UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Ohrabrujuce je ovo ide petak, a niko nije otkazao bila bi to prava poslastica da niko ne otkaže.
7 borbi onako koje te baš zalijepe za ekran pocevsi od Medica do Cruza sve do glavnih borbi veceri, ne sjecam se kad je bilo ovako zanimljivo.
Zar vam nije lakše ustati ujutro i premotati nazad na Nova S?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledao sam par puta tako ako mi se baš spava, i ako nije neka uber mega giga borba, tipa Fig vs Benevidez 1.
Kakvi, nije to to.
Jednom kad sam ostao naveče ispratit čitav PPV i par borbi sa prelimsa, nikad više poslije toga mi nije isto kad gledam jutro ili dan poslije.
Meni je veci merak ujutro duplo onako odmoran kafica uz kompjuter noge na sto i uživam u borbama eh sad ako mi se ne spava onda ostanem naravno što je vecina eventa.
Uglavnom ujutru veci merak.
Uglavnom ujutru veci merak.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sviđa mi se Jan vs Adesanya borba. Totalno uzbudljiv i nepredvidiv matchup, gotivim obojica onako al ništa posebno, volio bih da pobjede obojica ali mi ne bi bilo krilo ako iko izgubi, znači ne može neutralnije 

- AshburtonG
- Kontakt:
Idealni scenarij ove godine bi bilo da Rakic i Adesanya dobiju za vikend(iako navijam za Poljaka), te nekako dodje do borbe izmedju njih dvojice, pa da mu Aleks izbije onu odvratnu njusku.
Vjerovatno bi mi to bio najveci uzitak od "Let´s talk now" borbe i ulicarskog premlacivanja irskog sarlatana.

Vjerovatno bi mi to bio najveci uzitak od "Let´s talk now" borbe i ulicarskog premlacivanja irskog sarlatana.

Glover je sigurica za pojas.
-
- Kontakt:
Stvarno mislis da je izgubio od Volkana?Fuerza je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:32Kao što se plašim da bi Jan mogao da pogodi i ugasi Adesanyu, tako se plašim i da bi Santos mogao da ugasi Rakića.
Jako me zanima borba Rakića, volio bih da pobjedi, ali ovo mu je sad malo veći ispit. Protiv Volkana je izgubio i ne mogu reći da me impresionirao, i dobio je Smitha, tako da moram priznati da se na lakši način uvukao u top 5. Tako da me zanima kako će odraditi ovaj meč koji može da pokaže da li je šampionski kalibar ili ne. Naravno i u slučaju poraza ga ne treba otpisivati nikako, sve zavisi od nastupa.
Vjerovatno nije ni gledao nemoj mu uzeti za zlo. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Pretjeruje se sa osporavanjem te odluke protiv Volkana. Bukvalno 50/50 i na koju god stranu da je otišlo ok bi odluka bila. Volkan je uzeo zbog više vizuelne štet ekoju je nanio i tjt (Rakićeva noga).
Ni u kojem slučaju nije krađa niti čista pobjeda za Rakića.
Ni u kojem slučaju nije krađa niti čista pobjeda za Rakića.
Ma gledao sam naravno, bio je isuviše dobar termin tog meča da bih ga propustio. I po meni je Rakić trebao da dobije taj meč, ali to mu se vodi kao poraz. Ali tim porazom realno ništa nije izgubio.
Upravo tako i to zna Dana kao i njegove kolege u sobi gdje sastavljaju borbe tako da ovom pobjedom protiv Santosa bi mu trebala još jedna i eto borbe za pojas.
-
- Kontakt:
Zelim si gasenja Adesnaye kakvom poljskom bombom upecatljivom. On i Usman na vrhu antipaticnih ovog sporta. Pored Fergusona i onog Trumpovca.
Gledao sam Rakica tada. Remi na guzove, pobjeda nikako. Lik nista nije uradio ...
Gledao sam Rakica tada. Remi na guzove, pobjeda nikako. Lik nista nije uradio ...
Izrael dobija ovo prelako .... previse brz i tehnicki dominantan za poljaka , a kad ga nisu uspavali ni Costa ni Romero tesko da ce i ovaj ... ako mu pridje i jednom bice dobro
Dober kao da je namješten protivnik za novog Khabiba, zadnje tri pobjede su mu sa TKO/KO, zadnja tri poraza su sa submission.
Izzy ipak 201.5. Daleko od one price sa 193.
- Donnie Darko
- Kontakt:
200.5, mada isti q
mada je i manje u realnosti jer nije skinuo hlače i obuću
Jan će i dalje biti dobrih 13-14 kila teži u oktagonu. Koliko je to pozitivno (ako bude hrvao), toliko je i negativno jer će biti daleko sporiji.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 mar 2021, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je isti isti q to je ništa.
A i nije rekao iskljucivo ja mislim 193 vec do 200 maksimalno mada nisam siguran.
Boga mi niko još nije otkazao.
https://sportsport.ba/borilacki-sport/d ... tak/392894
Njemu je biti ili ne biti ova borba.
A i nije rekao iskljucivo ja mislim 193 vec do 200 maksimalno mada nisam siguran.
Boga mi niko još nije otkazao.

https://sportsport.ba/borilacki-sport/d ... tak/392894
Njemu je biti ili ne biti ova borba.