NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2010\2011
Kraj 95-99.Poraz Dallasa.Kod Thundera najbolji strijelac Durant 28 p,naravno.Kod Mavsa,Marion 25p.
Chelsea F.C.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
krenula tekma denveer vs sacramento
Ovaj Sacramento kući stvarno dobro igra i sve po redu pobjeđuje
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
NAKON operacije lijevoga gležnja kineskom centru Houston Rocketsa je upitna karijera.
Nakon što je propustio samo dvije utakmice u tri sezone, Ming je u posljednjih pet od šest bio izvan parketa u najmanje 25 susreta koje su Rocketsi igrali. Od sezone 2008/2009 odigrao je samo pet utakmica, a ova je zbog stres-frakture gležnja već završena.
"Znam da će rehabilitacija biti duga, ali radujem se oporavku. Vrijeme ću iskoristiti kako bih razmislio o svim opcijama, a usporedno s krajem rehabilitacije donijet ću odluku o svojoj karijeri" kazao je 30-godišnji prvi izbor drafta iz 2002.
Operaciju je u Houstonu obavio Tom Clanton, klupski liječnik Rocketsa.
Ming je za teksaški klub, za kojeg je kroz prosječno bilježio 19.0 poena, 9.3 skoka i 1.9 blokada po utakmici, ugovorno vezan do kraja sezone.
Nakon što je propustio samo dvije utakmice u tri sezone, Ming je u posljednjih pet od šest bio izvan parketa u najmanje 25 susreta koje su Rocketsi igrali. Od sezone 2008/2009 odigrao je samo pet utakmica, a ova je zbog stres-frakture gležnja već završena.
"Znam da će rehabilitacija biti duga, ali radujem se oporavku. Vrijeme ću iskoristiti kako bih razmislio o svim opcijama, a usporedno s krajem rehabilitacije donijet ću odluku o svojoj karijeri" kazao je 30-godišnji prvi izbor drafta iz 2002.
Operaciju je u Houstonu obavio Tom Clanton, klupski liječnik Rocketsa.
Ming je za teksaški klub, za kojeg je kroz prosječno bilježio 19.0 poena, 9.3 skoka i 1.9 blokada po utakmici, ugovorno vezan do kraja sezone.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
U subotu igraju Boston i Chicago pa cemo gledat dvoboj Rose-Rondo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
I opet će Rondo da dominira no sada će pustit Rosea da dođe na svoj prosjek možda malo ispod,a u PO će mu pokazat šta je košarkaBIHfan je napisao/la:U subotu igraju Boston i Chicago pa cemo gledat dvoboj Rose-Rondo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pa nije mu rođendan jbt, šta ste navalili sa njimLBJ MVP je napisao/la:I opet će Rondo da dominira no sada će pustit Rosea da dođe na svoj prosjek možda malo ispod,a u PO će mu pokazat šta je košarkaBIHfan je napisao/la:U subotu igraju Boston i Chicago pa cemo gledat dvoboj Rose-Rondo.
Rose takve za doručak rješava tako da... Boston gubi, osveta za nas.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co
NOLA nas pobjedi pa kasnije fasovaše isto i Mavsi
A Rondo je king nek se samo pojavi na parketu Bullsi gube
NOLA nas pobjedi pa kasnije fasovaše isto i Mavsi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jesi ti gledao rose-a ikad u play offuLBJ MVP je napisao/la:Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co![]()
NOLA nas pobjedi pa kasnije fasovaše isto i Mavsi![]()
Brate nemoj puno obracat paznju na njeg, ima 15 godina. Znas da u to vrijeme djete malo preskoci granicu.dema je napisao/la:jesi ti gledao rose-a ikad u play offuLBJ MVP je napisao/la:Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ma brate znam da ne bi trebao evo i necu nego mi reci ,moze li kakav trade huoston-bullsi valjali taj lee ista,kazu da se Bullsi zanimaju za njegBIHfan je napisao/la:Brate nemoj puno obracat paznju na njeg, ima 15 godina. Znas da u to vrijeme djete malo preskoci granicu.dema je napisao/la:jesi ti gledao rose-a ikad u play offuLBJ MVP je napisao/la:Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co![]()
Mi bi dali Lee-ja za nekog centra, al vi nam nemate bas ponudit nekog centra. A Lee je sasvim solidan udje 20-tak minuta zna nekad ubost po 2-3 trice, igra solidnu odbranu i mislim da je mnogo bolje rjesenje od Mayo-a. Cak je cisci u glavi i jeftiniji, ne pravi probleme. Sto se mene tice Rocketsi bi trebali u obnovu ekipe i raspustit sve starije igrace i gradit novu ekipu, jer je propala sansa za naslov nakon povrede Minga i T-Maca. Kad se samo sjetim kakvu smo ekipu imali, Artest je tad isto bio u najboljoj formi. Alston playmaker, Brooks sa klupe razvaljuje. Steta.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
evo vam lopez za njega (amen) 
sto onda ne ganjaju memphis oni imaju thabeta,kojeg bi trade a onda bi bullsiu od njih mogli uzet sutera jer bi ih tad oni imali previseBIHfan je napisao/la:Mi bi dali Lee-ja za nekog centra, al vi nam nemate bas ponudit nekog centra. A Lee je sasvim solidan udje 20-tak minuta zna nekad ubost po 2-3 trice, igra solidnu odbranu i mislim da je mnogo bolje rjesenje od Mayo-a. Cak je cisci u glavi i jeftiniji, ne pravi probleme. Sto se mene tice Rocketsi bi trebali u obnovu ekipe i raspustit sve starije igrace i gradit novu ekipu, jer je propala sansa za naslov nakon povrede Minga i T-Maca. Kad se samo sjetim kakvu smo ekipu imali, Artest je tad isto bio u najboljoj formi. Alston playmaker, Brooks sa klupe razvaljuje. Steta.
Sta prenosi SK veceras.. Nadam se NO - Lakers, zna neko ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
EdinTM87 je napisao/la:Sta prenosi SK veceras.. Nadam se NO - Lakers, zna neko ?
Orlando-Houston...2:00..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
**** im najmilije.Raul_64 je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Sta prenosi SK veceras.. Nadam se NO - Lakers, zna neko ?
Orlando-Houston...2:00..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
nisam bio na netu zadnjih dana,ima li kakvih promjena u sastavima,tradeova?
jesi ti gledao Ronda u ikad u play-offu mozda protiv Bullsadema je napisao/la:jesi ti gledao rose-a ikad u play offuLBJ MVP je napisao/la:Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co![]()
jesam tebe sta pitao a da pogledao sam svih 7 te serije kojem se dicite u kojoj je rose ko rookie utrpao 36 poena velikom rondu i gdje su igrali 7 produzetakaaa1 je napisao/la:jesi ti gledao Ronda u ikad u play-offu mozda protiv Bullsadema je napisao/la:jesi ti gledao rose-a ikad u play offuLBJ MVP je napisao/la:Ne treba se niko u naše ime osvećivat sami će to Duncan & co![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.