Ovo već postaje zabavno
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme. Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Baš me zanima šta je slijedeće posrtanje?
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 02 mar 2021, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Ja da sam novinar ja bih bi ga pitao onaj put na konferenciji da nabroji 5 fudbalera iz nase lige. Kladim se za hektar bureka da ne bi znao
Mislim da to cak nije sramota. Dodje ti jednako da trazis od Löwa da nabroji 5 igraca iz Verbandslige.
Ma Löw bi mozda i znao, ali ovaj nas hajirlija je odmah u startu obecavao i lagao kako to on sve prati itd. Pusti ti svabe, oni analiziraju sve u detalje pa cak i Verbandsligu
Ovo već postaje zabavno
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme. Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Pa sljedece je nizanje poraza ali sigurno na do sad nevidjen nacin
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Ovo već postaje zabavno
Halifa Genjca za Tutinog pomocnika.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Mujdža i Lula, samo pogledati ovo i onda meni dođu ovdje bolesnici da su Cipetići, Todorevići bolji... Hebote šta smo jednoj Francuskoj radili i to na njihovom terenu, najbolja utakmica naše reprezentcije ali **** ga imamo Aru i ostale, hehhe! Kriv je trener
Kad mislis da je izbor oko selektora vec bio cirkus koji se ne moze niscim vise nadmasiti, oni to sa ovim izborom pomocnika jos jednom nadmase. Manje od 3 sedmice pred mec jos bez strucnog staba
Znaci zakljuceno da novi IO bira strucni stab dvije sedmice prije utakmice, a spisak izlazi tri sedmice prije.
Znaci jedini zasluzan za spisak ce biti nas Petev koji ga je odabrao sam bez nekog asistenta da se konsultuje s njim zasto taj igrac. Ili pak ima asistente u vrhu saveza koji ce pomoci oko spiska.
Ovo je valjda ta "struka" koju smo konačno dobili. Kriminal i javašluk na svom vrhuncu.
Niko se i ne treba odazvat ovim lopovima i lažovima.
Jasno je da je Petevi marioneta, koju i ne zanima posao . Doveden je da statira i uzima platu.