dinoo je napisao/la: ↑07 mar 2021, 00:12
Berna je kriv za sergejovu precku, svi su napravili ofsajd 3 metra, on se nasao iza lika bezveze.
Berna je izgubio glupavo loptu od sergeja pred kraj utakmice nakon cega su nastupila dva kornera itd.
De da ne naglimo o njegovim nastupima.
Kada budu svi tu, covjek je rezerva i to je to, isto kao i Kulusevski, i nadam se Bentancur.
Berna je univerzalac pravi, na koju god poziciju ga stavis on je jednako los. Uopucuju mu hvalospjeve kao beku, a niko ne pita da li je imao ijedan centarsut tokom utakmice? Cak i kornere je upropastio. Jedino vrijedno pomena je na kraju poluvremena onaj centarsut za Alvara iz slobodnog. Jbt kako je forumskim homicima malo potrebno za njega, cim nije katastrofalan, odmah se to podize u dobru partiju. Niko od mene ne bi sretniji bio da mi u njemu imamo oslonac, ali tesko.
Drugo, Kulusevski i Bentancur su mladi igraci, nisu onu krivi sto moraju da budu nosioci u ovim godinama i sto nema ko drugi da igra. Da su druge okolnosti, oni bi polako dobijali sansu i nakon lose partije bi zavrsavali na klupi. Ovako nemas koga ubaciti, i forsiranjem oni gube i ono malo elana sto su imali. Opet kazem, na stranu dobra ili losa partija, na stranu forma, ali ja bih Kulusevskog odrao od batina za onu povratnu loptu. Glupa stozina siptarska zakucao glavu u pod i bez gledanja daje loptu nazad...sto neko rece, to se protivi svim fudbalskim osnovama. Nije uopste pitanje srece ili nesrece, ja bih mu yebo mater i na terminu da mi ono napravi.