FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
824 neiskorištena meč lopta 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dali je iko primjetio u prvom poluvremenu kad Crnkic blizu korner zastavice sam i iz cista mira 2x dodaje loptu gdje niko od njegovih nema a 5 igraca zelje. 2x u 20 min isto bez ikakvog razloga jako glup igrac.
Mi moramo svaku utakmicu uzet koda je finale svjetskig evropskog lp, jer sto prije FK SARAJEVO isvoi titulu meni manje bjele kose na glavi.
Btw: Amaw je pokazao u ove 2.5 godine da je tele i ispod prosjecan trener, i da su titule koje osvoio kupljene namjestene, GENETSKI KOD..
Igra tc tanka i mislim da cemo sa SB igrat finale kupa
Mi moramo svaku utakmicu uzet koda je finale svjetskig evropskog lp, jer sto prije FK SARAJEVO isvoi titulu meni manje bjele kose na glavi.
Btw: Amaw je pokazao u ove 2.5 godine da je tele i ispod prosjecan trener, i da su titule koje osvoio kupljene namjestene, GENETSKI KOD..
Igra tc tanka i mislim da cemo sa SB igrat finale kupa
Bili smo vec, nije nestoNAPADAJ je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:33Varadero cengic vila, vranicini neboderi.hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:21?hordasDoboj je napisao/la: ↑06 mar 2021, 13:39Gdje se u gradu moze pogledat tekma, neutrala neka opustena?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ima li neko link za stream? (Nabijem Arenu i telemach na tuki)
- SarajevoForza
- Kontakt:
Arena Cloud je još uvijek besplatna.PeppermintSA je napisao/la: ↑06 mar 2021, 16:51Ima li neko link za stream? (Nabijem Arenu i telemach na tuki)
- feniksptica
- Kontakt:
Ljudi vode 2-3 u 55 minuti u 5 KM kvota na njihd a ce pobijedit do kraja..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zipa Oruca, isto farmer neki iz Texasa.
Ccc pa kone nam se eno raspadose a vi tu pratite Lux i Wels, pa kakvi ste to ljudi

krene nabrajati, pa stane da koga ne zaboravi...onda kaze 2-3 rijeci pa opet pocne nabrajati

This time next year, we'll be millionaires!
Ode željkan u **** mater’nu!
Koji sastav ocekujete veceras? Volio bi da Mesa dobije vise prostora veceras i da ga procepi pred Siroki.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Volio bih vidjeti Crnogorca večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.