tobe molim te izvali ga nek ga obleti malo tuzlanski jarac
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
šta je ba plođeni, malo ih krenuli rezultati i odmah poletjeli.
ne kur.č.ite se, aterirat ćete na tu seljačku guzicu tvrdo

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nije nista garanacija.Pogotovo sad kada su ih svi otpisali u borbi za titulu.Mnogo rasterecenije ce igrati u nastavku,sto bi mogla biti prednost za njihov tim.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:54Željo je nažalost kao mačka kad se skloni sa puta da može u miru uginut.
- Merakk1921
- Kontakt:
Šteta, moglo je ovo prvenstvo biti zanimljivije nego ikad da su manekeni plavi odradili kako treba.. Sarajevo kiksa protiv Sirokog, eto im za vratom Siroki, Zrinja uzima TZ eto i njih u borbi, Zeljo sa Olimpikom 1:1 vjerovatno
koliko jadnokillafrommanilla je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:55tobe molim te izvali ga nek ga obleti malo tuzlanski jarac

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Željkan nije ranjen, nego izrešetan iz 84ke ko na Vozućoj 95e.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vec sam ti jednom rekao da budes miran. Iduci put ces u kavezu s brnjicom bit za vrijeme igranja utakmica ako se nastavis tako ponasat.
- Merakk1921
- Kontakt:
Siroki uzima lagano kuci uhljupe sa Kobilje Glave, Zrinja uzima Tuzlu i eto ih na -5, Zeljo uzima Olimpika i oni su na -6 

Cekaj malo,ako je 'Zeljkan' toliko los,sto ga vi Pitari niste rastavili na proste faktore?Sami sebe diskreditujete telecim izjavama
amaw osim uskoro izdaje knjigu radnog naziva:
Kako sam iskarao željkana, i popišao navijače mu
Kako sam iskarao željkana, i popišao navijače mu

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Sarajevo je prvi favorit svakako.Admir_Sa je napisao/la: ↑06 mar 2021, 23:43Sušić se i može trpiti ali je krste problem jer nije koristan nikako na onoj poziciji, a u napadu nije neko tipa handzic da se zagradi i da se nabija lopta na njega. Za mesanovica se mora drugačije igrati sa puno trke, a puno bolje kad su tu fanimo jukic ili ovaj novi što se papiri ganjaju.ASD je napisao/la: ↑06 mar 2021, 22:47Rahmanović i Tatar trče. Velkoski i Sušić ne trče. To je ta razlika. Dodaj još napadača koji ostaje, to je puno i za našu ligu.
Ostali igrači dok podijele taj teret od ove dvojice i oni će pasti.
To je ključni nedostatak Sarajeva koji sam ja primijetio u ova dva meča. Jedan se i nekako od ovih može trpiti, ali dvojica nema šanse.
I na početku sezone sarajevo se tražilo i kako je vrijeme prolazilo sve bolje i bolje. Nadam se da će tako biti i sad
Koja razlika je bila držati loptu bez problema protiv želje a danas ni blizo
Kod Željezničara je trka takođe veliki problem. Gdje imaš Alispahića i Štilića. Izvlači ih što su obojica majstori, ali onda kod drugih igrači iskoče slabosti, tipa Veselinović.
Zrinjski ima dobrog trenera, dobro posloženu ekipu ali će vremenom i kod njih nedostaci doći do izražaja. Svakako im je velika stvar što su Juranovića doveli umjesto Filipovića. Dinamičniji igrač dvaput.
ma ne daj se ti omesti, niko te ne vrijedja niti provocira.
ne dirajte ga, nije lijepo!
nasa noc traje danima
Fore stare i nikakve. Dobro, od takvog formata i ne treba očekivati nešto bolje

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ko nadje cijeli ovaj snimak sa Jogetom(koji traje nekoliko minuta,bitka s policijom),ima od mene gajbu pive.
Ja prvi sam umirao od smijeha gledajući ovo, šta fali, treba se zajebavat i na svoj račun, pa jel. Ali tog videa više nema na netu. Ima samo dio od minut i koju sekundu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Originalni dio traje oko 7 minuta
Nema niko se nije sjetio da ga skine i belaj, postoji jedan od 2, 3 minute..
Cuj zajebavat na svoj racun pa to je najlegendarniji klip na ovim prostorima ikad dobro Joge je baš ljakse..
Samo cijeli taj video kad decko iza diže nogu iza zida i fol udara drota cijela ekipa fukara je komedija i simpaticna..
Cuj zajebavat na svoj racun pa to je najlegendarniji klip na ovim prostorima ikad dobro Joge je baš ljakse..
Samo cijeli taj video kad decko iza diže nogu iza zida i fol udara drota cijela ekipa fukara je komedija i simpaticna..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.