Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
haseljic, velic, pajt, husejnovic i mlivic:
MRD DOBOVA : RK GORENJE VELENJE 29:39 (15:23)
RK GORENJE VELENJE: Panjtar (9 obramb), Husejnović (4 obrambe), Pajt 6, Sokolič 6, Verdinek 6, HAseljić 5, Tajnik 5, Drobež 5, Miklavčič 4, Grmšek 2, Starc, Komar, Jovičič, Mlivić, Ravnikar, Velić
pavlovic:
RD LL Grosist Slovan : RD Koper 29:25 (15:13)
RD Koper: Slatinek Jovičić 7, Poklar 5, Kete 4, Žagar 4, Makuc 2, Breznikar 2, Pavlović 1, Marić, Muminović, Sanabor, Jelovčan, Konjevič, Logar, Smolnik, Moljk, Dolenc.
MRD DOBOVA : RK GORENJE VELENJE 29:39 (15:23)
RK GORENJE VELENJE: Panjtar (9 obramb), Husejnović (4 obrambe), Pajt 6, Sokolič 6, Verdinek 6, HAseljić 5, Tajnik 5, Drobež 5, Miklavčič 4, Grmšek 2, Starc, Komar, Jovičič, Mlivić, Ravnikar, Velić
pavlovic:
RD LL Grosist Slovan : RD Koper 29:25 (15:13)
RD Koper: Slatinek Jovičić 7, Poklar 5, Kete 4, Žagar 4, Makuc 2, Breznikar 2, Pavlović 1, Marić, Muminović, Sanabor, Jelovčan, Konjevič, Logar, Smolnik, Moljk, Dolenc.
gradjan, peric, stjepanovic:
' ?:
", ", % 2, " 3, ?, " 1, $ 3, $ 2, ", " 8, " 2, ", ", ? 1, Граџан 5, " 1
' ?:
", ", % 2, " 3, ?, " 1, $ 3, $ 2, ", " 8, " 2, ", ", ? 1, Граџан 5, " 1
hamidovic i bojic:
RK TRIMO TREBNJE – RD RIKO RIBNICA 33:23 (17:14).
RK Trimo Trebnje Tomić (14 obramb), Brana, Rašo 2 (1), Višček, Didovič 3, Grojzdek, Radojković 4, Cingesar 3, Hamidović 3 (1), Sarak 4, Kotar 6, Potočnik 2, Udovič 1, Grbić, Cirar 4, Florjančič 1;
RD Riko Ribnica: Klarič 1 (7 obramb), Bojić, Glavan, Strmljan 4, Horvat, Eskeričić 2, Žagar 1, Knavs 1, Miličevič 3, Ranisavljević 2, Pahulje, Blaž Nosan, Pucelj 4 (2), Mitja Nosan 1, Setnikar 2, Atanasov 2.
RK TRIMO TREBNJE – RD RIKO RIBNICA 33:23 (17:14).
RK Trimo Trebnje Tomić (14 obramb), Brana, Rašo 2 (1), Višček, Didovič 3, Grojzdek, Radojković 4, Cingesar 3, Hamidović 3 (1), Sarak 4, Kotar 6, Potočnik 2, Udovič 1, Grbić, Cirar 4, Florjančič 1;
RD Riko Ribnica: Klarič 1 (7 obramb), Bojić, Glavan, Strmljan 4, Horvat, Eskeričić 2, Žagar 1, Knavs 1, Miličevič 3, Ranisavljević 2, Pahulje, Blaž Nosan, Pucelj 4 (2), Mitja Nosan 1, Setnikar 2, Atanasov 2.
mala lista dodatnih potencijalnih igraca:
raguz darijo
maric marijan
eres josip
mijatovic srdjan
adnan sivic
moze li neko od njih biti u uzem krugu repke?
raguz darijo
maric marijan
eres josip
mijatovic srdjan
adnan sivic
moze li neko od njih biti u uzem krugu repke?
-
- Kontakt:
EdinjoBos ne dipr majke ti.Nemoj ložit bez veze.Nismo retardirani.Ako smo na forumu jer volimo rukomet nemoj ložit bez veze.Mijatovič bio u Španiji posuđen u drugu ligu dobio špic i sad je u Finskoj i ne igra nikako.Igrao za juniorsku reprezentaciju Srbije.Baš je potencijal za nas.Sivić nestao prije par godina kao i Ereš a Marijan Marić NIKADA neće igrati za BiH kao ni Mandić, Hrstić i Šarac.Njegovo pravo jer se nada pozivu HR i to je to al nemoj nas ložiti.
moj nijet sigurno nije bio da ikoga lozim! napisi nam ti onda par imena potencijalnih reprezentativaca.
-
- Kontakt:
Terra- ovde nije poenta u tome.Naravno da je njihov izbor njihovo pravo kao i gore pobrojanih.Ali zašto da diskutujem o stvarima sto puta kad su stvari veoma jasne i kad to EdinjoBos veoma dobro zna!!!
Ereš je tu bio i njega je ispalio Šuman kao i još par njih.Marićev izbor takođe znamo i to nije upitno.Sivić odavno potonuo a Mijatovića je njegov odabir potopio i šta imam diskutovati o tome.Naravno bilo je u repci Bilijevih puno većih promašaja od ovih o kojima diskutujemo ali tako je bilo.Ni kod Obrvana neče biti idealno ( jel smo takvi i jer politika ima svoje prste umiješane) ali sigurno će biti bolje jer je ozbiljnije ime ili če sve nabiti nogom i otići.
Dakle da skratim,ne volim diskutovati o stvarima koje su više nego jasne.Na primjer ,diskusija o tome da li ti više voliš HR ili BiH takođe je nepotrebna je kako kažeš to je stvar odabira i to je O.K.
EdinjoBos sve ovo zna i baca kosku da kao mi nešto osporavamo i nešto predlažemo i razglabamo do iznemoglosti.Bio je jako blizu Šumana što mu ih nije predložio.
Ereš je tu bio i njega je ispalio Šuman kao i još par njih.Marićev izbor takođe znamo i to nije upitno.Sivić odavno potonuo a Mijatovića je njegov odabir potopio i šta imam diskutovati o tome.Naravno bilo je u repci Bilijevih puno većih promašaja od ovih o kojima diskutujemo ali tako je bilo.Ni kod Obrvana neče biti idealno ( jel smo takvi i jer politika ima svoje prste umiješane) ali sigurno će biti bolje jer je ozbiljnije ime ili če sve nabiti nogom i otići.
Dakle da skratim,ne volim diskutovati o stvarima koje su više nego jasne.Na primjer ,diskusija o tome da li ti više voliš HR ili BiH takođe je nepotrebna je kako kažeš to je stvar odabira i to je O.K.
EdinjoBos sve ovo zna i baca kosku da kao mi nešto osporavamo i nešto predlažemo i razglabamo do iznemoglosti.Bio je jako blizu Šumana što mu ih nije predložio.
Glup ti ko točak ekipa sredina tabele u bod sa 9 devetom ekipom,tebi Sloboda sličnog kvaliteta kao 2 njemačke eto kolko poznaješ rukomet.Tu Slobodu bi tamo nabisio svaki 3 ligaš i 4 ligaš ne ikakvi problemaASD je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:52Za ekipu sličnog kvaliteta.Fagus501 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 18:48Za koga Ovcina igraASD je napisao/la: ↑06 mar 2021, 17:15Delić igra za ekipu koja se bori za opstanak u drugoj Bundesligi. Prije tri dana ih Eisenach dobio 12 razlike. Ovdje ga predstavljaš kao da igra u najmanju ruku za Hannover.
Nije rijetkost u profesionalnom sportu, pa ni rukometu da imaš igrače koji su prvi strijelci lige, a igraju u ekipama koje se bore za opstanak i ne mogu igrati u ovima koji igraju za vrh.,zašto se oni bore koće vise ćevapa pojesti
Imaš u toj istoj ekipi gdje igra Delić još 3 potencijalna reprezentativca. Kad je eto borba za opstanak 2. Bundeslige mjerilo kvalitete.
- ASD
- Kontakt:
Zanemarit ću vrijeđanje.
Koliko utakmica pogledaš 2. Bundeslige godišnje?
Ja gledam tu ligu svako kolo i mogu reći da su velike razlike u kvaliteti između klubova. Pogotovo ove sezone.
Gummersbach je top ekipa. Uz par pojačanja mogu biti konkurentni u borbi za opstanak Bundeslige.
Eisenach je recimo bezveze ekipa. Ali eto dobiše Delića i družinu 12 razlike.
Ja gledam tu ligu svako kolo i mogu reći da su velike razlike u kvaliteti između klubova. Pogotovo ove sezone.
Gummersbach je top ekipa. Uz par pojačanja mogu biti konkurentni u borbi za opstanak Bundeslige.
Ako toliko pratiš 2 Bundesligu interesuje me podatak igra li za Gumemersbach Eldar Starčević što je kao ektra talenat prije pat godina otišao iz Krivaje u Njemačku, znam da je imao tešku povredu i da je ihrao za drugi tim ovog ligaša, te da li u ostalim ekipama ima igrača iz BiH koji bi mogli ući u roster naše reprezentacijeASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:03Zanemarit ću vrijeđanje.
- ASD
- Kontakt:
Ne igra!ovisnik je napisao/la: ↑07 mar 2021, 13:58Ako toliko pratiš 2 Bundesligu interesuje me podatak igra li za Gumemersbach Eldar Starčević što je kao ektra talenat prije pat godina otišao iz Krivaje u Njemačku, znam da je imao tešku povredu i da je ihrao za drugi tim ovog ligaša, te da li u ostalim ekipama ima igrača iz BiH koji bi mogli ući u roster naše reprezentacijeASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:03Zanemarit ću vrijeđanje.
Delić i 2 Ereša jedino.
A Enes Keškić , igra li on gdje , Šuman ga je zvao jedno vrijeme i nestade ...
Mora on bježati iz 3-će ako misli nešto ozbiljnije da napravi od karijere.
Kad ste kod krila kako se preziva onaj mali cigo sto trenutno igra u Konjuha ljevo krilo mislim da je iz Zenice.Igro u Vogosce prošlu sezonu mali je zvijer samo je luckast u glavi dobar trener od njega može napraviti pravog igrača za repke
- ASD
- Kontakt:
Adi Pašalić.
Ovo što sam gledao. Ove sezone ga ide.
Malo je ovo ruzno od tebe, druze ... ti znas da se drug edinjo ovdje zalaze za repku odkako ovaj forum postoji i da sve radi da ukaze na stvari koje bi mogle bolje ... to sto ponekad postuje o nekim igracima ovdje je iz zelje da se i na njih skrene paznja a ne da nas trolla ... daBogda da za zivota docekamo da neko ko on dobije funkciju u bilo kojem nasem savezu ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Na kojim kanalima pratiš 2.bundesliguASD je napisao/la: ↑07 mar 2021, 12:03Zanemarit ću vrijeđanje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.