FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:23Frajer ne zna centrirat. 33 mu godine ne zna centrirat znaci barem 25 godina trenira fudbal, 15 igra profesionalno igra na poziciji beka i ne zna centrirat, ne ocekuje niko da ce predriblat petoricu ne mora nijedan go zabit al covjek centrirat ne zna, problem je sto se ovdje covjek opravdava cim uleti dvaput klizeci i vrisne pa ljudi kontaju borben je.frkt je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:16A sta vi neki hocete od beka? Jedini nam je bek u nasem timu koji ima iskustva bar koliko toliko, borben ne odustaje. Ne mozete reci da se ne trudi za loptom pogledajte svaki 1921 tv izvjestaj prije gdje se on nalazio... Nama niko ne valja kakvih hejtera imamo u klubu, svi ih dizete dok daju golove i slicno, a kad urade neku gresku ili ne urade nesto sto treba odma losim, fuj ( ovo sve govorim za opcenito )
Svaka ti cast za post! Slažem se 1000%. Jednom sam nesto slicno napisao na FB stranicu voljenog kluba nakon neke utakmice, ljudi me dočekali na nož kao da sam tbj opsovao Ivicu. Samo neko ko nije nikada igrao iole organizovan fudbal moze reci da je Sinisa “Ok” ili “Solidan” . Trenutno uz Veselog najveca ubleha koja igra u Želji.
Mene su vala svi razocarali od trenera do igraca. Ja ocekivao dusu da ispuste, njih klasicna kurcobolja ufatila. Mi zivimo Zeljeznicar ,a oni od njega i tu sva prica zavrsava
Kako god, po povratku Amara ovo će biti treći put uzastopno kako Pitari slave ispred Vječne vatre.
Na pauzi svi pričaju o Evropi, poslije derbija svi o tituli.. Jel se borimo za Evropu ili titulu? 

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ma nemamo mi puno kvalitetnih igraca ima ok igraca i nekoliko kvalitetnih, al opravdanja za najsmjesnije igrace su me vec pocela nervirat fol po imenima mi prejaki nismo mi jaki nego liga kurcu ne valja, dva beka igraju jedan ne zna centrirat spor ne zna bacit aut drugi malo bolji al haj mlad je pa mu se oprosti, veseljak gubi loptu 4 puta na centru sa 5 metara dodaje golmanu loptu u ruke ja u zivotu nisam zabio 3 gola 6 godina fudbal trenirao igrao stopera pa bi zabio ono najveca budala zna da se ono puca da probijes golmana samo u go i jako i ne moze odbranit, Miletic i Kosoric spori ne snalaze se u prostoru jedino sto znaju skocit Ikic je za njih svemirski brod Bojo mlad ima dobru agenciju pa ga valjda zato drzimo al covjek ne zna opucat dribling mu je na nivou 7 razreda osnovne skole i ovdje sigurno ne moze igrat mozda na svojoj prirodnoj poziciji nije toliko los. Nisam fudbalski znalac laik sam i ovo je moje misljenje, al mi je jos nevjerovatnije da ljudi napadaju Osima covjeka koji je svaki trening tu i gleda i za sportskog segmenta nema boljeg od njega po meni ljudi govore stavi ovog onog siguran sam da covjek zna najbolje s obzirom na treninge. A na facebooku pisu svakakve budale jednom sam to spominjao ovdje zgrozio sam se u zivot kad sam vidio da frajer psuje majku Amar to jest Ivicinu zenu odtad ne gledam facebook, razumijem da Amar nekom ne odgovara da ljudi misle da ima boljih trenera od njega svako ima svoje misljenje al vrijedjanje najtrofejnijeg trenera mi je fuj i odtad su mi se mnogi zgadili.Grbavica786 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 20:38sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:23Frajer ne zna centrirat. 33 mu godine ne zna centrirat znaci barem 25 godina trenira fudbal, 15 igra profesionalno igra na poziciji beka i ne zna centrirat, ne ocekuje niko da ce predriblat petoricu ne mora nijedan go zabit al covjek centrirat ne zna, problem je sto se ovdje covjek opravdava cim uleti dvaput klizeci i vrisne pa ljudi kontaju borben je.frkt je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:16A sta vi neki hocete od beka? Jedini nam je bek u nasem timu koji ima iskustva bar koliko toliko, borben ne odustaje. Ne mozete reci da se ne trudi za loptom pogledajte svaki 1921 tv izvjestaj prije gdje se on nalazio... Nama niko ne valja kakvih hejtera imamo u klubu, svi ih dizete dok daju golove i slicno, a kad urade neku gresku ili ne urade nesto sto treba odma losim, fuj ( ovo sve govorim za opcenito )
Svaka ti cast za post! Slažem se 1000%. Jednom sam nesto slicno napisao na FB stranicu voljenog kluba nakon neke utakmice, ljudi me dočekali na nož kao da sam tbj opsovao Ivicu. Samo neko ko nije nikada igrao iole organizovan fudbal moze reci da je Sinisa “Ok” ili “Solidan” . Trenutno uz Veselog najveca ubleha koja igra u Želji.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Koliko god to bogohulno zvučalo sa pozicije navijača Želje, najbolje što nam se sada može desiti je da komšije pobjede i Zrinjski i Široki.
-
- Kontakt:
I ja mislim da je bio ofsajd al ne mozes iz ove kamere fino vidjet ispade da mu je razlika izmedju glave i noge 3 metra.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Niko nas ne prenosi protiv tuzle u kupu, **** ih otac.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Svi u Tuzlu!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
sta je to bilo
Nije to samo do trenera i igraca. Oni su na udaru, a iza se kriju ostali krivici. Citav niz ljudi koji obavlja bilo koju funkciju u klubu je kriv. Oni su se u decembru pomirili da je za nas borba gotova i tako se ponasali. Klub koji je stvarno ima ambiciju da ide na sve ili nista ne bi dozvolio da ti otpadaju igraci jedan po jedan za utakmicu. Prevrnula bi se drzava da Ikic i Blazevic imaju pravo da budu tu, Ramovic se ne bi potpisao u srijedu, a rok za prijavu igraca cetvrtak. Ne bi se imali kad svadjati Osim i Lendric da je sve bilo usmjereno ka utakmici i samo ka njoj. E da se izganjala dozvola Ikicu, Blazevicu, Ramovicu i da je tu bio Ivan rekao bih da su ostali uradili sve od sebe, a da je iskljuciva krivica na Amaru i igracima jer nisu pobijedili. Sarajevo je bilo kompletno (igrace koje ce koristiti u nastavku tj. prvih 11), a mi osakaceni i slabiji nego protiv Sirokog u decembru kad je bila zadnja domaca. To se ne smije desiti ako ti hoces da nesto smanjujes.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
i sto je najzalosnije niko se u klubu neće pocesati za ovo sto si napisao a to nam je realnost jer idemo iz bruke u bruku napisao sam nedavno cekamo da nas tuzi onaj lik sto prodaje kafe i jos neko da retroaktivno vratimo one antene na sjeveroistokLjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:28Nije to samo do trenera i igraca. Oni su na udaru, a iza se kriju ostali krivici. Citav niz ljudi koji obavlja bilo koju funkciju u klubu je kriv. Oni su se u decembru pomirili da je za nas borba gotova i tako se ponasali. Klub koji je stvarno ima ambiciju da ide na sve ili nista ne bi dozvolio da ti otpadaju igraci jedan po jedan za utakmicu. Prevrnula bi se drzava da Ikic i Blazevic imaju pravo da budu tu, Ramovic se ne bi potpisao u srijedu, a rok za prijavu igraca cetvrtak. Ne bi se imali kad svadjati Osim i Lendric da je sve bilo usmjereno ka utakmici i samo ka njoj. E da se izganjala dozvola Ikicu, Blazevicu, Ramovicu i da je tu bio Ivan rekao bih da su ostali uradili sve od sebe, a da je iskljuciva krivica na Amaru i igracima jer nisu pobijedili. Sarajevo je bilo kompletno (igrace koje ce koristiti u nastavku tj. prvih 11), a mi osakaceni i slabiji nego protiv Sirokog u decembru kad je bila zadnja domaca. To se ne smije desiti ako ti hoces da nesto smanjujes.

Dobit ce brat ovu bitku

Drzi se Bobinjo !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Evo ti antene hebale te one.Kako odoše one ode i fudbal sa Grbavice.Robust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:45i sto je najzalosnije niko se u klubu neće pocesati za ovo sto si napisao a to nam je realnost jer idemo iz bruke u bruku napisao sam nedavno cekamo da nas tuzi onaj lik sto prodaje kafe i jos neko da retroaktivno vratimo one antene na sjeveroistokLjoZee je napisao/la: ↑02 mar 2021, 22:28Nije to samo do trenera i igraca. Oni su na udaru, a iza se kriju ostali krivici. Citav niz ljudi koji obavlja bilo koju funkciju u klubu je kriv. Oni su se u decembru pomirili da je za nas borba gotova i tako se ponasali. Klub koji je stvarno ima ambiciju da ide na sve ili nista ne bi dozvolio da ti otpadaju igraci jedan po jedan za utakmicu. Prevrnula bi se drzava da Ikic i Blazevic imaju pravo da budu tu, Ramovic se ne bi potpisao u srijedu, a rok za prijavu igraca cetvrtak. Ne bi se imali kad svadjati Osim i Lendric da je sve bilo usmjereno ka utakmici i samo ka njoj. E da se izganjala dozvola Ikicu, Blazevicu, Ramovicu i da je tu bio Ivan rekao bih da su ostali uradili sve od sebe, a da je iskljuciva krivica na Amaru i igracima jer nisu pobijedili. Sarajevo je bilo kompletno (igrace koje ce koristiti u nastavku tj. prvih 11), a mi osakaceni i slabiji nego protiv Sirokog u decembru kad je bila zadnja domaca. To se ne smije desiti ako ti hoces da nesto smanjujes.![]()

Naravno da opra na ruke, i naravno da ga treba otjerat, i to juče, došo stručnjak da nam fudbal donese, yebo ga Selimović i ostali ublehari u šupak. Eto sad morel vako?SudoHusika je napisao/la: ↑02 mar 2021, 18:22Vala opra ti na ruke. Bezmudi, 'vakav 'nakav. Pa eto otjeraj Amara pa da gradimo opet sve ispočetka. Po mogućnosti s našom djecom.VeteranSA je napisao/la: ↑02 mar 2021, 17:52Imali smo mi mladih igrača i do sada, ali šta vrijedi kada ili su na klupi(da bi ispunili kvotu U-21 igrača), ili su na posudbi. Bezmudi im ne daje šansu nikako (osim Šehiću). Tu su Duraković, Gasal, Subašić, Mehić(vraćen u Zvjezdu) Mujić(Goražde) još je tu par juniora pripreme prošlo. Šta je sa onim malim golmanom juniora, za koga govore da je odličan, ali otac ne gotivi stručnjaka, pa malog na mapi nema? Ima mladih igrača, ali nema muda da im se šansa da. Ili nema interesa. Treće opcije nema. Neko će možda spomenuti kvalitet, ali realno tanko toga u Želji trenutno ima.
Jes' eto treb'o je Durakovića gurnuti pa da ga Tino pojede. I onda da mu forumski stručnjaci yebu sve od 2.do16.koljena. Tako se djeci karijere gase. Ne mogu oni podnijeti ove stalne pritiske rezultata da nešto "moraju."
Ideja je uvijek bila da se prvom timu priključe 2,3 juniora i da se lagano guraju u vatru. Nismo Ajax pobogu. Problem je kad naiđeš na netalentovanu generaciju. Ne može na silu igrati. Što naravno ne opravdava ovo handrenje Gasala. Oca mi bi zabio bar 3 gola do sada što je 300% bolji učinak od piskutave piz.de.
I daj ta 2-3 juniora kojima je on dao šansu, prosvjetli nas Boga ti. Pichkurina zna da ga raja kritikuje, nema više one gotive i "Amar zna" i zato je ko pichkica igrao juče samo da ne zijani, jer bi to dodatni revolt raje i navijača izazvalo, i bio bi veliki korak bliže pedaliranju.
Znaš, najjebenije je ja niti sam gotivio mMisimovića, niti sve poslije njega, ne svrstavam se, napadam i kritikujem onako kako ja to vidim. A ako se nekome ne sviđa, ignore, preskoči, zaobiđi. Nemoj da ja bilo koga perem na ruke majke ti....
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 36 gostiju.