Nije alarm za uzbunu, prestani sa yebenim glupostima, frajko je tek došao.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kakva igra! Ovo je po mom mišljenju najbolja utakmica Veleža ove sezone. Borac nije doslovno imao niti jednu priliku. Jedini šut im uopče nije ni došao do gola. Ovčina na desnom beku pun pogodak. Zabrinuo sam se kad sam ga vidio da če igrati. Mislio sam da će momak samo trčkarati po krilu i ništa više. Dejo nije ništa specijalno uradio. Moram ga kako mi se čini maknuti iz fantazija. Radovac standardno odličan. Cvija i Lija isto tako. Vehabović dobar. Bacao se momak po terenu. Samo neka malo popravi one kornere. Veca i odbrana nisu imali uopće posla. Sada nadat se pobjedi u Tuzli. Samo mi je loše kad razmislim da će se još igrati i kup u srijedu pored subotnje utakmice na Tušnju. Teren u Tuzli na aparatima.
Svaka čast ROĐENI. I AGRESIVNO ROĐENI.
Svaka čast ROĐENI. I AGRESIVNO ROĐENI.
Bilo je jos bruku utakmica i sa boljom igrom gdje nismo cak ni pobjedili.
Ne treba dramiti kad se kiksne, ko nije uvidio kako ovaj klub konstantno raste unazad 3-4 godine na svim poljima nece nikad ni uvidit i treba na lijecenje.
Za Europu ce trebati i malo srece, ako bude ekstra ako i ne bude ma nikakav problem ovo je novi Velez koji laganim koracima ide ka vrhu. Pitanje je samo vremena kad ce to biti, sad, za godinu, dvije-tri nije uopste bitno, jer ovo je klub kakav smo sanjali godinama unazad. Od uprave, igraca, trenera, navijaca. Jedna sloga koju niko ne moze razvaliti.
Ne treba dramiti kad se kiksne, ko nije uvidio kako ovaj klub konstantno raste unazad 3-4 godine na svim poljima nece nikad ni uvidit i treba na lijecenje.
Za Europu ce trebati i malo srece, ako bude ekstra ako i ne bude ma nikakav problem ovo je novi Velez koji laganim koracima ide ka vrhu. Pitanje je samo vremena kad ce to biti, sad, za godinu, dvije-tri nije uopste bitno, jer ovo je klub kakav smo sanjali godinama unazad. Od uprave, igraca, trenera, navijaca. Jedna sloga koju niko ne moze razvaliti.

Utakmica kao protiv Širokog u kupu samo što smo sad iskoristili neke šanse...Borac 0 velika...Bravo Rođeni 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Bravo, ovo svakome od ovih seratora utuvit u mali mozak.Rodjeni81 je napisao/la: ↑05 mar 2021, 21:00Bilo je jos bruku utakmica i sa boljom igrom gdje nismo cak ni pobjedili.
Za Europu ce trebati i malo srece, ako bude ekstra ako i ne bude ma nikakav problem ovo je novi Velez koji laganim koracima ide ka vrhu. Pitanje je samo vremena kad ce to biti, sad, za godinu, dvije-tri nije uopste bitno, jer ovo je klub kakav smo sanjali godinama unazad. Od uprave, igraca, trenera, navijaca. Jedna sloga koju niko ne moze razvaliti.![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Daj bola dosta te više.. Ako niste u stanju da poštujete tuđa mišljenja, niste se ni trebali registrovati na forum.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa poštuj onda naše mišljenje. I mi imamo pravo na to.
Ostaje žal što im nismo utrpali 5 komada...
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Reče lik koji se još prije nekoliko mjeseci nadovezao na jednu od mojih pozitivnih kritika i od tada samo kenja li kenja.
Ti i još par pojedinaca morate što prije shvatiti da ste na forumu sa još dosta ljudi i svi imamo vlastito mišljenje koje treba da se uvažava.
Ako nisi u stanju, to je tvoj lični problem.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Gdje su intelektualci koji su se smijali kad se Velez spominjao u konteksu Evrope
Velez je jedna jako uigrana ekipa kojoj fali jos cvrstine u odbrani. Vezni redni i napad su dobri za Premijer ligu i borbu za Evropu.

Velez je jedna jako uigrana ekipa kojoj fali jos cvrstine u odbrani. Vezni redni i napad su dobri za Premijer ligu i borbu za Evropu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Danas je bila jedna od najbolji utakmica Veleza sto se tice igre i borbe. ali 5 utakmica a nema gola Dejana, to moze da nas kosta evrope ako ga ne odcepi.
a jedan klasan napadac uz ovakvu igru bi se nadavao golova i evropa bi bila sigurna
Zadnja izmjena: Konzerva, dana/u 05 mar 2021, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- OldFashioned
- Kontakt:
Podsjeti me malo na Berkampa ovaj potez

-
- Kontakt:
Sto se mene tice ne mora nikad ni odcepit, nek zabijaju cvija i ostali
momci prekucali danas

Ovaj Borac danas nije nikakvo mjerilo.
Da se ne zavaravamo puno i ne dizemo u nebesa.
Zakaric na primjer ne zna ni sam zasto je dosao danas u Mostar. Ne igra se covjeku vidi se iz aviona.
Zali Boze dizela sto su potrosili i dosli u Mostar.
Nesto ne stima kod njih i vidjelo se iz njihovoga svakoga pokreta.
Vidicemo sa Slobodom gdje smo.
Da se ne zavaravamo puno i ne dizemo u nebesa.
Zakaric na primjer ne zna ni sam zasto je dosao danas u Mostar. Ne igra se covjeku vidi se iz aviona.
Zali Boze dizela sto su potrosili i dosli u Mostar.
Nesto ne stima kod njih i vidjelo se iz njihovoga svakoga pokreta.
Vidicemo sa Slobodom gdje smo.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.