FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Znam da se dosta vas neće složiti sa mnom, ali ja bih sutra klupirao Pejovića, kao dva centralna vezna bih stavio Đokanovića i Tinu, a na cenera Zinedina ili Dala ukoliko su zdravi i spremni. Dal ima 20 godina, kad ćeš sine, ako nećeš sada i ako si potencijal? Neko već napisa za Tinu i poziciju desetke, ja sam voljan sačekati još koju tekmu da ga vidimo na njoj, ali i ja bih ga radije gledao na poziciji "osmice", a nekog od ove dvojice naprijed. Pogotovo u ovim domaćim tekmama, gdje znamo da ćemo većinu tekme provesti na polovini protivnika i pokušavati da ih otključamo nekim pasom i kretnjom u zadnjoj trećini terena.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da cmiljanic proradi
Pa i ne baš bez afere. Od sitnijih afera (nargila, alkohol, klanovi) do krupnih zbog kojih su svi ostali "letjeli" po kratkom postupku (svađa s navijačima, psovanje zapadu, i srednjak ako se ne varam?). Doduše svi u prvom mandatu, ali...Feridaga je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:57Krste je dobar kapiten i covjek sportista bez ijedne afere od kako je tu.Zaboravili smo da covjek jos samo nije na golu bio.Polusezonu sasvim korektno odradio na kojoj god.je poziciji bio. Manjak nekih stvari koje su ocite da ne ispadne branim ga nesto je nadoknadio zalaganjem.trudom i disciplinom.Sutra očekujem da neko iskoci.u prvi plan kao sto je to bio slucaj sa bivsim br32.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sve čovjek objasnio, najbolja definicija.Aduka87 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 16:17Pa vidite, oni mnogo ulažu, njihova ekspanzija je... kad sam ja bio igrač Sarajevo je imalo uslove ispod... trenirali smo na Koševu, snalazili se okolo i tad je mislim pored Koševa napravljena umjetna trava. Sada nije ista priča, imaju svoj kamp gdje imaju dva vrhunska terena za treniranje, imaju svoju Akademiju i to daje rezultat, tri godine zaredom, ako sada budu prvaci bit će to treća godina zaredom, tako da ulaganje u infrastrukturu donosi rezultat", rekao je Maksimović i onda uporedio Marinovića i Musemića.
"S druge strane, Marinović je na klupi naslijedio Husrefa Musemića. Husref je meni bio trener i jako dobro znam šta predstavlja za FK Sarajevo i navijače, međutim smatram da je Marinović Sarajevo digao stepenicu iznad. I u Evropi, i ne gube i uvijek su čvrsti i kad odigraju loše, tačno znaju šta ko radi. Imaju odličan sistem, stručni štab, dobru situaciju u klubu i to im daje rezultat", zaključio je Maksimović.
![]()
![]()
I ja sutra očekujem opet neku negledljivu i tvrdu tekmu, strpljivu i sigurnu. Uopšte nisam zabrinut za rezultat, jer i ako igramo rezervisano, to pod Vinkom odrađujemo super.
Ja bih s Zinedinom krenuo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pejovic i Djokica su tandem koji se nikad nece mijenjati u derbi tekmama,cak je pitanje hoce li ih Vinko pomjeriti i u ovim "slabijim" tekmama. Ovog drugog garant nece.
Ali bi valjalo nesto malo zaokrenuti,isprobati mozda 433 kada imamo taj luksuz i komociju sto sad nikako nije slucaj na samom otvaranju nastavka sampionata!
Sutra gutava tekma,pretvrda, na gol,plafon dva.
Cekacemo i sutra gresku,neku polukontru,kontru,jednostavno Vinkova filozofija je negdje bas takva,takticar veliki,tacno se vidi sta hoce,a nece poraz..
Sto se tice izmjena na derbiju,i to govori o necemu,kako on vidi taj prosireni roster.
Cmiljana znaci jos nema,kako bih volio njega vidjeti u vrhu(frajer ko neboder,ala Fejsal),Mesan lijevo Fanimo desno.
Pozadi ovaj tandem i Mustedanagic kao centralni.
Ali bi valjalo nesto malo zaokrenuti,isprobati mozda 433 kada imamo taj luksuz i komociju sto sad nikako nije slucaj na samom otvaranju nastavka sampionata!
Sutra gutava tekma,pretvrda, na gol,plafon dva.
Cekacemo i sutra gresku,neku polukontru,kontru,jednostavno Vinkova filozofija je negdje bas takva,takticar veliki,tacno se vidi sta hoce,a nece poraz..
Sto se tice izmjena na derbiju,i to govori o necemu,kako on vidi taj prosireni roster.
Cmiljana znaci jos nema,kako bih volio njega vidjeti u vrhu(frajer ko neboder,ala Fejsal),Mesan lijevo Fanimo desno.
Pozadi ovaj tandem i Mustedanagic kao centralni.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni Pejovic vala osim one prve 3 tekme mrtvi prosjek. Vise bi ga volio sa klupe vidjeti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Mart 2019, Zrinjskog smo čekali sa +9
Mart 2021, Zrinjskog čekamo sa +9
Sretno nam sutra, ni X nije katastrofa, ako kone ne pobjede.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tino moze igrat na 10tci. Ali, mnogo ce biti korisniji na osmici, prije svega sto osim njega nemamo igraca koji ce na pritisak prenijeti loptu na protivnicku polovinu.
U prvom poluvremenu protiv Zelje to nismo nikako imali nesto malo je odradjeno i to sve Tino, kasnije u drugom se Krste ubacio u sredinu i u nekoliko napada je upravo on prenio loptu, da bi imali Tinu na poziciji desetke, ali onda smo gubili krilo.
Tako da sutra prizeljkujem/najavljivam sljedecu postavu: Kovacevic- Hodzic, Adukor, Dupovac, Pidro - Susic, Djokanovic - Fanimo, Zinedin, Krste - Mesanovic.
Ocekujem kao tvrdu utakmicu, sa akcetnom na odbranu gola, nasi se moraju paziti kontri Zrinjskog (Jakirovic je u Gorici sjajno odradjivao taj segment). Otvaranje utakmice ce biti jako bitno, siguran sam da ukoliko tada padne gol, igra ce se okrenuti i igrat ce se na gol vise.
U prvom poluvremenu protiv Zelje to nismo nikako imali nesto malo je odradjeno i to sve Tino, kasnije u drugom se Krste ubacio u sredinu i u nekoliko napada je upravo on prenio loptu, da bi imali Tinu na poziciji desetke, ali onda smo gubili krilo.
Tako da sutra prizeljkujem/najavljivam sljedecu postavu: Kovacevic- Hodzic, Adukor, Dupovac, Pidro - Susic, Djokanovic - Fanimo, Zinedin, Krste - Mesanovic.
Ocekujem kao tvrdu utakmicu, sa akcetnom na odbranu gola, nasi se moraju paziti kontri Zrinjskog (Jakirovic je u Gorici sjajno odradjivao taj segment). Otvaranje utakmice ce biti jako bitno, siguran sam da ukoliko tada padne gol, igra ce se okrenuti i igrat ce se na gol vise.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
A široki ?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:36Mart 2019, Zrinjskog smo čekali sa +9
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu nam oni konkurentfks74 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 22:01A široki ?Historicar je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:36Mart 2019, Zrinjskog smo čekali sa +9
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
U BL smo odigrali 2:2, bez Rahmanovica,Oremusa i Pejovica, dobru utakmicu. Po meni lijevo krilo bi trebali igrati Jukic ili Salcin(znao je ofanzivno napraviti asis.).Mislim da ce nam Lazni pokusati praviti probleme po bokovima. Salcin bi bio od pomoci Pidri,kao Fanimo Hodzicu.
Tino na CM, a iza Mesanovica Velkoski(Zinedin,Dal kao zamjene u 70 min.).
Bilo bi veliki problem izaci kao protiv Zelje u prvom poluvremenu.
Tino na CM, a iza Mesanovica Velkoski(Zinedin,Dal kao zamjene u 70 min.).
Bilo bi veliki problem izaci kao protiv Zelje u prvom poluvremenu.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Kiksaj sutra i u slj kolu u Lištici, pa ćeš vidjeti jesu li konkurenti. Jedva im uzesmo i juniore na Koševu kad ih je korona povaljala...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Kockoglavi
- Kontakt:
Koji bolan kiksevi. Sutra lagano dva razlike
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

O cemu ti bolan, s 30% snage ih pobjedili, ni oznojili se nismo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Siroki je dosta slabiji u odnosu na jesen. Teren ce biti dobar a i nema navijača. Tako, da bi Listicu trebali odraditi sa 3 boda.
Realno nikome nije jednostavno igrati kad majmuni orgijaju po tribinama. Ovako ce biti mir a kvalitet definitivno na nasoj strani.
No okrenimo se mi Zrinjskom. Zatvoriti im Bilbiju kao sto smo konama Stilica i to je to. Ostaju bez udarne igle i gube se na terenu.
Realno nikome nije jednostavno igrati kad majmuni orgijaju po tribinama. Ovako ce biti mir a kvalitet definitivno na nasoj strani.
No okrenimo se mi Zrinjskom. Zatvoriti im Bilbiju kao sto smo konama Stilica i to je to. Ostaju bez udarne igle i gube se na terenu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Vinko ce sutra igrati kao i dosad, bez prevelikog rizika i nekih egzibicija s formacijom. Cvrsto, mirno, sigurno i cekat svoju šansu uopšte ne mislim da cemo jurišati na njihov gol. Posjed kad mozemo kad ne onda cekat šansu kroz tranziciju. 1-0 

- feniksptica
- Kontakt:
Kad cemo ako necemo na domacem terenu. Sve je ok da treba bit strpljiv, cekat ne zurit, siguran. Al mi smo FKS i na domacem terenu ( bilo navijaca ili ne) protiv svih u ligi trebamo ici na pobjedu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bordobijelisampion, jurisicduska, Lavcina, napoleon72, nedimmmm1337, riki46, Rodman i 68 gostiju.