Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobra Tuzla, sretno u borbi za Europu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Amare ostani !!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa bilo je gotovo na polusezoni..ja ne znam ko je mogao ocekivat da ce Sarajevo tolko kiksat(ajde da se i kojim cudom desi), a da ce konkurenti to iskoristavat svaki put. Pa drugo i trece mjesto drzi Siroki s djecom i VHS/Zeljo..ko ce ih stic i kako
Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 06 mar 2021, 16:10, ukupno mijenjano 4 puta.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zeljeznicar pri negativnom rezultatu na poluvremenu , da odigra drugo u kojem ni jednom ne opuca prema golu
Da si dosao sa kadetima bruka.Amarov poraz ,Husref ga je danas izdominirao,preko kontrole igre,izmjena i na kraju rezultata.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moram jos jednom napisati.
Igraj Zeljkane, boli te qrac...
Igraj Zeljkane, boli te qrac...

- forza_juve
- Kontakt:
@MortemHz moja kontra prošla, čekamo još tvoj Zrinjskiforza_juve je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:24I na želju da duplamMortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:18Trpaj na Zrinjski sutra.forza_juve je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:08
De još šta tipuj i objavi da idemo u kontru da šta zaradimo na ovom forumu![]()
![]()
![]()

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Uvijek brate mojElCartel11 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 14:4953min 1:1 Juricic, 74 min 1:2 Zec
Slatki prelaz iz 1u2
Citirajte me posle tekme.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Cijelo drugo poluvrijeme su uspjesno cuvali rezultat, i onda u devedesetoj pad koncentracije, a bili tako blizu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Plawo proljeće hehe
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan je zapadni Mostarforza_juve je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:56@MortemHz moja kontra prošla, čekamo još tvoj Zrinjski![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E moj Željo, na šta si spao...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ne znam sta se tu ima izdrzati, jer u svemu ovome ne vidim da je netko bolji od njih mislim na konkurente za Europu. Zrinjski i Zeljo imaju bolji sastav ali su i oni u velikim problemima i igra im je nikakva,a sto se tice Veleža i Borca ekipe koje su tipične domacinske,tesko mogu u gostima nesto da urade...Široki je tu puno iskusniji u velikim utakmicama posebno.MortemHz je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:15Neće oni ovo izdržati, tu su gdje jesu radi prve polusezone i jer su pobijedili u posljednjoj minuti radi ogromne greške protivničkog igrača a sad igraju sa najlošijom ekipom lige. Naravno svaka njima čast, treba i to znati ali ne vjerujem da će izdržati ovako do kraja sezone.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:14Ostali bez 7 igrača i drugi na tabeli![]()
Ne bi me čudilo da na kraju nekako izbore Europu.
- ElCartel11
- Kontakt:
Aduka87 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 15:56Uvijek brate mojElCartel11 je napisao/la: ↑06 mar 2021, 14:4953min 1:1 Juricic, 74 min 1:2 Zec
Slatki prelaz iz 1u2
Citirajte me posle tekme.

Da je usao Zec vidjeli bi vi. Stislo ga nesto izmedju nogu i nije usao.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kod Misimovica ekipa nikad jaca , plate nikad bolje , sve se znalo , oni covjeka otjeraju dovedu tuljana 

Ima nesto i pozitivno za Zeljkana u ovome. Ne moraju se sikirati za licencu za Europu 

Manijaci,Lešinari,Red Army,Skripari veceras svi zajedno ko jedan u glas " Dajjjj gooo Sarajv'ooo nama više ne trebaaa" 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.