Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
Kako su strasan tea ? Zar nije hariZa govoriti da su oni sve babova sinevi i da je bolja od njihA i da ih je driblati na turnaments ?
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Malonogometna reprezentacija BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Malonogometna reprezentacija BiH
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Posebno ovaj gore intelektualac ! Imaju postovi gdje tvrdi da je bolji od svih njih...feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
Kako su strasan tea ? Zar nije hariZa govoriti da su oni sve babova sinevi i da je bolja od njihA i da ih je driblati na turnaments ?
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ASD
- Kontakt:
Teško. Tek su peta ekipa po kvaliteti. Sloga i Brotnjo su bolji od njih u ovom dijelu sezone, a poprilično su iza ove dvije.TheChief je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:58Za nadati se da ce GFC napraviti trecu kvalitetnu ekipu u ligi. Time bi kvalitet lige, kao i same reprezentacije skocio za jos jedan nivo.ASD je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:54Opet ponavljam za one koji nisu upućeni.
Repka je poprilično mlada.
Ivanković 94, Bošković 93, Aladžić 94, Jelić 94, čak i golman Milanović se može koristiti dosta dugo.
Niko od njih nije u svojim najboljim godinama.
Najbolji igrači Svijeta imaju oko 35 godina.
Govorim u nekoj perspektivi. Sigurno imaju najbolji potencijal za to. Imaju sve uslove da napreduju.ASD je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:30Teško. Tek su peta ekipa po kvaliteti. Sloga i Brotnjo su bolji od njih u ovom dijelu sezone, a poprilično su iza ove dvije.TheChief je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:58Za nadati se da ce GFC napraviti trecu kvalitetnu ekipu u ligi. Time bi kvalitet lige, kao i same reprezentacije skocio za jos jedan nivo.ASD je napisao/la: ↑04 mar 2021, 20:54Opet ponavljam za one koji nisu upućeni.
Repka je poprilično mlada.
Ivanković 94, Bošković 93, Aladžić 94, Jelić 94, čak i golman Milanović se može koristiti dosta dugo.
Niko od njih nije u svojim najboljim godinama.
Najbolji igrači Svijeta imaju oko 35 godina.
Za GFC je naredna sezona kljucna. Pod tim mislim koliko ce kesa Muftic "izvaliti"... Syebala je i njega korona, mislim da bi puno vise ulagao i da bi ove sezone za GFC igrali Kahvedzic i Radmilovic. Vidjet cemo, pred nama je.
P.S. Valjda se Banovici konacno vrate (sa Majkarom na klupi)
P.S. Valjda se Banovici konacno vrate (sa Majkarom na klupi)
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Prenosi li neka televizija nasu futsal ligu?
- ASD
- Kontakt:
Imaš postove kad je onaj Fanatik pisao kako je razbijao našu reprezentaciju na nekom turniru u dijaspori i da treba se reprezentacija sastavljati po tim turnirima, a njih raspustiti.Zoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:24Posebno ovaj gore intelektualac ! Imaju postovi gdje tvrdi da je bolji od svih njih...feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21
Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Ja ga pitao, što ne igra makar za reprezentaciju Austrije koja je 3 nivoa ispod nas kad je tako dobar, i ne dobih odgovor.
Ne znam tačno na kog misliš.legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:03Ma borba, kroz svlacionice se provlacim kroz igračeASD je napisao/la: Prijavio sam ovaj post kriznom štabu.![]()
![]()
Ima neki u Konjicu ovaj vikend, ubio lik ne znam koji je nivo i kolko ima godina al slican ovako građom Srđanu i strasan sut ima ko i on
Ovo su im strijelci na tom meču.
Šabanović i Sultanić su godinama igrali za Igman veliki fudbal.
Ova 4 su igrali povremeno Premijer ligu u futsalu.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 04 mar 2021, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ona mostarska cityTV ponekad, GFC skoro svaku na svom FB i YT, a i drugi klubovi preko FB znaju prenositi...
@ASD ma svi isti haha
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Šabanović igra i sad veliki fudbal, u Klisu.ASD je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:44Imaš postove kad je onaj Fanatik pisao kako je razbijao našu reprezentaciju na nekom turniru u dijaspori i da treba se reprezentacija sastavljati po tim turnirima, a njih raspustiti.Zoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:24Posebno ovaj gore intelektualac ! Imaju postovi gdje tvrdi da je bolji od svih njih...feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22
Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcima![]()
Ja ga pitao, što ne igra makar za reprezentaciju Austrije koja je 3 nivoa ispod nas kad je tako dobar, i ne dobih odgovor.
Ne znam tačno na kog misliš.legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:03Ma borba, kroz svlacionice se provlacim kroz igračeASD je napisao/la: Prijavio sam ovaj post kriznom štabu.![]()
![]()
Ima neki u Konjicu ovaj vikend, ubio lik ne znam koji je nivo i kolko ima godina al slican ovako građom Srđanu i strasan sut ima ko i on
Ovo su im strijelci na tom meču.
Vedad Salčin
Edin Habibija
Senahid Zeba
Vedad Šabanović
Ivica Marić
Ajdin Sultanić
Šabanović i Sultanić su godinama igrali za Igman veliki fudbal.
Ova 4 su igrali povremeno Premijer ligu u futsalu.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- ASD
- Kontakt:
Jesi gledao Iskru ove sezone? Znam da se pričalo da napadaju PL, vidim da su vam bili lideri na tabeli u vašoj grupi.
Zoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:24Posebno ovaj gore intelektualac ! Imaju postovi gdje tvrdi da je bolji od svih njih...feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21
Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Ne kontam tvoj komentar, nisam nikada rekao da sam bolji igrac ali hajd kada nemaš pojma sta sam napisao. Ja sam se povezao za Marko Zovko sto tice Futsal reprezentacije.
Kakve to veze ima to sada sto se dijaspora tice?feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Vedo, igrao za Centar jos u mandatu Dzeke M. Odigrao polusezonu. Igra turnire, najcesce za ekipu Liten, sa Habibijom. Relativno mlad za futsal, 24-25 god. Fin igrac.
- legenda reala
- Kontakt:
Dolaze nam zadnje kolo sljedeci vikend, oni i Neimari su glavni
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U futsalu plasman na EP izbore momci iz domace lige. U kosarci isto.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21Kako ? Zar ti nisi tvrdio da su to sve tatini sinovi i da si ti bolji igrac od njih, i da si ih driblao na turnirima ?
Da ti prevedem:
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Kada se to prenese i na fudbal bit ce nesto od nas.
Futsal i Fudbal u BiH su dvjie razlike. Futsal u BiH se ulaga puno zato igraju neki igraci iz Hrvatske reprezentacije u našu ligu iako je Hrvatska reprezentacija jaca u Futsal od naši. Fudbal u BiH se slabo ulaga jer je to veci Sport.TheChief je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:23U futsalu plasman na EP izbore momci iz domace lige. U kosarci isto.feniksptica je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:22Kad ne ide dijaspora je tu da prva kritikuje da se pravi pametna. Kad se pobjedjuje opet se prvi guraju da slave i ponose se momcimaZoran28 je napisao/la: ↑04 mar 2021, 21:21
Da ti prevedem:
P.S. BRAVO SAMPIONI !!!
Kada se to prenese i na fudbal bit ce nesto od nas.
- legenda reala
- Kontakt:
sportovi koji se ne mogu porediti, ovi dvoranski sportovi su priča za sebe i sa dosta manje ulaganja se moze napraviti rezultat u fudbalu je to tesko uraditi.
Futsal se u pola drzava i ne "igra" dok fudbal svi igraju, veca koncentracija kvaliteta i talenta i čega sve ne.
Kosarka jedina od ovih dvoranskih sportova odskače na globalnom nivou, rukomet,futsal i sl su nasa sansa za neke uspjehe i to bi trebali forsirsti, valjda nekad skontamo da nemamo talenta za veliki fudbal
- ASD
- Kontakt:
I ja sam mišljenja da ova dva sporta treba forsirati. (futsal i rukomet)
Žao mi je što nema razumijevanja države za njih ali su daleko pogodnija po nas od fudbala i košarke
Žao mi je što nema razumijevanja države za njih ali su daleko pogodnija po nas od fudbala i košarke
- ASD
- Kontakt:
Igra se futsal svugdje. Kroz turnire, ali nam fale klubovi.legenda reala je napisao/la: ↑04 mar 2021, 22:32sportovi koji se ne mogu porediti, ovi dvoranski sportovi su priča za sebe i sa dosta manje ulaganja se moze napraviti rezultat u fudbalu je to tesko uraditi.
Futsal se u pola drzava i ne "igra" dok fudbal svi igraju, veca koncentracija kvaliteta i talenta i čega sve ne.
Kosarka jedina od ovih dvoranskih sportova odskače na globalnom nivou, rukomet,futsal i sl su nasa sansa za neke uspjehe i to bi trebali forsirsti, valjda nekad skontamo da nemamo talenta za veliki fudbal
Prvi korak što bi dobro bilo uraditi je. Osnovati zajedničku prvu federalnu ligu. I u futsalu i u rukometu.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ANamelessGhoul, CAGarfia, Coolpanda24, Fudbalbr1, jasmin10, kaskada1922, Proximic, Sensei, Sheyi, Zglavkar i 58 gostiju.