Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: Bundesliga
bayern je jednostavno sa sudijom na sve moguce nacine morao pobjediti oslabljeni i osteceni bvb .. zbog konzervi koji bi i uzeli bundesku da nije saveza koji je 100% naklonjen bayernu.
Prije pocetka tekme na bayern forum sam napisao posto je bvb drasticno oslabljen da bi mogli primiti lako petardu i da ce bayern dobiti tekmu.
Ali BvB je ostecen za penal , pa namjerna povreda Haalanda , ne dostatak povrjedjenih igraca rezultiralo je tih 4:2
Prije pocetka tekme na bayern forum sam napisao posto je bvb drasticno oslabljen da bi mogli primiti lako petardu i da ce bayern dobiti tekmu.
Ali BvB je ostecen za penal , pa namjerna povreda Haalanda , ne dostatak povrjedjenih igraca rezultiralo je tih 4:2
Gledaj što se koprcaju nakon rešavanja Gorecke 
Pokušali su bit Bayern, uspjelo im je na 10 minuta, nisu mogli zadržat taj tempo i ocekivano su dobili po tamburi. Ko i svaki drugi tim u Europi, kraj price.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Nije majka sina karala sto se kockao, vec sto se vadio...
Ima par forumskih luda koji nam unose dasak humora u zivote u ovim teškim vremenima, hvala od srca.
Pojave se ko duga poslije kise, popisaju se po sebi i odu...
Ima par forumskih luda koji nam unose dasak humora u zivote u ovim teškim vremenima, hvala od srca.

Pojave se ko duga poslije kise, popisaju se po sebi i odu...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bayern igrao viktorije na gol BvB satrali ih igrom,prije ili kasnije su morali kapitulirati.Protiv prvaka Evrope nije sigurno ni kad vodiš dva razlike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bayern se nekoliko puta ove sezone vadio iz zivog blata, to samo mogu najveci.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- kraljttbvb
- Kontakt:
OK, Bajern je jaci, izgubilo se - nikakav problem. Ali ako vec znamo da je jaci, ne znam sto im se ide niz dlaku.
Gledas VAR kad Dahoud napravi penal, a kad igrac Bajerna saplete Reusa i napravi cist penal, tad nema gledanja VAR-a
Isto prosle godine kad je Boateng rukom spasio gol. Ni tada se nije gledao VAR...
Inace ako postoji ona karma sto ima kod Amerikanaca, ovaj Levat ce zestoko naj.bati radi onog slavljena golova protiv ekipe koja je od motike napravila igraca
Gledas VAR kad Dahoud napravi penal, a kad igrac Bajerna saplete Reusa i napravi cist penal, tad nema gledanja VAR-a

Isto prosle godine kad je Boateng rukom spasio gol. Ni tada se nije gledao VAR...
Inace ako postoji ona karma sto ima kod Amerikanaca, ovaj Levat ce zestoko naj.bati radi onog slavljena golova protiv ekipe koja je od motike napravila igraca

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Da toliko ste jaki pa vas drugoligas izbacio iz kupa , i cnn americki u rubrici sport 2/3 noci zaredom objavljivao tu sramotu .
Vrtilo se na svim medijskim kucama i tabloidima!!

Vrtilo se na svim medijskim kucama i tabloidima!!

Posto ti je mod obrisao post onaj zadnji, ja cu te ispostovati za ono sto nasu ligu uporedjujes sa HNL.
Samo nastavite da razvaljujete na engleskim pasnjacima one strvinare igrace Tota, Chelsea, Arsenala i ostalih, mi smo to svakako vec odradili.
Kada to sve zavrsite bazirajte se na UCL ne bi li prosli dalje od 1/4 pa naletili na pravu kaznenu ekspediciju. Da se licno uvjerite kako prolaze engleski stocari protiv bavarske makine.
Vec imas i u glavi sliku kako Sane,Coman i Davies lome kicmu Cancelu i Walkeru. Kako se Lewa sprda s Laporteom i kako Joshua i Leon objasnjavaju fusball nekim Rodrijima Fodenima i Gundoganima.
Biti cu ipak fin pa vam pozeljeti srecu danas protiv veceg kluba iz Manchestera.
Kako se tek vase sramote vrte po tabloidima, ne pamtim nasu medjusobnu da nam se niste sageli a i nesto nekad da osvojite ne bi bilo lose. Pazi da vam kup ne ispadne protiv RB. Sto nije nemoguce kad se uzme u obzir luzerski mentalitet sirotinje iz Dortmunda.jamesrodriguez je napisao/la: ↑07 mar 2021, 07:29Da toliko ste jaki pa vas drugoligas izbacio iz kupa , i cnn americki u rubrici sport 2/3 noci zaredom objavljivao tu sramotu .
Vrtilo se na svim medijskim kucama i tabloidima!!![]()
![]()
-
- Kontakt:
Mi smo konzerve dobili na njihovom terenu 3:1 , a i u Berlinu ce im se desiti isto.
A vi cete to gledati na male tv ekrane uz kokice i pivo.
A vi cete to gledati na male tv ekrane uz kokice i pivo.

Od tog navodnog faula na canu i gola goretzke je bvb dva puta imao loptu u svojim redovima. Jos kod prvog vlastitog posjeda lopte su imali toliko vremena da sadrze loptu u svojim redovima. A oni odma je vratise bayernu. I onda se prica o navodnom faulu. Smjesno.
Kao i intervju vjecitog luzera reusa.
Doduse njega razumijem 10 godina u bvb-u a nikad nije prvenstvo osvojio.
Kao i intervju vjecitog luzera reusa.
Doduse njega razumijem 10 godina u bvb-u a nikad nije prvenstvo osvojio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Terzić i Reus umesto da se zapitaju zašto je BvB 90% utakmice provela u svom 16cu oni za svoju lošu igru traže alibi u sudijama,nije ni čudo što im trenutno visi plasman u top 4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vjerovatno je Bayern opasniji kad jede kokice nego BVB na Allianz Areni.jamesrodriguez je napisao/la: ↑07 mar 2021, 07:36Mi smo konzerve dobili na njihovom terenu 3:1 , a i u Berlinu ce im se desiti isto.
A vi cete to gledati na male tv ekrane uz kokice i pivo.![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Bayern napada sa 9 igraca i to veoma kvalitetno i nije sigurno kriv Terzic sto u ekipi sa Schulzom,Meunierom, Delaneyom nije uspio imati veci posjed lopte. Da ne govorim o posljednjih 30 minuta bez Halanda gdje su igrali Teagues, Renier uz pomenute igrace. Vjerujem da ni mnogo bolji treneri ne bi napravili vise. Borussia je uradila sto je mogla, 2 gola u Minhenu su sasvim ok. Bio je i onaj zicer za 0-3 koji je Meunier upropastio. Moglo se uz malo srece sa sudijskim odlukama do boda sto bi bio super rezultat.
Trenutna forma Dortmunda je sasvim ok i ako je uspiju odrzati do kraja mogla bi ovo biti vrlo dobra sezona.
Pogledao sam jednu tekmu HNL-a nakon dugo vremena. Vidi se napredak.
Btw. cist faul na Can-u. Kao sto Reus rece, Bayernu bi svirali. U sustini Bayern=HNL.
Btw. cist faul na Can-u. Kao sto Reus rece, Bayernu bi svirali. U sustini Bayern=HNL.
4-IN-A-ROW
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Emir, mise javi se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.