Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 07 mar 2021, 00:07

Morata drugi igrač kad nema Ronalda. On znamo da je uvijek bio nešto slabiji sa samopouzdanjem, čovjek koji je u prajmu i treba da shvati da je najbolji igrač u ekipi, ali se stalno ovom podređuje, čim igraju skupa ne gleda gol nego njega traži.

I s problemima koje je imao je na 16 golova i 10 asistencija. Dakle ide ka najboljoj sezoni u karijeri, najbolji učinak uopće u ekipi jer Ronaldo ima 1 asistenciju u svim takmičenjima ako se ne varam.

Morata čini suigrače boljim. Najbolje kretnje od svih evropskih napadača, ima karakteristike kakve niko nema, stvara lahko višak, prebrz, uvijek pozicioniran kako treba na terenu, nikada nećete vidjeti da luta po terenu. Neće zabiti 30 golova, ali ne bih ga dao ni za koga.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 mar 2021, 00:12

Berna je kriv za sergejovu precku, svi su napravili ofsajd 3 metra, on se nasao iza lika bezveze.
Berna je izgubio glupavo loptu od sergeja pred kraj utakmice nakon cega su nastupila dva kornera itd.
De da ne naglimo o njegovim nastupima.
Kada budu svi tu, covjek je rezerva i to je to, isto kao i Kulusevski, i nadam se Bentancur.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 07 mar 2021, 07:26

Juve klasa kad nema Ronalda u timu.
Alvarone masina.On i Dybalica bi fercerali.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 mar 2021, 09:00

dinoo je napisao/la:
07 mar 2021, 00:12
Berna je kriv za sergejovu precku, svi su napravili ofsajd 3 metra, on se nasao iza lika bezveze.
Berna je izgubio glupavo loptu od sergeja pred kraj utakmice nakon cega su nastupila dva kornera itd.
Kada budu svi tu, covjek je rezerva i to je to, isto kao i Kulusevski, i nadam se Bentancur.
Berna je univerzalac pravi, na koju god poziciju ga stavis on je jednako los. Uopucuju mu hvalospjeve kao beku, a niko ne pita da li je imao ijedan centarsut tokom utakmice? Cak i kornere je upropastio. Jedino vrijedno pomena je na kraju poluvremena onaj centarsut za Alvara iz slobodnog. Jbt kako je forumskim homicima malo potrebno za njega, cim nije katastrofalan, odmah se to podize u dobru partiju. Niko od mene ne bi sretniji bio da mi u njemu imamo oslonac, ali tesko.

Drugo, Kulusevski i Bentancur su mladi igraci, nisu onu krivi sto moraju da budu nosioci u ovim godinama i sto nema ko drugi da igra. Da su druge okolnosti, oni bi polako dobijali sansu i nakon lose partije bi zavrsavali na klupi. Ovako nemas koga ubaciti, i forsiranjem oni gube i ono malo elana sto su imali. Opet kazem, na stranu dobra ili losa partija, na stranu forma, ali ja bih Kulusevskog odrao od batina za onu povratnu loptu. Glupa stozina siptarska zakucao glavu u pod i bez gledanja daje loptu nazad...sto neko rece, to se protivi svim fudbalskim osnovama. Nije uopste pitanje srece ili nesrece, ja bih mu yebo mater i na terminu da mi ono napravi.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 07 mar 2021, 11:29

Upravo sam vidio sta je Kulu uradio :damn:

Jako bitna tri boda :thumbup:
Aljegri, out!

FabioParatici

Post Postao/la FabioParatici » 07 mar 2021, 13:01

Ubismo Milanove zene u derbiju prvenstva, 2:0 nakon 25 minuta.
Jos jedna titula je sada veoma blizu. :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

#PIRLOOUT

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 07 mar 2021, 13:13

Koliko je samo lijepo vidjeti kako Demiral i De Ligt lijepo igraju i fino napreduju,ali to je sve džaba jer kad se vrate dva penzionera oni će nažalost na klupu a ovi igrati.....

BTW živim za dan kad će jedan u penziju a drugi biti benchiran 80% vremena
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 mar 2021, 13:37

BuffonGigi je napisao/la:
07 mar 2021, 09:00
dinoo je napisao/la:
Berna je univerzalac pravi, na koju god poziciju ga stavis on je jednako los. Uopucuju mu hvalospjeve kao beku, a niko ne pita da li je imao ijedan centarsut tokom utakmice? Cak i kornere je upropastio. Jedino vrijedno pomena je na kraju poluvremena onaj centarsut za Alvara iz slobodnog. Jbt kako je forumskim homicima malo potrebno za njega, cim nije katastrofalan, odmah se to podize u dobru partiju. Niko od mene ne bi sretniji bio da mi u njemu imamo oslonac, ali tesko.

Drugo, Kulusevski i Bentancur su mladi igraci, nisu onu krivi sto moraju da budu nosioci u ovim godinama i sto nema ko drugi da igra. Da su druge okolnosti, oni bi polako dobijali sansu i nakon lose partije bi zavrsavali na klupi. Ovako nemas koga ubaciti, i forsiranjem oni gube i ono malo elana sto su imali. Opet kazem, na stranu dobra ili losa partija, na stranu forma, ali ja bih Kulusevskog odrao od batina za onu povratnu loptu. Glupa stozina siptarska zakucao glavu u pod i bez gledanja daje loptu nazad...sto neko rece, to se protivi svim fudbalskim osnovama. Nije uopste pitanje srece ili nesrece, ja bih mu yebo mater i na terminu da mi ono napravi.
Klasican primjer posta nekog ko nema pojma, vec samo trazi izgovore. Najglasniji bio da veliča Bentancura i Kulusevskog, a sad dva mjeseca ne smije da se pokaze na forumu. Klasika od toksicnog navijaca koji samo čeka negativne stvari da psuje i vrijedja vecinu igraca.

Nije ba problem druze biti u krivu. Mnogi su bili. :lol: :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 07 mar 2021, 14:24

slika

Žene 4:0 srušile Milan :clap:
15 utakmica-15 pobjeda :salut:
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!

1921-2021
Izet Nanić !

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 mar 2021, 14:33

Fina pobjeda...samo da ne zaboravimo...Lazio je imao dosta dobrih "poklon" sansi koje nisu iskoristili..."rupa" ispred centralnih bekova jos nije sanirana..nikakvog pritiska kad krenu u kontru..itd..
Cuadrado greska u prvih 5 minuta, glupost Kulusevskog, Bernino spavanje kod precke...previse..vise smo mi stvorili Laziu sansi nego oni sami..
Pomoglo nam je i to da smo treci gol zabili malo poslije drugog...pa smo opusteno i rastereceno usli u zadnjih 30'...a svi znamo sta se desi kad imamo samo jedan gol prednosti..

Arthur je bio trkacki raspolozen, za ono malo vremena na terenu....nadam se da ce ubrzo uhvatiti pravu formu... :thumbup:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Roki12
Kontakt:

Post Postao/la Roki12 » 07 mar 2021, 16:18

Kako mi se gadi ova Verona
Protiv nas daju zadnje atome snage a protiv Milana i Intera se samo pojave na terenu reda radi
:puke: :puke: :puke: :puke:

1921-2021
Izet Nanić !

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 mar 2021, 16:36

Roki12 je napisao/la:
07 mar 2021, 16:18
Kako mi se gadi ova Verona
Protiv nas daju zadnje atome snage a protiv Milana i Intera se samo pojave na terenu reda radi
:puke: :puke: :puke: :puke:
Genoa, lazio, fiorentina...u tom nizu je pola lige.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 mar 2021, 17:03

Sve je do nas i pristupa utakmici...kako god se oni napale, mi ne smijemo dozvoliti da stanemo kada povedemo..

Naravno da su napaljeni kada igraju protiv Juventusa...ipak smo mi 9 godina prvaci..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

al87
Kontakt:

Post Postao/la al87 » 07 mar 2021, 17:35

Ne vrijedi kukati za prosutom vodom. Nije nama niko kriv sto nismo isli 100 % u tim mecevima tipa Verona, Napoliju smo poklonili pobjedu, Lazio u Rimu ispustamo 2 boda u 95oj minuti, 2 boda od Atalante kuci gubimo jer fulamo penal, itd itd. Los pristup.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 mar 2021, 17:36

Italia je napisao/la:
07 mar 2021, 13:37
BuffonGigi je napisao/la:
07 mar 2021, 09:00
dinoo je napisao/la:

Klasican primjer posta nekog ko nema pojma, vec samo trazi izgovore. Najglasniji bio da veliča Bentancura i Kulusevskog, a sad dva mjeseca ne smije da se pokaze na forumu. Klasika od toksicnog navijaca koji samo čeka negativne stvari da psuje i vrijedja vecinu igraca.

Nije ba problem druze biti u krivu. Mnogi su bili. :lol: :lol:
Pozdravio te Žili :thumbup:

FabioParatici

Post Postao/la FabioParatici » 07 mar 2021, 17:40

Ja u ovim vasim, vec dugogodisnjim, zustrim raspravama jos nikad nisam skontao ko je na cijoj strani, ni ko gotivi ili ne gotivi kojeg igraca. Morat cu haman pocet citat postove. :mrgreen:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

#PIRLOOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 07 mar 2021, 17:43

FabioParatici je napisao/la:
07 mar 2021, 17:40
Ja u ovim vasim, vec dugogodisnjim, zustrim raspravama jos nikad nisam skontao ko je na cijoj strani, ni ko gotivi ili ne gotivi kojeg igraca. Morat cu haman pocet citat postove. :mrgreen:
Nemas potrebe vjeruj mi, opet neces nista skontati. Ljude kao sto je ovaj moj pajdo, ni medicina ne razumije. Ja preporucujem hodzu, ima navodno neki dobar na Rostovu u šumi.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 07 mar 2021, 18:12

Svi smo na istoj strani, strani Juventusa.. :thumbup:

Samo treba biti realan...kada neko igra dobro, onda ga i pohvaliti..kada je lose, onda i kritikovati..

Meni je Dybala najdrazi, ali kada je kenjac na terenu, onda je kenjac..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 07 mar 2021, 18:17

Meni je Costa najbolji. I kad je na tribinama.
:lol:
Imam ljubimaca, prije svih Morata, Demiral, De Ligt, Woj
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 08 mar 2021, 11:20

Sad vidjoh, i malo Kiesa ima dva kera :facepalm:
Aljegri, out!

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.