KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

19TM87
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la 19TM87 » 04 jan 2011, 20:28

slika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 jan 2011, 23:10

Auuu grupe :twisted: :lol:
Težak posao da se prođe dalje Montepaschi prvi favorit,EFES i Real borba za drugo Partizan teško,jakoteško no ostaje nam nada i prošle godine je bila teška grupa pa prošli :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 05 jan 2011, 10:50

LBJ MVP je napisao/la:Auuu grupe :twisted: :lol:
Težak posao da se prođe dalje Montepaschi prvi favorit,EFES i Real borba za drugo Partizan teško,jakoteško no ostaje nam nada i prošle godine je bila teška grupa pa prošli :)
Partizan ga je realno i.pusio u ovoj grupi...McKaleb MVP evrolige :D

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 jan 2011, 11:50

Realno gledajući Montepaski i Real idu dalje, nije ovo više Partizan od prošle godine.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 05 jan 2011, 11:57

AulleTa je napisao/la:Realno gledajući Montepaski i Real idu dalje, nije ovo više Partizan od prošle godine.
slazem se tesko da mogu pored Reala i Siene pa cak i Efesa
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 jan 2011, 12:26

AulleTa je napisao/la:Realno gledajući Montepaski i Real idu dalje, nije ovo više Partizan od prošle godine.
Složio bih se da ovo nije tim od prošle sezone,nema tu Vujoševića.Al vjeruj da u Areni pred 20000 i kusur nikom nije lako,tu po sportskim analitičarima Partizan svaku utakmicu kreće sa plus 8 (toliko je ta prednost publike u košarkaškom smislu).
Sam (bez obzira na navijačku pripadnost) sam očekivao više,al kad se sjetim da je Dule otišao,nije mi ovo čudo,sam Dule je na početku imao skorove od 2-12,dok to nije posložio,Jovanović nema to iskustva ali ni tu košarkašku bezobraznost.
Ipak,ja vjerujem u ovaj tim i momke,na kraju uživo ću gledat i navijat,bez obzira na sve,KK Partizan je brend i kao takav i ima takvu podršku( da ti ne bih sad objašnjavao,ako se sjećaš bojkota Grobara,tada su samo košarkaši imali podršku ,a gubili su svaku u Evroligi).Mislim da su protivnici onako realno najteža je grupa,Efes je možda po sastavu najjači,Real je fudbalski Mančester Siti,ne zna se ko šta radi,i oni će po meni biti treći ili četvrti,Sijena jaka otišao jedan majstor Mekintajer došao drugi BO.
Sve u svemu Partizanova šansa je tri domaće u paklu,može dobit svakog,u gostima će bit teško al ne treba zaboraviti prethodne godine,msm da bi upravo protiv Efesa mogao napravit iznenadjenje,još jedna činjenica koja ne ide u prilog je i skor sa Realom,samo jedna pobjeda u 14 mečeva,sa svim ostalim špancima je daleko bolji skor.
Što se igrača tiče,većina ih nije ništa još pokazala,Klobučar najgore pojačanje još od dovodjenja Bakića Borisa.Gist je majstor,Jerrels čovjek tek treba da pokaže,može puno,možda čak i više nego BO,Jawai grmalj koji nije oduševio al dobro nije beskoristan,Katić se solidno pokazao,naravno jedan je Alex.Mali Milosavljević će imat veliku karijeru malo me podsjeća na Tripkovića po početku. Tako da mislim da je sve moguće,a naravno sa ovakvim navijačima čuda su realnost.
[youtube][/youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС

jeremija

Post Postao/la jeremija » 05 jan 2011, 13:28

Hm..s kim god sam pričao o grupi u kojoj je moj Patizan,svi kukaju i ne daju mu nikakve šanse..čak je moj stari,kao okorjeli partizanovac 8-) ..prognozirao samo 1 pobjedu Partizana...A ja sam prezadovoljan ovom grupom :shock: 8-) ...Iz više razloga...Po meni ovo je najizjednačenija grupa..i do zadnjeg minuta se neće znati ko će u 1/4 f.. :idea: Siguran sam u to..

Da krenemo redom..
Montepaski Sijena...Nikad ih nisam nešto volio,ali ove godine su me baš iznenadili..Mnogo su dobili dolaskom Bo Mekejleba..Koji je uz Lavrinoviča i Kaukenasa oslonac ekipe.Po meni,ko zaustavi Boa,zaustavio je Montepaski..Bili su super u 1.fazi,prvi su i u Italijanskom prvenstvu..ali mislim da bi u ovj fazi,mogli kiksati već na startu protiv Efesa...imam neki osjećaj..a taj bi ih poraz udaljio mnogo od 1/4 f...Partizan svakako može igrati s Montepaskijem u Areni..već su se sastajali 4 puta u Uleb EL..i skor je 2-2(domaćinske pobjede)..Partizan bi ovde trebao dominirati pod košem i na taj način ,uz pomoć Grobara savladati Montepaski..

Real Madrid...Svaka čast Mesini...ali ovaj Real je toliko nedorečena ekipa..i ekipa koja ne može da osvoji trofej..sigurno..Pa jedan Šarlroa ih je tukao 18 razlike..a i "veliki" Bros Basket..To je smiješno..Daleko do toga da su loši,ali svakako mi ne ulijevaju povjerenje..Ove godine se veoma dobri u skoku(Fišer,Tomić,Rejes)...ali škripi na spoljnim pozicijama(šut za 3..nešto preko 28%)....Imaju dobre igrače,ali nisu kompaktna cjelina..i to je to..Ja ih ne vidim u 1/4 f..Što se tiče duela sa Partizanom..Hmm...Real je uvjek bio kost u grlu..Samou ULEB EL ima skor s Partizanom 9-1...što dovoljno govori koliko su nam nezgodni(čak i kadsu bili mnogo lošiji)...Opet ja mislim da bi Partizan trebao pobjediti u Areni..mada biće borba velika ....presudiće centri...jer Partizan mora nadskakati Reala...

Efes Pilsen...Iako su se provukli do TOP16 sa skorom 5-5..i ako im ne ide u Turskoj ligi (9-5..4.mjesto)..ja ih smatram za 1.favorite ove grupe..Zašto?Zato što ova ekipa ima toliko iskusne i uz to veoma kvaltetne igrače,koji su jedna fantastična cjelina...Jaki su na svim pozicijama...Rakočević,Roberts,Tundčeri,Tornton,Gonlum,Vujčić,Nahbar...sve igračine..sa super statistikom ove godine..Imaju visok šut iz igre.Kući bi trebali tući sve 3 meča...A na strani mogu takođe uzeti sve ove ekipe iz grupe(možda Partizan najeteže,iz više razloga)...Partizanu će biti najteže upravo s Efesom..Biće to prva utakmica kod kuće u TOP 16 i Partizanu bi mnogo značila pobjeda za dalji tok..Ko zna,možda opet Kecman uzme stvar u svoje ruke i odliči meč :D ..Do sad smo sa Efesom igrali 8 puta i skor je 4-4..Znači,ni mi njima baš ne odg...

Da sumiram...šanse za prolaz u procentima:

Efes Pilsen 35%
Montepski 25%
Real Madrid 20%
Partizan 20%
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 jan 2011, 14:30

Ma teško,ali po meni veće šanse ima Partizan nego Real a EFES zna kiksat tako da je moguće proći ovu grupu Siena će imati jedan poraz od Partizana u areni :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 05 jan 2011, 19:37

Partizan izgleda dovodi zvezdino dete....U pitanju je Milos Vujanic

jeremija

Post Postao/la jeremija » 05 jan 2011, 23:58

Ako se obistini pisanje medija i Vujanić potpiše za Partizan,biće to super potez Danilovića i Todorića...Vrstan strijelac,veoma iskusan i kvalitetan igrač...koji će svakako dati veliki doprinos Partizanovoj igri...Dosta će rastrertiti Kecmana i Džerelsa,samim tim će i tim dobiti jednu novu dimenziju...Ove godine Partizanova "trica" je očajna,a čovjek koji bi svakako popravio taj prosjek je Miloš Vujanić 8-) ...Prvo nek potpiše,a ostalo ćemo lako :mrgreen:

PFC

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 06 jan 2011, 00:03

Real iako ima dobre igrace po igri su 0 cista veze nemaju, ni ovaj EFEs nije neki sad ama **** protivnik, ide Partizan ovdje dalje kao 2 ekipa iza Siene ... ;)

jeremija

Post Postao/la jeremija » 06 jan 2011, 00:37

Vujanić stiže u Partizan 16. januara
05. JANUAR 2011. | 23:18 | IZVOR: SPORTSKE.NET, NOVOSTI, KOSARKA.RS

Bek Panioniosa će za klub iz Atine odigrati još tri utakmice, a potom dolazi u redove šampiona Srbije.
Dogovor je postignut. Miloš Vujanić se posle sedam godina vraća u Partizan, ali ne odmah već posle meča Paniniosa i AEK, koji je na programu 15. januara, prenosi grčka štampa.
Iskusni bek inekadašnji kapiten crno-belih će za ekipu iz Atine odigrati još tri utakmice, odnosno biće član Panioniosa do kraja prvog dela grčkog šampionata.
Sporazum između kluba i Vujanića je postignut i odmah posle meča sa AEK 15. januara, nekadašnji reprezentativac naše zemlje će pojačati Partizan.
Sigurno je da će Vujanić biti od velike koristi ekipi Vlade Jovanovića koja 19. jaunara duelom sa madridskim Realom otvara TOP 16 Evrolige.

PFC

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 06 jan 2011, 01:31

Vujke welcome to home! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jedva čekam!duel protiv Rakočevića i atmosferu za pamćenje!
& $ - & " - & - &
ФСРС

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 06 jan 2011, 01:51

drinin vuk je napisao/la:Vujke welcome to home! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i da vas rakocevic na.uzi :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jan 2011, 23:57

alfarouqaminu je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Vujke welcome to home! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

i da vas rakocevic na.uzi :lol:
Isto kao i prosle godine....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 jan 2011, 00:14

Ovdje je realno da se ostvare maximalno dvije pobjede. E sad da li je KKP jos uvijek ekipa koja se ne birne za realnost, ne znam :D cisto sumnjam :D :D
Sto se same grupe tice, prilicno je teska, i sto je jos bitnije za KKP nema ekipe koja bi ostvarila neki 'dominantan' broj pobjeda, da bi se oni mogli koncentrisati samo na Arenu, i gdje bi kao prosle godine prosli sa 3-3. Ovako se MORA pobijediti jedna gostujuca da bi se proslo, a bojim se da ovaj Partizan cak i sa Vujketom za to nije sposoban. Jednostavno tokom sezone ima mnogo previranja, Ameri igraju sa kurcoboljom, pojacanja su se masila dosad i to se jednostavno mora priznati (plejevi 0, Dzavai 11%, Klobucar 0, Gist 10% - to je vec 5 igraca koji nista nisu uradili), jedini koji su koliko toliko zadovoljili su DM koji djeluje i vise nego zrelo za svoje godine, te Katic koji kao back up centra igra sasvim korektno.
Vesely nije ni pola onog od prosle sezone, za Peru da i ne govorim. Jedino je Kec zadruo tu konstantu. Vujke ce to vjerovatno promijeniti, ali bojim se da su ga se kasno sjetili :roll:
Uglavnom, ja sam planirao pogledati ove utakmice, sad kakav cu biti sa limitom vec je pitanje :D :D

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 07 jan 2011, 02:21

aS_Roma je napisao/la:Real iako ima dobre igrace po igri su 0 cista veze nemaju, ni ovaj EFEs nije neki sad ama **** protivnik, ide Partizan ovdje dalje kao 2 ekipa iza Siene ... ;)
naravno da su nula kada jednog velickovica ovaj tupavi messina drzi na klupi :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jan 2011, 15:15

jeremija je napisao/la:Ako se obistini pisanje medija i Vujanić potpiše za Partizan,biće to super potez Danilovića i Todorića...Vrstan strijelac,veoma iskusan i kvalitetan igrač...koji će svakako dati veliki doprinos Partizanovoj igri...Dosta će rastrertiti Kecmana i Džerelsa,samim tim će i tim dobiti jednu novu dimenziju...Ove godine Partizanova "trica" je očajna,a čovjek koji bi svakako popravio taj prosjek je Miloš Vujanić 8-) ...Prvo nek potpiše,a ostalo ćemo lako :mrgreen:
Nije Milos vise ni blizu onog starog...Kada je sa Scepom igrao u tandemu...
Vidjet cemo sta ce biti, opterecen je i izraubovan silnim ozljedama, ali dobro ce doci ovakvom Partizanu, koji cini mi se luta i nema konstantu....
Vidjet cemo vec veceras u Moraci, da li se Zagreb slucajno desio, ili je Cibona bas losa....

Ostalo je samo ime.....

jeremija

Post Postao/la jeremija » 07 jan 2011, 15:40

neno#4 je napisao/la:
jeremija je napisao/la:Ako se obistini pisanje medija i Vujanić potpiše za Partizan,biće to super potez Danilovića i Todorića...Vrstan strijelac,veoma iskusan i kvalitetan igrač...koji će svakako dati veliki doprinos Partizanovoj igri...Dosta će rastrertiti Kecmana i Džerelsa,samim tim će i tim dobiti jednu novu dimenziju...Ove godine Partizanova "trica" je očajna,a čovjek koji bi svakako popravio taj prosjek je Miloš Vujanić 8-) ...Prvo nek potpiše,a ostalo ćemo lako :mrgreen:
Vidjet cemo sta ce biti, opterecen je i izraubovan silnim ozljedama, ali dobro ce doci ovakvom Partizanu, koji cini mi se luta i nema konstantu....
Vidjet cemo vec veceras u Moraci, da li se Zagreb slucajno desio, ili je Cibona bas losa....

Slažem se ja da on nije više na nivou kada je postizao 25.6 poena po meču u Euroligi..ali svakako da ima veliko iskustvo i da je dobar strijelac(prošle godine u ACB ligi je imao17.7 p)..biće jedan od nosilaca igre,i kao što sam već rekao rasteretiće Kecmana,Veselog i Gista..koji su do sad najviše vukli Partizan ove sezone.Štoti kažeš,dobro će doći ovoj ekipi...koja će,nadam se pobjedom u Podgorici danas :D ,napokon ući u neku pobjedničku seriju.Naprijed Partizan! 8-)

PFC

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jan 2011, 19:21

jeremija je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

Slažem se ja da on nije više na nivou kada je postizao 25.6 poena po meču u Euroligi..ali svakako da ima veliko iskustvo i da je dobar strijelac(prošle godine u ACB ligi je imao17.7 p)..biće jedan od nosilaca igre,i kao što sam već rekao rasteretiće Kecmana,Veselog i Gista..koji su do sad najviše vukli Partizan ove sezone.Štoti kažeš,dobro će doći ovoj ekipi...koja će,nadam se pobjedom u Podgorici danas :D ,napokon ući u neku pobjedničku seriju.Naprijed Partizan! 8-)
Imao je u Mursiji koja je ispala iz lige..
Mnogo je lopti gore gubio...

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.