FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 07 mar 2021, 13:21

Mislim da Besic,Salcin,Dal pa i Dervisagic moraju dobiti vise povjerenja i vise sanse da igraju. Milanovic isto tako,sinoc ono sto je odigrao je solidno pogotovo u konkurenciji na krilima koju trenutno imamo u rosteru.
SD je definitivno pogubljen lik i vrijeme mu je da bude zamijenjen. Samo se bojim da i on nema odrijesene ruke u mnogim odlukama i da je jednostavno limitiran politikom kluba i finansijama.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 mar 2021, 13:23

Posto forumas @Samozdravlje voli da pravi racun evo nek mi sabere koliko nas je do sad izaslo to sto placamo igrace od kojih nemamo koristi ama bas nikakve. Neka proizvoljno uzme koliko on misli da su njihove plate i sve sabere i posvuce, trajanje ugovora koliko su dugo kod nas, koliko su do sad primili plata...sve nek stavi na papir.

1. Sabanovic
2. Cruz
3. Milanovic
4. Hodzic
5. Mustedanagic
6. Jukic (nista pokazao nije)
7. Pejovic (odavno los)
8. Hebibovic ( odavno visak)
9. Krste ( ni za klupe vise nije)

Eto 9 igraca na platnom spisku a za neke se i obestecenje platilo...koliko je to para ukupuno..a moze slobodno jos nekog da doda tipa Cmiljanic, Kanuric.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 mar 2021, 13:25

zagorski je napisao/la:
07 mar 2021, 13:21
Mislim da Besic,Salcin,Dal pa i Dervisagic moraju dobiti vise povjerenja i vise sanse da igraju. Milanovic isto tako,sinoc ono sto je odigrao je solidno pogotovo u konkurenciji na krilima koju trenutno imamo u rosteru.
SD je definitivno pogubljen lik i vrijeme mu je da bude zamijenjen. Samo se bojim da i on nema odrijesene ruke u mnogim odlukama i da je jednostavno limitiran politikom kluba i finansijama.
Razumijem ja to ali kad si limitiran budzetom nema potrebe da dovodis Adukora koji je 6 mjeseci na tribinama,Pejovica sa 30 godina,Milanovica,Hodzica,Cmiljanica itd vec gurni ovo sto imamo od mladjih jer od ovih nisi ama bas nikakve koristi imao. Ako nismo u stanju dovest nekog stranca koji je prevaga onda gurni mladje igrace mozda bude nesto od njih

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 07 mar 2021, 13:26

JohnKeynes97 je napisao/la:
07 mar 2021, 13:17
Nema potrebe za alarmima. Krste ce ispricati koji vic, reci im da se moraju boriti, i eto rezultata.
:urnebes:
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 07 mar 2021, 13:27

ado-hz je napisao/la:
07 mar 2021, 13:23
Posto forumas @Samozdravlje voli da pravi racun evo nek mi sabere koliko nas je do sad izaslo to sto placamo igrace od kojih nemamo koristi ama bas nikakve. Neka proizvoljno uzme koliko on misli da su njihove plate i sve sabere i posvuce, trajanje ugovora koliko su dugo kod nas, koliko su do sad primili plata...sve nek stavi na papir.

1. Sabanovic
2. Cruz
3. Milanovic
4. Hodzic
5. Mustedanagic
7. Pejovic (odavno los)

Eto 9 igraca na platnom spisku a za neke se i obestecenje platilo...koliko je to para ukupuno..a moze slobodno jos nekog da doda tipa Cmiljanic, Kanuric.
Za razliku od ostalih Zinedin je bio logican potez i ja bi ga doveo da sam se pitao. Dobro u repci igrao mlad ima nas pasos itd druga je stvar sto imas 1 tekmu i sto nisi igrao treba covjeku meceva

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 mar 2021, 13:28

collector je napisao/la:
07 mar 2021, 10:54
Denchi je napisao/la:
07 mar 2021, 10:46
collector je napisao/la:
07 mar 2021, 09:27
Cuj ostavke nakon prvog poraza poslije godinu i pol dana.....ahahahahh
Ja bi samo da se javim da testiram tu robu koju trosi momak :D
bezobraznik, a nece da podijeli sa nama, zamisli jos, on je napisao milion postova ovdje pa je relevantan da sere po klubu kao da je ulozio 10 miliona...

jbg valjda to ide ovako i ja sam preletio 10 hiljada kilometara avionom, mogu biti pilot... :bow:
pa jbg i taj broj postova je znak da je roba dobra :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2021, 13:30

Inijesta je napisao/la:
07 mar 2021, 00:38
joker90 je napisao/la:
07 mar 2021, 00:21
ElCartel11 je napisao/la:
07 mar 2021, 00:10

Boli tebe qrac uzimas nas u hendikepu na Cmilji :urnebes:
Ma Cmiljara bio sigurica ko Bayern! Kakav optimizam sa njim i neka lažna pozitiva. Jedino sam Iniesti poklonio opkladu! :mrgreen:
Evo da ti dam novu priliku , ako zabije preko 2.5 gola na treningu ja tebi majicu kupim :mrgreen:
Kažu još malo pa će s juniorima početi trenirat da šta pokaže
Kako smo je zaključili, tako neka stoji. Kako je krenulo bit će opklade da li će Cmilja upisati nastup do kraja sezone. :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 mar 2021, 13:30

zagor1987 je napisao/la:
07 mar 2021, 13:27
ado-hz je napisao/la:

1. Sabanovic
2. Cruz
3. Milanovic
4. Hodzic
5. Mustedanagic
7. Pejovic (odavno los)

Za razliku od ostalih Zinedin je bio logican potez i ja bi ga doveo da sam se pitao. Dobro u repci igrao mlad ima nas pasos itd druga je stvar sto imas 1 tekmu i sto nisi igrao treba covjeku meceva
Ok slazem se da se trebao dovesti al onda nek igra lik da vidimo sta moze ako si vec iskresirao za njega pare. Nek je los 5 tekmi mozda ga krene od 6-te. Evo Pejovic standardan pa nikakve koristi od njega, sto to Zinedin ne moze da igra kao Pejo?!

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 07 mar 2021, 13:32

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 07 mar 2021, 13:33

vedinjo98 je napisao/la:
07 mar 2021, 13:32
:urnebes: :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 07 mar 2021, 13:35

Vinko picckurino

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 07 mar 2021, 13:39

Ovaj članak o paljenju alarma sve tačno od rijeci do rijeci!
U nikad boljoj situaciji( ako uzmeš titulu) da se konačno decepamo tih nekih grupa ta konferencijska liga, ti osakatis ekipu, i dovedeš i titulu u pitanje čak
Na hajr i na dobro
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 07 mar 2021, 13:39

zagor1987 je napisao/la:
07 mar 2021, 13:27
ado-hz je napisao/la:

1. Sabanovic
2. Cruz
3. Milanovic
4. Hodzic
5. Mustedanagic
7. Pejovic (odavno los)

Kako logičan potez? Bio na posudbi i nije izborio prvu postavu. Nije igrao skoro pa nikako. I ono što je igrao je bilo očajno. Na pripremama je imao veću minutažu i samo smetao na terenu. Nakon otkupa njegovog ugovora, nikako ne igra, još manje. Nikad u Sparti nije dobio šansu, samo u jednom klubu ima solidan broj utakmica a u ostalim klubovima sve klupa ili tribine.

Da se on pokazao u vrijeme dok je bio na posudbi kod nas pa onda bi bilo logično.
U reprezentaciji znam da je bio kapiten, nisam upratio igru njegovu tu kao ni kod ostalih. Možeš li mi napisati neku utakmicu u repci gdje je bio dobar da pogledam?
To što je bio kapiten ne mora značit da je bio dobar, kapiten je i Velkoski naprimjer.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 mar 2021, 13:45

ElCartel11 je napisao/la:
07 mar 2021, 11:27
Mi ako nismo u stanju ovakvu Listicu pobjediti onda se moramo zapitati sta smo to mi radili na pripremama? Pa ljudi su promjenili pola rostera, igraju sa nekim anonimusima, onaj napadac im se povrijedi tako, da ne znam ni ko im igra u vrhu napada.
Nema navijaca, teren ce biti dobar. Manite se izgovora, da nam je tesko gostovanje jer je sas drugačije sve nego prije.

Vinko mora pod hitno par igraca preseliti na klupu i Tinu vratiti na CM.
Mislim da je Olimpik igrački malo jači od ovog Širokog.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 07 mar 2021, 13:46

Igrac koji je odigrao 260 minuta je okarakterisan kao promasaj mnogim ovdje na forumu. A dobro sta ces bili su promašaji i Rahmanovic, Crepulja, Tatar, za Fanima se govorili kako nema mjesta u ekipi itd.

Zinedinu do sad nije data sansa kakvu ima Pejovic. Zinedin odigra 20 minuta jednu utakmica pa naredne 3 po 4 minute, pa ga 5 nema, na 7 minuta, pa onda odjednom starter zamjenis ga na poluvremenu i ne ubacivas ga nikako. I onda u pripremnim dodju pripremne utakmice, dvije ga ne ubacivas, trecu dobije 20 minuta i uradi ono sto niko nije imao hrabrosti da osuta po golu i gledaj cuda uradi ono sto niko nije mogao zabije gol. Al opet zakovan na klupu. Iako vidno njegova pozicija fali na terenu.

Jedino sto zamjeram Marinovicu jeste manjak rotacije, dobro ne treba mjenjati ono sto valja, ali daj odmori nekad igraca, zarotiraj malo. Sinoc su morale biti na poluvremenu dvije izmjene, moralo se i na Grbavici do 70te minute izvrsiti bar dvije-tri izmjene.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 mar 2021, 13:51

Stand up komicar Krste Velkoski.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 07 mar 2021, 13:51

zagor1987 je napisao/la:
07 mar 2021, 13:25
zagorski je napisao/la:
07 mar 2021, 13:21
Razumijem ja to ali kad si limitiran budzetom nema potrebe da dovodis Adukora koji je 6 mjeseci na tribinama,Pejovica sa 30 godina,Milanovica,Hodzica,Cmiljanica itd vec gurni ovo sto imamo od mladjih jer od ovih nisi ama bas nikakve koristi imao. Ako nismo u stanju dovest nekog stranca koji je prevaga onda gurni mladje igrace mozda bude nesto od njih
Da slazem se i to. Adukor je npr doveden iz inata prema Husrefu,a mali Hamza Besic nije nista slabiji igrac od njega ako bi mu se dala sansa,a da ne pominjem da smo mogli ostaviti Kurdica tako da je Adukor apsolutno bespotreban,a sigurno nije jeftin. Umjesto Pejovica daj sansu malom Hodzicu ili Ramicu,umjesto sto dovodis Cmiljanica daj sansu Dervisagicu ili vrati Resica itd. To je vec neznanje i nedostatak vizije i hrabrosti.
Za neke odluke treba konacno i Emir da snosi odgovornost kao sto je i Jahic za seate.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 mar 2021, 13:52

Vjeruje li jos neko da nismo oslabljeni odlascima Tatara i Rahmanovica? Nadamo se da ce Cmiljanic nesto pokazati, ali u nadi je i magarac umro. Jos nije kasno da se dovede prava desetka ili krilo, a da se Krste pocne koristiti na poziciji na kojoj se pokusalo sa Susicem, iako po meni ne moze odgovoriti tom zadatku. Moramo imati tog igraca tipa Rahmanovic, igraca koji ce izvrsiti pritisak na zadnju liniju protivnika, natjerati ga na gresku. Primjer je mec protiv Borca kada je upravo Rahmanovic oteo jednu takvu loptu i zabio gol, mislim za 2-1. Ona krajnja opcija je centarfor kao sto smo navikli, dakle sidras, ali ne Handzic. U tom slucaju pokusati sa Mesanovicem na krilu, a eto Krste bi ponovo morao na tu famoznu desetku.

U slucaju ispadanja iz kupa, naci cemo se u ogromnom problemu, narocito jer smo u Sirokom gubili i mnogo bolji.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 07 mar 2021, 13:52

Inijesta je napisao/la:
07 mar 2021, 13:39
Ovaj članak o paljenju alarma sve tačno od rijeci do rijeci!
U nikad boljoj situaciji( ako uzmeš titulu) da se konačno decepamo tih nekih grupa ta konferencijska liga, ti osakatis ekipu, i dovedeš i titulu u pitanje čak
Na hajr i na dobro
Oporavak od perioda Miodraga Ješića je mačiji kašalj, za ono što bi usljedilo ako se titula prokocka.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 07 mar 2021, 13:53

E ovo me zanima za Adukora jer znam pricu iz prve ruke koju cu da napisem samo dok mi neko odgovori iz kojeg inata je doveden Adukor prema Husrefu???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.