E vidis ovako mahalsko razmisljanje ko ima koliku platu, je li 8.000, 5.000, 3.000 ili 15.000 je jedan od razloga sto smo mi neozbiljan klub. Pa covjece pogledaj koliko treneri kostaju. Sto se tice trenerske pozicije, mi nismo mogli bolje proci za nase uslove, za nase uslove. To ti je slicno ko kad se Mourinho pljuje sto ima veliku platu u Tottenhamu a realno nema klub budzet da dovede top igrace, i da objektivno konkurise za 1. poziciju na tabeli. Tako ti je isto sa nama, tu smo gdje jesmo na tabeli jer se nema za boljih igraca.Kometa je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:10Imamo mi budzet cim Amar moze uzeti8.000 mjesecno.Najlakse je sad voditi ekipu nema para imas alibi za poraze a naplatice kad tadTristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:33
Razumijem ja to sve, ali moras imati na umu da u martu ti izlazis iz UO koji ce se 95% raspasti i bit ce ostavki. Znaci klub ce u martu/aprilu ostati bez rukovodstva. Nema ti onda stvarno niko ni zaustaviti kad krene rezultatski krah osim da Amar sam od sebe kaze da ide. Amar je odavno kontrolu prije svega izgubio nad timom i ozbiljno je pitanje da li ce moci nesto uraditi, a ne kad ce. Rekao sam danas da prvi put otkad je kod nas dosao je do zida i nema kud. Nema on vise kontrolu nad bilo kojim segmentom ni podrsku od bilo koga.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoze amar traziti od zeca i stilica da prihvate smanjenje plate zbog korone a sebe ne diratiTristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:17E vidis ovako mahalsko razmisljanje ko ima koliku platu, je li 8.000, 5.000, 3.000 ili 15.000 je jedan od razloga sto smo mi neozbiljan klub. Pa covjece pogledaj koliko treneri kostaju. Sto se tice trenerske pozicije, mi nismo mogli bolje proci za nase uslove, za nase uslove. To ti je slicno ko kad se Mourinho pljuje sto ima veliku platu u Tottenhamu a realno nema klub budzet da dovede top igrace, i da objektivno konkurise za 1. poziciju na tabeli. Tako ti je isto sa nama, tu smo gdje jesmo na tabeli jer se nema za boljih igraca.Kometa je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:10Imamo mi budzet cim Amar moze uzeti8.000 mjesecno.Najlakse je sad voditi ekipu nema para imas alibi za poraze a naplatice kad tadTristan10 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 21:46
Nije Amar izugbio kontrolu nad ekipom. Nego nemamo uopste uprave, nema budzeta kao konkurentni timovi i to je razlika. Kvalitet nase ekipe je bas onako kako tabela trenutno pokazuje. Za vise moras privuci neke sponzore, i zato ti je realno potrebno ne samo Badzak, nego jos dvije takve osobe.
-
- Kontakt:
Jedino sto su zasluzili je tuzba za dusevnu bol zbog posljednje 4 utakmice, a i vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Ako ima toliko dugovanja zasto onda lendric nije predao na arbitrazu da ide u malezijuplavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Isplacena im je sve i marka. Plate i premije.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam, to bi njega trebalo pitati. Vjerujem da takav proces traje, ne mozes tek tako papire dobiti za 5 dana. Eto ja predam i to se rijesi sutra. Onda postoji mogucnost da u ugovoru mozes imati stavku da ti se moze kasniti 60, 90 dana. Klub onda ako hoce da te ****, uplati ti tri plate i ne mozes dobiti proces.Kometa je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:34Ako ima toliko dugovanja zasto onda lendric nije predao na arbitrazu da ide u malezijuplavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
-
- Kontakt:
A niko da kaze da trener bira UO,NO..
Pa se tjera predsjednik nakon mjesec,eto on kao nesto kriv.Amar je najveci krivac za ovo stanje,jednoj petini "navijaca" je zatvorio pristup klubu,jer je licne interese stavio ispred klupskih.
Pa se tjera predsjednik nakon mjesec,eto on kao nesto kriv.Amar je najveci krivac za ovo stanje,jednoj petini "navijaca" je zatvorio pristup klubu,jer je licne interese stavio ispred klupskih.
-
- Kontakt:
Pa hajde napisi ko je taj mudonja sto pije sta ga branis **** te on treba ih javno lincovat i prozivat na ovakvu igru da rade takve stvari sta me boli **** jel primio platu on ce svoje pare dobit kad tad od Zelje oni zive od lopte a igraju je ko da su rekreativci, mi Zelju volimo a oni zive od njega picka im materina svima
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Pa rekao je trener da ce se pokusati bolje spremiti za srijedu. Svako se sprema na svoj nacin pa jel? 

-
- Kontakt:
PlavaOfanziva je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:43Pa hajde napisi ko je taj mudonja sto pije sta ga branis **** te on treba ih javno lincovat i prozivat na ovakvu igru da rade takve stvari sta me boli **** jel primio platu on ce svoje pare dobit kad tad od Zelje oni zive od lopte a igraju je ko da su rekreativci, mi Zelju volimo a oni zive od njega picka im materina svima
Da si ti meni ziv i zdrav nasih prvih 11 moze popit ko najjacih 11 cugera sa ovog foruma.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Sta je za kup hoce li nas prenositi ko?
- plavousrcu
- Kontakt:
A Veseli se osigurao oko 30.000 preko Saveza krajem godine. Ako mu je plata 5000 eto sest plata. Nas kadar sa strukom jedno 35 ljudi i sracunaj. Ko je Deda Mraz koji donese u klub milioncic. Stilic i Zec imaju vise od Veselog sigurno. Kad je ovom bilo 30, neka je njima po 50.000. Tri igraca 130.000. Gdje je jos 30 ljudi plus radna zajednica?
Preglupo je sad uzimati pare za opravdanje, a eto na portalu pise u posljednja dva mjeseca dvije plate. Znaci za dvije plate koje su dobili imamo 0 datih golova, 2 primljena, jedan bod. Da marke nisu dobili mogli bismo traziti tu opravdanje. Sad, trenutno ne mozemo. Rijetko ko ima redovno ovdje.
-
- Kontakt:
plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Čuj hoće oni, ali dug im je u glavi. Strašno.
Željezničar za život cijeli!
Ma šta su bolan zaslužili?plavousrcu je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:29Zasluzili su. Da imas neke druge igrace i da ih vodi neki drugi trener do sada bi bila tri steajka, niko ne bi potpisao odgodu da se mogu licence dobiti. Nisu nasi igraci losi kako ih se pokusava predstaviti. Hoce oni, samo imas tu psiholosku barijeru, u glavi ti je uvijek taj dug.
Znaš li šta je bilo na zadnjem treningu?
Znaš li gdje su večeras bili klošari?
Znaš li da ima par klanova u ekipi?
Odavno veće **** nisu nosile sveti dres!
1921
- plavousrcu
- Kontakt:
I ne treba traziti, ali treba imati na umu da su ovi momci valjali nasem klubu. Hladno su mogli svi podnijeti tuzbe i licenca cao. Nisu. Svaka im cast, hajde jos stisnite do kraja sezone da se izbori Evropa i onda se ganjajte, dogovarajte se za svoje zaradjene novce. Neko ce uzeti papire i oprostiti koju platu, neko nece htjeti raskid ugovora. To su normalni procesi.LjoZee je napisao/la: ↑07 mar 2021, 22:56Preglupo je sad uzimati pare za opravdanje, a eto na portalu pise u posljednja dva mjeseca dvije plate. Znaci za dvije plate koje su dobili imamo 0 datih golova, 2 primljena, jedan bod. Da marke nisu dobili mogli bismo traziti tu opravdanje. Sad, trenutno ne mozemo. Rijetko ko ima redovno ovdje.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Strašno je to što Veseli ima 5 milja.... tačnije žalosno.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 15 gostiju.