Ermedin Demirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

hurem
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la hurem » 01 mar 2021, 23:42

Prije godinu dana je Ara zasluženo bio ispred Demirovica bas zbog iskustva, tehnike i hold up igre koju ti Heraldo forsiras.
Ne moze igrac koji igra redovno u ozbiljnom klubu kao sto je Freiburg biti "Cvajtas"...prvi sam govorio da dosta svojih nedostataka moze nadomjestiti trkom a to upravo i radi. Dok trci i igrat ce. I Lulic je na trku najvise igrao.
Druga stvar, mi generalno imamo problem da kada gledamo nase igrace onda mu vidimo sve mahane, vidimo i kako trci i kako mu je pertla svezana.
Mi ne gledamo loptu, mi pratimo naseg igraca gdje se nalazi. Mi ne gledamo utakmicu, mi samo gledamo, pratimo Demirovica na terenu, Dzeku, Pjanica itd.
S dr.strane na taj nacin ne gledamo niti jednog drugog igraca-stranca i zato su nam nasi uglavnom najgori.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 mar 2021, 00:10

Pa nama jedan Dzeko ne valja covjece, a kamoli "neki" Ermedin Demirovic koji je odnedavno poceo igrati ozbiljan fudbal u ozbiljnoj ligi...o cemu mi pricamo uopste :)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

DonT
Kontakt:

Post Postao/la DonT » 02 mar 2021, 02:04

I ova hurma je strucnjak pazi mu teksta koga oci boli :kafa:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 02 mar 2021, 11:02

Ocekujem da uz prevljaka nosi napd reprezentacije i buducnosti
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 mar 2021, 22:48

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
01 mar 2021, 23:17
Dakle kod forumskih stručnjaka koji čuče i čekaju da da gol, samo da bi prozivali druge, je cilj samo šuplje pričati.

Ermedin je trenutno po kvaliteti, jako dobar cvajtaš. Ermedin ne bi igrao u sljedećim klubovima Stuttgart, Bayer, Wolfsburg, Frankfurt itd, dok bi mjesto nalazio u Herthi, Kolnu, Schalke i ostalim klubovima iz donjeg dijela koji se bore za opstanak.

On ima veliku prepreku da savlada što se razvoja tiče i toga su svjesni i u Freiburgu. Do sada većinom je igrao kao SS sa Holerom i onim Korejcem.

On trenutno nema kvalitet da sam nosi napad, fizičke predispozicije su mu takve da mora tehnički znatno napredovati.

Hold-up, skok igra, igra glavom, dueli, sve su to nedostaci u njegovoj igri.

Naravno on ima dobrih kvaliteta bez posjeda, presing igra, kretanje, pas igru i završnica mu je poprilično dobra.

Najlakše je prozivati a ja se godinu prije raspravljao po forumu kad su ovdje Aru Hodzića gurali umjesto njega.
Skok igra, igra glavom, same-same ili almost same?

Tanak u skok igri, ali dobar finisher, u hold-up slab sto mu i nije toliko bitno, fokusiran je na igru prema protivnickom golu i koliko je u gol prilici jos vise stvara prilike/asistencije za suigrace.

Uz duzno postovanje druze, nalupao si se ovdje po pitanju Demira da je vakat da odustanes. Da ga ne ide doslo bi ono klasicno "eto, jesam li vam govorio", a posto Demir na terenu radi kontra tvog misljenja ti u inat ides kontra njegovog realnog stanja. Standardan igrac tima koji je legitiman konkurent za izlazak u Evropu i njihov ponajbolji igrac, najbolji asistent i 4. strijelac te medju 3-4 najskuplja igraca i kao takav nije za Bundesligu, vec je tebi tek dobar cvajtas. Da ne znam sta pises po drugim temama hladno bih ti rekao da pojma nemas o fudbalu. :tralala:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 05 mar 2021, 04:06

Evo i neke Njem novine spekulisu kako se razmislja da zamjena za Haalanda bude Demirovic. :opaopa:

Valjda neke istine ima, nece svabe slagat :mrgreen:
BašČelik!

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 05 mar 2021, 13:51

To bi bilo nesto za pozeljeti ...

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 05 mar 2021, 14:00

Beduin je napisao/la:
04 mar 2021, 22:48
01 mar 2021, 23:17
Dakle kod forumskih stručnjaka koji čuče i čekaju da da gol, samo da bi prozivali druge, je cilj samo šuplje pričati.

Ermedin je trenutno po kvaliteti, jako dobar cvajtaš. Ermedin ne bi igrao u sljedećim klubovima Stuttgart, Bayer, Wolfsburg, Frankfurt itd, dok bi mjesto nalazio u Herthi, Kolnu, Schalke i ostalim klubovima iz donjeg dijela koji se bore za opstanak.

On ima veliku prepreku da savlada što se razvoja tiče i toga su svjesni i u Freiburgu. Do sada većinom je igrao kao SS sa Holerom i onim Korejcem.

On trenutno nema kvalitet da sam nosi napad, fizičke predispozicije su mu takve da mora tehnički znatno napredovati.

Hold-up, skok igra, igra glavom, dueli, sve su to nedostaci u njegovoj igri.

Naravno on ima dobrih kvaliteta bez posjeda, presing igra, kretanje, pas igru i završnica mu je poprilično dobra.

Najlakše je prozivati a ja se godinu prije raspravljao po forumu kad su ovdje Aru Hodzića gurali umjesto njega.
Skok igra, igra glavom, same-same ili almost same?

Tanak u skok igri, ali dobar finisher, u hold-up slab sto mu i nije toliko bitno, fokusiran je na igru prema protivnickom golu i koliko je u gol prilici jos vise stvara prilike/asistencije za suigrace.

Uz duzno postovanje druze, nalupao si se ovdje po pitanju Demira da je vakat da odustanes. Da ga ne ide doslo bi ono klasicno "eto, jesam li vam govorio", a posto Demir na terenu radi kontra tvog misljenja ti u inat ides kontra njegovog realnog stanja. Standardan igrac tima koji je legitiman konkurent za izlazak u Evropu i njihov ponajbolji igrac, najbolji asistent i 4. strijelac te medju 3-4 najskuplja igraca i kao takav nije za Bundesligu, vec je tebi tek dobar cvajtas. Da ne znam sta pises po drugim temama hladno bih ti rekao da pojma nemas o fudbalu. :tralala:
Haraldo je napadno glupa osoba. naucio par izraza sa igrica, tipa hold up, i samo drvi jedno te isto. daltonista za fudbal.
volio bi vise nego ista da je bio u pravu i da je ermedinu st.gallen bio mjera...ovako jbg, igra u njemackoj, doduse za cvajtasa.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 05 mar 2021, 14:12

Kada su kontra argumenti " smaraš " , " glup si " znaš da si izdominirao frustrirane krezubaše.

Pojavljujete se bez ičega, jer nemate šta ponuditi.

Zato se mora cijeniti @hurem koji barem pokuša normalno diskutovati, a ove ekspres seljačine tipa air ramiz i harixs je sve ovo previsok nivo.

A Ramizu savjetujem da se vrati košarci, jer zna o fudbalu koliko ja o istoj.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 mar 2021, 23:17

05 mar 2021, 14:12
Kada su kontra argumenti " smaraš " , " glup si " znaš da si izdominirao frustrirane krezubaše.

Pojavljujete se bez ičega, jer nemate šta ponuditi.

Zato se mora cijeniti @hurem koji barem pokuša normalno diskutovati, a ove ekspres seljačine tipa air ramiz i harixs je sve ovo previsok nivo.

A Ramizu savjetujem da se vrati košarci, jer zna o fudbalu koliko ja o istoj.
E jbg sad, na osnovu cega ja postadoh frustrirani krezubas? Samo drugacije vidim igru Ermedina i nisam saglasan s' tvojim stavom o njegovim manama i nedostacima, ustvari njegove vrline preovladavaju, a i statistika je protiv tebe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 06 mar 2021, 16:11

Ima li kakav dobar link?
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 mar 2021, 16:15

forgempp je napisao/la:
06 mar 2021, 16:11
Ima li kakav dobar link?
https://reddit.streamsc.com/freiburg-vs ... undesliga/

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 mar 2021, 16:17

Poklonise im gol.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 06 mar 2021, 16:56

Maestro je napisao/la:
06 mar 2021, 16:17
Poklonise im gol.
jos jedan:-)
danas su na nivou zelje:-)

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 06 mar 2021, 16:59

Nista znacajno danas, Leipzig rutinski nazad.
Ma samo neka igra.
BašČelik!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 mar 2021, 17:02

I u ovakvim utakmicama se najviše uči i skuplja iskustvo.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 mar 2021, 17:04

babino je napisao/la:
06 mar 2021, 16:56
Maestro je napisao/la:
06 mar 2021, 16:17
Poklonise im gol.
jos jedan:-)
danas su na nivou zelje:-)
Nisu oni nista bolji bili u leverkusenu samo sto su prilike iskoristili koje su imali. Znaci sanse stvoriti nisu u stanju 70 minuta. Jos protiv svakog jaceg protivnika igraju prvi 45 minuta bunker i nabijaju lopte naprijed. Potrose pola igre za nista. Istrosi napadace i onda ubacuje druge napadace.
Ovdje je svaki gol premija za demirovica jer jednostavno ekipa nike koja zna stvoriti sanse. Desna strana kübler-schmid je kao kod nas cipetic-visca.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

TopRemove
Kontakt:

Post Postao/la TopRemove » 13 mar 2021, 14:32

E tačno sam "znao" da će ga lik ostaviti na klupi protiv Mainza gdje ima priliku pružiti top partiju nakon nekoliko teških protivnika/utakmica. Nije ni prvu protiv Mainza igrao.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 mar 2021, 15:59

TopRemove je napisao/la:
13 mar 2021, 14:32
E tačno sam "znao" da će ga lik ostaviti na klupi protiv Mainza gdje ima priliku pružiti top partiju nakon nekoliko teških protivnika/utakmica. Nije ni prvu protiv Mainza igrao.
Nema veze, ući će svjež odmoran pa će imati bolje prilike za gol. Ionako mu je ova prva sezona doslovno savršeno protekla za njega.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, KrajinaKing i 11 gostiju.