FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svi su krivi osim svevisnjeg. Sta ce jadan natjerali ga da se vrati. On imao jasnu viziju kako da se fudbalski klub pocne baviti fudbalom, nakon sto se bez njega bavio manje bitnim stvarima, ali svi ga prevarise i ostavise. Sad i Jasmin kukavica i izdajica okrece ledja najvecoj legendi i najvecem zeljovcu.. Ko je protiv Amara taj je dusman kluba.. Mislim da svi trebamo upregnuti i da se svi zeljovci trebaju udruziti da se nekako pokusa nasoj legendi obezbijediti 4-5 miliona pa da nam pokaze kako se pravi rezultat u ovoj teskoj i zahtjevnoj ligi..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Sve prodati i dati Amaru pare, po mogucnosti u vrecama. Amar ce znati kako dalje. Isto tako Jasko i ovi ostali sto se kao nesto bune neka zaloze sve sto imaju i dignu kredite i daju to nasoj najvecoj legendi.
Amar zna!
Amar zna!
Pročepit će negdje.
Čini mi se da je sa odlaskom Badžaka otišao i posljednji čovjek koji je izabran u Upravni ili Nadzorni odbor na Skupštini iz decembra 2018. Dakle komplet UO i NO smo promijenili za malo više od dvije godine.
- MocMahale444
Nema sta siguran sam da ide pomocni.
Neko je dobro(lose po Zelju) uradio blue-print za prodaju pomocnog.
Mašnica je samo maska
Mašnica je samo maska

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Istog sam mišljenja...MocMahale444 je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:24Nema sta siguran sam da ide pomocni.
Mašnica je samo maska![]()
-
- Kontakt:
Zeljinu imovinu zivotom braniti. Neka prodaju svoju imovinu ako im treba kes.. Ono sto oni nisu napravili ne mogu ni prodavati.. Neka ****..
Pročepit će negdje.
Ovim ublehama dati te pare bi bilo ravno samoubistvu. Nisu sposobni marku namaci, a da im das tolike milione. Nema sanse da to podrze navijaci. Uz adekvatne ljude, plan i strategiju svakako.
Cuva Bog Zelju svog!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:27Zeljinu imovinu zivotom braniti. Neka prodaju svoju imovinu ako im treba kes.. Ono sto oni nisu napravili ne mogu ni prodavati.. Neka ****..

MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:12Svi su krivi osim svevisnjeg. Sta ce jadan natjerali ga da se vrati. On imao jasnu viziju kako da se fudbalski klub pocne baviti fudbalom, nakon sto se bez njega bavio manje bitnim stvarima, ali svi ga prevarise i ostavise. Sad i Jasmin kukavica i izdajica okrece ledja najvecoj legendi i najvecem zeljovcu.. Ko je protiv Amara taj je dusman kluba.. Mislim da svi trebamo upregnuti i da se svi zeljovci trebaju udruziti da se nekako pokusa nasoj legendi obezbijediti 4-5 miliona pa da nam pokaze kako se pravi rezultat u ovoj teskoj i zahtjevnoj ligi..

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
Ima li neka aplikacija gdue se noze besplatno gkedati Arena sport,Sport klub a da nije Areca cloud
-
- Kontakt:
Ide se na to da prodaja pomocnog bude jedini spas za izlaz iz krize. Ocekujem da masnica da ostavku do kraja sedmice i onda ce klub bez predsjednika i nekoga ko zeli da ulozi novac morati da proda svoju imovinu kako bi se izvadio iz dugova i usput ocekujem jos da se tad pojave novi spasitelji Zelje uz Amara i sve dobro da se ugrade na toj prodaji
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Vidi brate nemoj sad pretjerivati I izvrtati stvari , vrati postove I vidi da su vecina forumasa na Badzakovoj strani I da on ovim potezom ne okrece ledja Amaru nego Zelji .Posto ima veliku podrsku i povjerenje navijaca treba ostati I zavrsiti procese koji su zapoceti do kraja .Kad se sve to poslozi onda cemo napokon imati uredjen klub i tu nema price. Ponavljam Jasko ne smije sad okretati ledja klubu nego zajedno do kraja .MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 mar 2021, 17:12Svi su krivi osim svevisnjeg. Sta ce jadan natjerali ga da se vrati. On imao jasnu viziju kako da se fudbalski klub pocne baviti fudbalom, nakon sto se bez njega bavio manje bitnim stvarima, ali svi ga prevarise i ostavise. Sad i Jasmin kukavica i izdajica okrece ledja najvecoj legendi i najvecem zeljovcu.. Ko je protiv Amara taj je dusman kluba.. Mislim da svi trebamo upregnuti i da se svi zeljovci trebaju udruziti da se nekako pokusa nasoj legendi obezbijediti 4-5 miliona pa da nam pokaze kako se pravi rezultat u ovoj teskoj i zahtjevnoj ligi..
-
- Kontakt:
Reci da jedan Jasmin Badzak okrece ledja Zelji moze reci samo jako zlonamjerna osoba. Jasmin Badzak je citav svoj zivot zeljin bolesnik. Jasmin Badzak zivi Zelju. Jasmin Badzak je uvijek davao, a nikad uzimao. Jasmin Badzak ne moze napraviti koliko ostali nesposobni debili mogu unistiti..
Pročepit će negdje.
- PointBlank
- Kontakt:
5X spomenuto ime u jednom postu.. kakav dejavu
Badžak ostaje
-
- Kontakt:
On je i rekao da ce ostati i pomoci ali vise nece biti krpljenja rupa sa njegove strane dok se ostale ublehe zajebavaju..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.