finale Copa del Reya a zna se kako mi prolazimo na onoj poljaniDa je u pitanju ESB imali bi sansi, ovako cemo opet izgubiti...
nažalost ,sastaju se u polufinalu(ništa od finala) ,normalno ako prođu daljeThe PUNISHER je napisao/la:Ovogodisnja zavrsnica kupa ce biti jako zanimljiva.U finalu ocekujem Barcu i Real,pa da im Barca ponovo ocita nogometnu lekciju.Madridjani mogu biti zadovoljni i sa porazom u finalu manjim od 5 razlike.![]()
Ne mogu se sastati prije finala,pogledaj žrijeb ponovo i mene je zbunilo..legenda reala je napisao/la:nažalost ,sastaju se u polufinalu(ništa od finala) ,normalno ako prođu daljeThe PUNISHER je napisao/la:Ovogodisnja zavrsnica kupa ce biti jako zanimljiva.U finalu ocekujem Barcu i Real,pa da im Barca ponovo ocita nogometnu lekciju.Madridjani mogu biti zadovoljni i sa porazom u finalu manjim od 5 razlike.![]()
ma nisam ni gledo ,neko reče neki dan u polufinalu se sastaju ,i nisam se ni razumio dok ti ne reče ,a sad vidim da Barsa ide na pobjedniak Deportivi-AlmeriaRaul_64 je napisao/la:Ne mogu se sastati prije finala,pogledaj žrijeb ponovo i mene je zbunilo..legenda reala je napisao/la:nažalost ,sastaju se u polufinalu(ništa od finala) ,normalno ako prođu daljeThe PUNISHER je napisao/la:Ovogodisnja zavrsnica kupa ce biti jako zanimljiva.U finalu ocekujem Barcu i Real,pa da im Barca ponovo ocita nogometnu lekciju.Madridjani mogu biti zadovoljni i sa porazom u finalu manjim od 5 razlike.![]()