Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Ovi na Areni nisu normalni. Prvo zbog posvećivanja pažnje poluamaterskog fudbala, a kasnije i izjave od nekih kvazi trenera.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa niko kod nas osim sensija i sancheza nije injury prone igrac. Najkriticniji je Sensi pa zato i ne igra iako je strava igrac ali jednostavno ne radi covjek na sebi i bice najvjerovatnije prodan. Vidal i Eriksen su opcije ispred Sensija, pa cak i Gagliardini.Pogba je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:13Ali kako se Interu sve poklopilo, osim Sensia koji je staklen, nemaju većih problema cijelu sezonu, to će pored dobrog rostera biti i ključno za titulu koju će uzeti. Bez povreda, covida manje-vise.
Juventus nije uzastopno izveo isti sastav što je nevjerovatno, a ni milan ne vjerujem da je.
Godinama se i pravio takav kadar, osim ne daj boze neke teze ozlijede ne bi trebalo biti problema za ovaj kadar do kraja sezone.
Takodjer i sa izmjenama se ne gubi znacajno na kvaliteti u igri sto je dobro, a i Interovi igraci su vjerovatno fizicki najspreminiji u ligi, samo ona trojica mrcina nazad ti sve govore a i bekovi Perisic i Hakimi mogu realno dvije utakmice zaredom odigrati. Brozovic i Barella su prirodno takvi igraci da mogu isto odigrati bez problema vise od 90 min.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan nije igrao u punom sastavu od prvog dana priprema.Pogba je napisao/la: ↑06 mar 2021, 20:13Ali kako se Interu sve poklopilo, osim Sensia koji je staklen, nemaju većih problema cijelu sezonu, to će pored dobrog rostera biti i ključno za titulu koju će uzeti. Bez povreda, covida manje-vise.
Juventus nije uzastopno izveo isti sastav što je nevjerovatno, a ni milan ne vjerujem da je.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva kradja u Torinu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Nije bilo u 16m juveta
Ovo nije penal?

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
Penal je mogao svirati.
Tamno zuti za Sandra isto nista ?
Tamno zuti za Sandra isto nista ?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Joj Sandra šta čini. Kako je mogao sad da ukopa svoju ekipu u sekundi.
Nisam upratio to za penal, al ovo mi djeluje kao namjerno udaranje od strane Sandra
Il Club più titolato al mondo!
Uh kakav gol
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zakuca je Rabiot momački. 

Isao je correa bezobrazno laktom prije. Po zuti ili opomena je ok.
Uzasno sudjenje.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Je*o klub kojem Rabiot zabija eurogol
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JohnCleese
- Kontakt:
Kako gospodsko ponasanje igraca Juventusa na terenu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Juve je najvise puta oštećen ove sezone. Ono je bio cist penal.
Pa isao jeste sigurno ali ne u predjelu glave u ovom slucaju potiljka. Nemam nista protiv da se i polaktaju malo ali ovo sto je Sandro uradio je definitivno nesportski ali ne za crveni. Zuti je trebao dobiti.
Sudija se pogubio malo.
Reina realno mogao odbraniti onu situaciju tzv. dvorucnim box-om. Nagledao se takvih kod Kahn-a milion puta.
Lazio prilicno defanzivno, bilo par dobrih izleta ali su i u odbrani prosjecni. Juventus preuzeo inicijativu od 25. minute ali tu i tamo. Kazem opet, Lazio je za donji dom tabele sa ovakvom odbranom, pa kod gola je maltene bilo 4 igra juveta a 2 od lazia !? Takodjer i juventusova odbrana onako porozna i dosta pasivna. Sad cemo da vidimo omdruto poluvrijeme, bice zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.