Sugavac pravi, jos se sjecam prvi put kad je bio kod nas pa kad je imao susu igrao bas lose izveo ga debeli frajer udara klupe. Otrovan i odvratan.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Da da bio na treningu al “nije trenirao”.Nisam siguran vidjet cemo sutra aBdLjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:32kontrasviju je napisao/la: ↑05 mar 2021, 18:20Ako je to granica, onda su i Čeliković i Šabanadžović U21. Nešto ne vjerujem da je 1.1.1999. Da nije možda 1.1.2000. ?
Evo tog posta sto tad Braconi napisao za to pravilo.
Zec je stavio jucer na insta sliku sina sa naseg treninga, a vidi se taj djecak u pozadini slike gdje Anel. Znaci bio je tu na treningu, a je li trenirao ne znam.
-
- Kontakt:
Da li bi strucni stab imao podrsku navijaca u slucaju da ne izborimo evropu?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Moju ne bi. S obzirom da se to sredilo za Ikica i Blazevica mozemo reci da nismo nikog bitnog sad stvarno izgubili bilo to da je odlazak u pitanju, povreda ili ovako neki papiri. Jedini smo iz vrha da smo ostavili sve bitno i nismo nekog izgubili hvala Bogu. Jaci smo koliko-toliko nego u prvom dijelu. Ne mogu reci da smo sigurno po kvaliteti za drugo mjesto i da ne moze niko sa nama, ali uz znanje Osima trebali bismo u Evropu izaci bilo kao drugoplasirani, treceplasirani. Sve mimo odlaska u Evropu preko lige ili kupa je za velike promjene i u strucnom stabu, Upravi i na igrackom planu.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:17Da li bi strucni stab imao podrsku navijaca u slucaju da ne izborimo evropu?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:30Moju ne bi. S obzirom da se to sredilo za Ikica i Blazevica mozemo reci da nismo nikog bitnog sad stvarno izgubili bilo to da je odlazak u pitanju, povreda ili ovako neki papiri. Jedini smo iz vrha da smo ostavili sve bitno i nismo nekog izgubili hvala Bogu. Jaci smo koliko-toliko nego u prvom dijelu. Ne mogu reci da smo sigurno po kvaliteti za drugo mjesto i da ne moze niko sa nama, ali uz znanje Osima trebali bismo u Evropu izaci bilo kao drugoplasirani, treceplasirani. Sve mimo odlaska u Evropu preko lige ili kupa je za velike promjene i u strucnom stabu, Upravi i na igrackom planu.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:17Da li bi strucni stab imao podrsku navijaca u slucaju da ne izborimo evropu?

Iz mog ugla je to jer evo vec dvije godine nam se desava isto cesto da prvi primimo gol, imamo problema kuci i desavaju nam se ogromni kiksevi sa ekipama koje se vecinom bore za opstanak pa nas to na kraju zaebe, ali za proslu polusezonu je bilo nekih izgovora. Mislim da za neki neizlazak u Evropu (pu, pu, pu) ne postoji neki izgovor, opravdanje.
Ma zajebavam se ja ( boli mi vise ****) ako ste za to da im svima **** mater nije problemLjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:36Iz mog ugla je to jer evo vec dvije godine nam se desava isto cesto da prvi primimo gol, imamo problema kuci i desavaju nam se ogromni kiksevi sa ekipama koje se vecinom bore za opstanak pa nas to na kraju zaebe, ali za proslu polusezonu je bilo nekih izgovora. Mislim da za neki neizlazak u Evropu (pu, pu, pu) ne postoji neki izgovor, opravdanje.

-
- Kontakt:
Iskreno ja ne mogu ni zamisliti sta bi se desilo u tom slucaju sa klubom s obzirom kolike finansijske udarce trpimo zbog ne pustanja publike na stadion pogotovo mi koji vec nekoliko sezona imamo najbolju posjecenost u ligi. Strucni stab moju podrsku ima ko god da sjedi na toj klupi (da ne pretvaramo razgovor u velicanje lika i djela) al atmosfera je jednostavno takva da su navukli na sebe neki gnjev navijaca zbog meni nepoznatih razloga da li je to sto je nasa "objektivna" publika ocekivala Amar = Trofej ili nesto drugo ko ce znat. Trenutna situacija je okej ne mogu reci da je losa samo ono cega se najvise bojim je da ce se ponoviti zadnje 2 utakmice jesenjeg dijela sezone to bi nam bio nokaut totalni
Željezničar šampion
-
- Kontakt:
Gleda li neko Velez - Borac? Pa ovaj Borac da igra 3 dana nebi gola dali Velezu, a nama 3 komada ko šale 
Offtopic ... Radovac nekad mrtvi prosjek, ove sezone top top igrac
-
- Kontakt:
4 su nam dali, ali su sad puno losiji a mi ih nadigrali i izgubili na nekvalitet Ace i Erica da su tu bila dva solidna igraca bilo bi 0:3 za nas yebiga. Tu smo utakmicu maestralno odigrali prema naprijed Tuce, Zeko svi su dobro bas igrali protok lopte bio nevjerovatan napadacki dopadljiv fudbal i ona dvojica bas usrali sve.Grbavica786 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:51Gleda li neko Velez - Borac? Pa ovaj Borac da igra 3 dana nebi gola dali Velezu, a nama 3 komada ko šale
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ta noc je katastrofa bila za nas klub. Rahmetli Dzubur je prije utakmice primljen u bolnicu, Kosoricev otac dozivio srcani cini mi se, svaki udarac zavrsio u nasem golu, prvi put primili 4 komada nakon 6-7 godina. Noc za zaborav fakat i na i van terena.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:004 su nam dali, ali su sad puno losiji a mi ih nadigrali i izgubili na nekvalitet Ace i Erica da su tu bila dva solidna igraca bilo bi 0:3 za nas yebiga. Tu smo utakmicu maestralno odigrali prema naprijed Tuce, Zeko svi su dobro bas igrali protok lopte bio nevjerovatan napadacki dopadljiv fudbal i ona dvojica bas usrali sve.
-
- Kontakt:
Jedna od najgorih noci definitvno i noc za zaborav. Sve je islo protiv nas.LjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:05Ta noc je katastrofa bila za nas klub. Rahmetli Dzubur je prije utakmice primljen u bolnicu, Kosoricev otac dozivio srcani cini mi se, svaki udarac zavrsio u nasem golu, prvi put primili 4 komada nakon 6-7 godina. Noc za zaborav fakat i na i van terena.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:004 su nam dali, ali su sad puno losiji a mi ih nadigrali i izgubili na nekvalitet Ace i Erica da su tu bila dva solidna igraca bilo bi 0:3 za nas yebiga. Tu smo utakmicu maestralno odigrali prema naprijed Tuce, Zeko svi su dobro bas igrali protok lopte bio nevjerovatan napadacki dopadljiv fudbal i ona dvojica bas usrali sve.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Covjece Bozi kako to mozes uopste napisati?PlavaOfanziva je napisao/la: ↑05 mar 2021, 19:17Da li bi strucni stab imao podrsku navijaca u slucaju da ne izborimo evropu?

@igrajlopte 🐦
Pa cak je i Stevanovic zabio golsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:16Jedna od najgorih noci definitvno i noc za zaborav. Sve je islo protiv nas.LjoZee je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:05Ta noc je katastrofa bila za nas klub. Rahmetli Dzubur je prije utakmice primljen u bolnicu, Kosoricev otac dozivio srcani cini mi se, svaki udarac zavrsio u nasem golu, prvi put primili 4 komada nakon 6-7 godina. Noc za zaborav fakat i na i van terena.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:004 su nam dali, ali su sad puno losiji a mi ih nadigrali i izgubili na nekvalitet Ace i Erica da su tu bila dva solidna igraca bilo bi 0:3 za nas yebiga. Tu smo utakmicu maestralno odigrali prema naprijed Tuce, Zeko svi su dobro bas igrali protok lopte bio nevjerovatan napadacki dopadljiv fudbal i ona dvojica bas usrali sve.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Jes halalite 4-3 je bilo. Sjecam se da smo igrali stvarno lijep napadacki stil, ali Aco i Eric su tu da zajebu sve sto smo dobro napravili. Zec je tu noc odigrao nesto malo ali jako kvalitetno. Cak je i Shorty zabio golcinu hahaha
-
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:22Pa cak je i Stevanovic zabio golsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 20:16Jedna od najgorih noci definitvno i noc za zaborav. Sve je islo protiv nas.
To mi je bio show, nakon toga je slutio poraz.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- MocMahale444
Narode zna li mi iko odgovoriti sto taj Zec vise ne igra od pocetka, pa dokle ce biti covjek bolestan??
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.