Ma jedina ispravna opcija je da Badzak bude alfa i omega ovog Zelje. PRVI ČOVJEK ! Pa kako odluči.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Opet okreces pricu , govorim da zavrsi ovo sto je zapoceo da od toga ne odustaje bez obzira na sramotne igre . Znaci nema odustajanja idemo zajedno do kraja a kad se sve poslozi leti trener a ne uprava.MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:53Reci da jedan Jasmin Badzak okrece ledja Zelji moze reci samo jako zlonamjerna osoba. Jasmin Badzak je citav svoj zivot zeljin bolesnik. Jasmin Badzak zivi Zelju. Jasmin Badzak je uvijek davao, a nikad uzimao. Jasmin Badzak ne moze napraviti koliko ostali nesposobni debili mogu unistiti..
-
- Kontakt:
Znamo mi svi jako dobro koji je prvi korak koji je neophodan da bi se moglo poceti i razmisljati o buducnosti..
Pročepit će negdje.
StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:00Ma jedina ispravna opcija je da Badzak bude alfa i omega ovog Zelje. PRVI ČOVJEK ! Pa kako odluči.
Pa opet ne valja velikoj vecini ovdje. Jasko je obavio razgovore sa Cericem i on ga je aminovao kao predsjednika. Ako hoces da malo spinujem sad mozemo reci da Jasko bjezi kad je vidio da je Ceric ubleha i da nema od njega nikakve koristi. Al svi znamo da Jasko nije neko ko bjezi od Zelje ma koliko lose bilo i siguran sam da je ono juce izgovoreno u revoltu i da on ostaje tu gdje pripada.
Vec sam jednom pisao da se previse losih stvari desava oko Zelje od kad ovaj advokat pregleda papire i poslovanje da bi bilo slucajno. Vidjet cemo kako ce to zavrsiti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Pa rjesenje je ovo sto je sad zapoceto , da se statut promjeni I da konacno budemo ozbiljan klub ,konkretno u nasem slucaju da Amar bude samo trener I vozdra I da on bude taj koji ce platiti ceh ovoj sramotnoj igri.MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:07Znamo mi svi jako dobro koji je prvi korak koji je neophodan da bi se moglo poceti i razmisljati o buducnosti..
-
- Kontakt:
Ovo sto sad gledamo je kurcu za usi. Amar nevodi ekipu dobro. To je glavna tacka. Ili nije?SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:34Pa ne možeš odustajati pred kraj sezone.samoposmatram je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:17Daj svoj prjedlog.SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:02@nekadafanatik
Užitak je čitati tvoje postove. Prije svega mislim na temu historije koju maltene sam održavaš. Rekao si suštinu - imamo milion problema a rijetki se hvataju u koštac sa istim. Rijetki se hvataju posla, samo sa distance naprđuju.
Uz sve ove probleme, Amar je morao bolje odraditi svoj posao u zadnjih 5 kola. Ovo na terenu trenutno ne priliči našem klubu i ne liči na Amara uopšte. A pogotovo se to odnosi na ove beskičmenjake u ekipi. Nije više problem kada ne znaš (vidimo mi i znamo šta svaki od njih može), problem je što se izgleda ne želi. I Jasko je sinoć na to aludirao.
Dignite glave i rješavajte probleme kako znate i umijete. Nema kuknjave i patetike nego se svaka individua vezana za klub mora početi baviti onim što najbolje zna i za šta je uredno plaćen.
Stručni štab od 7 ili 9 članova jednostavno mora ponuditi neka rješenja. Niste vi gospodo u SŠ nimalo jeftini za ovo što radite.
Ako su zakasnili sa pravim stvarima na polusezoni, šupački je dizati sada ruke. Neka se gospoda sabere, i to mislim na kompletnu upravu, stručni štab a posebno ovi plaćenici, privede sezonu kraju na način da svako da najbolje od sebe pa neka se podvuče crta na ljeto kada imaš vremena za promjenu stvari, otkaze i ostalo. Šta sada dižu ruke, to se tako ne radi. Mada, teško je bilo šta reći Jasminu. Dao je sve od sebe što je mogao.
Povodom ove informacije opet smo kontaktirali gospodina Badžaka, koji je rekao da nema te informacije, ali ne zna ni odgovore šta se može desiti u narednim danima.
"Nemam informacije da se vraćam. Od kontakata iz Želje, zvali su me igrači Bekrić i Kosorić, dali maksimalnu podršku meni i mojoj filozofiji. Šta će se desiti u narednim danima zaista ne znam sad odgovore", rekao je Badžak za SportSport.ba
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Pravi novinar po forumu trazi info i od toga pravi vijest
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma tko je više Amar da rusi 100 godina kluba? Hvala za titule, pročitan si i **** iz svetinje. Otjerati svakog igrača, osim Bekrica. Kosoricu, Stilicu ponuditi poziciju u omladinskom pogonu, ostale nogom. Pun je kufer talizana Erica veselinovica, i ostalih uhljepa
Gospodin Badzak je davao za klub kako javno, tako i krišom.
Pa na derbiju izađe kao sponzor i nitko ne može mi reći A
Hvala i njemu na svemu, drago će nam biti ako ostane, ali ako želi da ide neka ide. Potrebno je klubu remont čitav
Gospodin Badzak je davao za klub kako javno, tako i krišom.
Pa na derbiju izađe kao sponzor i nitko ne može mi reći A
Hvala i njemu na svemu, drago će nam biti ako ostane, ali ako želi da ide neka ide. Potrebno je klubu remont čitav
sad kad krene od strane amarovih botova pljuvanje po kosoricu i bekricu kad im krenu iznositi kosture iz ormara hahahahhahaha

-
- Kontakt:
Samir Bekric novi sef strucnog staba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
-
- Kontakt:
Ne valja nikako, 100% se slažem. I nešto se mora uraditi po tom pitanju. Ja nisam kompetentan da kažem šta se tačno treba uraditi, ali krivaca ima puno a ne samo jedan. Bar ja tako mislim. Samo za Željino dobro.samoposmatram je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:42Ovo sto sad gledamo je kurcu za usi. Amar nevodi ekipu dobro. To je glavna tacka. Ili nije?SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:34Pa ne možeš odustajati pred kraj sezone.
Ako su zakasnili sa pravim stvarima na polusezoni, šupački je dizati sada ruke. Neka se gospoda sabere, i to mislim na kompletnu upravu, stručni štab a posebno ovi plaćenici, privede sezonu kraju na način da svako da najbolje od sebe pa neka se podvuče crta na ljeto kada imaš vremena za promjenu stvari, otkaze i ostalo. Šta sada dižu ruke, to se tako ne radi. Mada, teško je bilo šta reći Jasminu. Dao je sve od sebe što je mogao.
Željezničar za život cijeli!
Zbog nezalaganja igrača, odnosa i svega, kao veliki Željovac, ne mogu više biti dio ovoga", rekao je Badžak jučer u razgovoru za SportSport.ba.
Međutim, danas se pojavila informacija da se Badžak vraća u Željezničar.
Povodom ove informacije opet smo kontaktirali gospodina Badžaka, koji je rekao da nema te informacije, ali ne zna ni odgovore šta se može desiti u narednim danima.
"Nemam informacije da se vraćam. Od kontakata iz Želje, zvali su me igrači Bekrić i Kosorić, dali maksimalnu podršku meni i mojoj filozofiji. Šta će se desiti u narednim danima zaista ne znam sad odgovore", rekao je Badžak za SportSport.ba.
Gospodski,bio i ostao gospodin
Međutim, danas se pojavila informacija da se Badžak vraća u Željezničar.
"Nemam informacije da se vraćam. Od kontakata iz Želje, zvali su me igrači Bekrić i Kosorić, dali maksimalnu podršku meni i mojoj filozofiji. Šta će se desiti u narednim danima zaista ne znam sad odgovore", rekao je Badžak za SportSport.ba.
Gospodski,bio i ostao gospodin

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Danas nam igraju talovci u prvoj. Mozda Krunica opet vratiti.SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:02Ne valja nikako, 100% se slažem. I nešto se mora uraditi po tom pitanju. Ja nisam kompetentan da kažem šta se tačno treba uraditi, ali krivaca ima puno a ne samo jedan. Bar ja tako mislim. Samo za Željino dobro.samoposmatram je napisao/la: ↑07 mar 2021, 18:42Ovo sto sad gledamo je kurcu za usi. Amar nevodi ekipu dobro. To je glavna tacka. Ili nije?SudoHusika je napisao/la: ↑07 mar 2021, 15:34
Pa ne možeš odustajati pred kraj sezone.
Razbiti monotoniju. Uvesti red. I vratiti krugove prije I poslije trening, utakmice, hale, obroka, spavanja, da nenabrajam vise...
- desnibocni
- Kontakt:
Ako je imalo pametan, nece se vratiti. Drugi da troši, ti da dajes iz svog novcanika.
Hvala, ali da si Amar Osim milion puta, zdravo...
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
- NerminFatic
- Kontakt:
Bogme nije ni Amarova pozicija sada jaka. Nikad klimavija i zato Badzak sada moze malo i postaviti uslova za povratak. Za to mu trebaju ljudi. Valjda dobije jos nekih telefonskih poziva i tako se vrati u klub. Bez njega ce sve biti patnja.desnibocni je napisao/la: ↑07 mar 2021, 19:23Ako je imalo pametan, nece se vratiti. Drugi da troši, ti da dajes iz svog novcanika.
I ovi pozivi pokazuju svo stanje ekipe trenutno. Nema zajednickog stava, nista. Svako svoju politiku vodi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hoćemo li sad iz inata pobjediti u kupu ili definitivni knockout? Nikad ne znaš sa nama, ne bih se nimalo iznenadio sad kad su svi otpisali pulene da odigraju kako bog zapovjeda 

Kako znaju i umiju da prođu dalje, mora se za trofej kupa boriti do kraja !
Izboriti europu, a prije toga obje licence osigurati.
Mjau !
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.