https://sportsport.ba/fudbal/jasmin-bad ... tak/393091
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Šta je ovo, stalno priča o nekoj filozofiji, ja šega likova.Nemam informacije da se vraćam. Od kontakata iz Želje, zvali su me igrači Bekrić i Kosorić, dali maksimalnu podršku meni i mojoj filozofiji. Šta će se desiti u narednim danima zaista ne znam sad odgovore
Nit ce ikad, nema veze sto je za dobrobit Zelje, ego je ego
Teski off ali moram pitati. Jeli se pravilno kaze Banjaluka ili Banja Luka? Ne da bih tebi nesto pametovao nego nisam prije upratio da netko pise Banjaluka, tek zadnjih par mjeseci. Ne znam u cemu je fol?
Svejedno je. Odnosno, ostsvljeno je korisniku da sam odluči. Budući da je pridjev banjalučki, ili banjolučki, jer se ne radi ni o kakvoj luci da bi se moralo pisati odvojeno, nego označava dolinu ili rječnu obalu, ispravno je i Banjaluka i Banja Luka. Do tebe je.
Greska se pravi prilikom promjene kroz padeze
i jedno i drugo se pise i govori, s tim da se u govoru ne primjeti razlika. Pisanjem Banjaluka umjesto Banja Luka, moze se izbjeci ona cuvena greska u dativu kad je potrebno napisati Banjoj Luci ili Banjaluci ako se pise kao jedna rijec
Ma šabani. Pa svi su nasi navijaci odmah rekli da nije vidjelo crvenog ali našli se impotentni da pametuju.feniksptica je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:52Nema ko nije reko od nas da je Zrinja zakinut. A nigdje da se postavi faul u napadu nad golmanom TC-a koji nije sviran, gdje ste iz te situacije imali 100% sansu za gol. Malo dvolicno al haj..
Debil pravi, na faci mu se vidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.