Mislim da to cak nije sramota. Dodje ti jednako da trazis od Löwa da nabroji 5 igraca iz Verbandslige.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Mislim da to cak nije sramota. Dodje ti jednako da trazis od Löwa da nabroji 5 igraca iz Verbandslige.
Ma Löw bi mozda i znao, ali ovaj nas hajirlija je odmah u startu obecavao i lagao kako to on sve prati itd. Pusti ti svabe, oni analiziraju sve u detalje pa cak i Verbandsligu
Ništa nije sigurno druže, ali volimo mi onu "Ne može gore" a itekako može.
Pa sljedece je nizanje porazaDrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Baš me zanima šta je slijedeće posrtanje?
Jasta i to dokazan, a sad ce u martu da to jos jednom potvrdi
Halifa Genjca za Tutinog pomocnika.DrFilgud je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:04Ovo već postaje zabavno![]()
Po ko zna koji put smo mislili da ne može doći gori, da je izlapjeli Bajević dno. Onda ti dođe selektor koji uopšte nema stručni štab 20 dana prije tekme.Pritom je izabran najbezobraznijim lažim,a i kriminalom.
Baš me zanima šta je slijedeće posrtanje?
Sad znamo zasto i dalje nemamo strucnog staba. Kad odlazi s funkcije ovaj debil?"Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Elvedina Begića održana 64. sjednica Izvršnog odbora."