Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Svaki dan, mjesec kako odmice a mi se raspadamo,meni samo kroz glavu prolazi kako su se lako odrekli Alegrija,to i kad nekako shvatim dodje mi misao da nisu prepoznali Simonea, treba ovo nekako zaustaviti. Fin gol.
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ga nakon ovog ne kupi Everton za 25 mil eura nece nikad.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Masa majku ti **** dozovi se
- FabioParatici
tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:28Ako ga nakon ovog ne kupi Everton za 25 mil eura nece nikad.
sceo ga pep al nasi kao nisu daliGuardiola has asked for Rabiot but Juventus said 'No thank you.' According to Vincenzo Morabito (Football agent). [TuttoSport]

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Visok dobar za stopera, a ima pas.FabioParatici je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:32tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 21:28Ako ga nakon ovog ne kupi Everton za 25 mil eura nece nikad.sceo ga pep al nasi kao nisu daliGuardiola has asked for Rabiot but Juventus said 'No thank you.' According to Vincenzo Morabito (Football agent). [TuttoSport]![]()
zasluzeno su izjednacili iako nisu impresionirali nastupom, a ruku na srce i ovaj Lazio je odron ekipa, nista osim poklonjenog gola nisu uradili. Mora se pobijediti ovdje da bi se ostalo u igri za prva dva mjesta.
Kulusevslog mrzim koliko iritira svojom kretnjom i generalno ucinkom na terenu.

Kulusevslog mrzim koliko iritira svojom kretnjom i generalno ucinkom na terenu.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ma i nije lose poluvrijeme, ali kada svaku drugu tekmu poklonis protivniku jedan gol, ili crveni ili penal jbga previse je to, a nemas ni kvalitet kao prije.
Massi hebem sve, od prve minute tri faula ne svira, pa onda Lazio slobodnjak na 20tak metara cudno da nije crveni dao Sandru, ali vjerovatno bi bilo previse.
Massi hebem sve, od prve minute tri faula ne svira, pa onda Lazio slobodnjak na 20tak metara cudno da nije crveni dao Sandru, ali vjerovatno bi bilo previse.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije lose zadnji 30 min.
Ramsey Danilo i Kulusevski po meni najgori
Ramsey Danilo i Kulusevski po meni najgori
- BuffonGigi
- Kontakt:
Mislis da bi Allegri mogao raditi s jednim stoperom (i to neiskusnim), jednim veznim igracem i bez ijednog beka?
Potez Kulusevskog je za isprebijat, al dobro ga nadegenjecit. Osim toga, prezadovoljan sam. Kakav nam je sastav, i sta nam je dostupno od igraca, ovo je vrh rezultat.
Sudija je kriminalan...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Na stranu sve, al dinamicno djeluje. Dosta kombinacija pogotovo Kijeza - Berna - Morata, nekoliko prilika su stvorili. Nazalost Cuadrado dole ugrozen sa ona dva invalida Ramiz i Kulu, al sve u svemu dinamicno, bore se momci. Za divno cudo. Al imaju tu bolest da niko ne smije uzeti stvar u svoje ruke, vec navika bacato Roni.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ono je penal 100 %. U doba VAR-a je 99,9 % se sviralo, i protiv nas isto tako, al naravno kad za Juve treba onda nije penal.
Inace vidi se neuigranost, 10 formacija i ekipa, ne zna se ko sta igra i cija je uloga, lopta uvijek ide nazad i nikad naprijed.
Puno zelenih igraca.
Inace vidi se neuigranost, 10 formacija i ekipa, ne zna se ko sta igra i cija je uloga, lopta uvijek ide nazad i nikad naprijed.
Puno zelenih igraca.
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Ne vidi se slika

Aljegri, out!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Kad sam krenuo u svoju fudbalsku avanturu, jos u podpionirima...trener me naucio..kad je pritisak, ti malo sa strane, okrenut golmanu/igracu ledjima...izbaci je GORE uz liniju...ma samo je razvali sto jace mozes...GORE uz liniji...
Evo, covjek se vjecno uci..godinama gledam kako je PROFESIONALCI, koji su placeni masno, vracaju nazad, i to van balansa...i to kroz SREDINU...
Da budes fudbaler, samo treba da igrac jednostavno...nikad neces biti super star, ali neces biti niti panj..Kulusevski...
Isto Cuadrado, prvih 5 minuta..lopta mu cisto na glavu ide, on se povuce par koraka da je primi na koljeno/but...poklon koji Lazio nije iskoristio..Cuadrado je odigrao dobro prvih 45...al' dzaba..meni smeta nepotrebna glupost..
Ja ovo ne mogu shvatiti..ovim ljudima je fudbal zivot, svaki dan posao..
Nije mi toliko krivo kad nas neko izigra i zabije..ali ovi poklon golovi...

Evo, covjek se vjecno uci..godinama gledam kako je PROFESIONALCI, koji su placeni masno, vracaju nazad, i to van balansa...i to kroz SREDINU...

Da budes fudbaler, samo treba da igrac jednostavno...nikad neces biti super star, ali neces biti niti panj..Kulusevski...

Isto Cuadrado, prvih 5 minuta..lopta mu cisto na glavu ide, on se povuce par koraka da je primi na koljeno/but...poklon koji Lazio nije iskoristio..Cuadrado je odigrao dobro prvih 45...al' dzaba..meni smeta nepotrebna glupost..
Ja ovo ne mogu shvatiti..ovim ljudima je fudbal zivot, svaki dan posao..

Nije mi toliko krivo kad nas neko izigra i zabije..ali ovi poklon golovi...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT