RSD Velež - Igrački kadar i transferi

doox
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la doox » 01 mar 2021, 15:33

1922VFC1981 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:21
doox je napisao/la:
01 mar 2021, 15:15
1922VFC1981 je napisao/la:
01 mar 2021, 15:13

46. post kako ne valja nesto :mrgreen:
Je li ovo neistina?

1. Kazes Moraitis je odlican igrac, ja ga nigdje nisam gledao pa ne mogu to ni prokomentarisati je li los ili odlican. Ti si ga vjerovatno gledao vise puta? Sto se tice Dejana, cekam da ga vidim na barem 3 utakmice. Ne mogu mu suditi nakon 1 utakmice gdje smo igrali sa igracem manje od 55min i to na terenu kakav je bio u Bijeljini.
2. Manev otisao u martu prosle godine, dakle ni godina dana kako je otisao dobar stoper a u tom period dovedeni Koki i Bihorac. Dakle probalo se sa dva igraca. Koki nesretno dvije povrede zaradio i nismo ga mogli ni procjeniti kako treba. Bihorac odradio svoje i nije ni zadovoljio.
Iz mog ugla nije istina to sto si napisao.
Nama je trebao stoper i dok je Manev bio u klubu, da zamjeni Zvonica, a znamo zašto.... Tada se to pričalo.
Doveden Bihorac, nije kapacitet za nas pa je i otišao....a mislim da nije ni ovaj Konstantin, istina nije imao puno ni prilike da se pokaže, ali ono što je odigrao, na nivou je Bihorca

Moraitisa sam gledao i očigledno sam bolje upucen u njegove kvalitete, a ovaj dejan....pa samo pogledaj koliko je utakmica odigrao i koliko golova ima u zadnje 2 ipo godine...a napadaca tražimo još otkako je Fajic bio u klubu, došao mali Ćatić, ali o njemu nije potrebno, a on nije ni došao da može zamjeniti Fajica ili bilo koga...

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 01 mar 2021, 15:36

Nama je uvijek najbolji centarfor onaj koji ne igra za nas, Fajić kada je Fejsal bio glavni centarfor (sjetite se onih priča "posvađao se s Tigrom, može li se vratiti kod nas"), Fejsal je isto bio najbolji nakon ponude od Korejanaca (a dan prije "panj" i slično), evo i ovaj Grk počinje dobivati svoje fanove
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 01 mar 2021, 15:55

Cinjenica je da se svaki igrac treba adaptirati. Po meni Dejo ce biti pun pogodak dok se uklopi u sistem igre i dok vezni red proigra. Kao npr. Radovac je imao viska poteza protiv Radnika, Hasanovic nije dosao na utakmicu, Prses, Zeljkovic dok se vrate itd. momak zna kretnje, ima fin osjecaj. Ovo sto govorite da je promasaj apsolutno nije, otidjite na trening, pogledajte momka..
Ti si naša ljubav jedina!

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 01 mar 2021, 15:59

Previše tih igrača sam vidio kako razbijaju na treninzima, iz raznih sportova, ali u utakmici su ispdprosjecni... Nije nigdje mogao, a neće ni ovde.... Kada su ga prvi put pomenuli i rekli da dolazi, napisao sam ako zabije 7 golova da ću mu kopačke cistiti, ali zajebao sam se... Neće ni 5 zabiti iz igre... Berisha 2

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 01 mar 2021, 16:06

fudbalfudbal je napisao/la:
01 mar 2021, 15:55
Cinjenica je da se svaki igrac treba adaptirati. Po meni Dejo ce biti pun pogodak dok se uklopi u sistem igre i dok vezni red proigra. Kao npr. Radovac je imao viska poteza protiv Radnika, Hasanovic nije dosao na utakmicu, Prses, Zeljkovic dok se vrate itd. momak zna kretnje, ima fin osjecaj. Ovo sto govorite da je promasaj apsolutno nije, otidjite na trening, pogledajte momka..
:thumbup:
Od svih ljudi koje je trebalo kritikovati iz utakmice protiv Radnika Dejo nije među njima, pokazuje veliki potencijal za igru, ima dosta pozitivnih sličnosti koje Fejsal isto ima, ovo su samo trzavice
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 01 mar 2021, 16:09

doox je napisao/la:
01 mar 2021, 15:59
Previše tih igrača sam vidio kako razbijaju na treninzima, iz raznih sportova, ali u utakmici su ispdprosjecni... Nije nigdje mogao, a neće ni ovde.... Kada su ga prvi put pomenuli i rekli da dolazi, napisao sam ako zabije 7 golova da ću mu kopačke cistiti, ali zajebao sam se... Neće ni 5 zabiti iz igre... Berisha 2
Kakva ti je to bola priča? Koliko je Fejsal golova zabio dok nije kod nas došao?
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Mostarac45
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac45 » 01 mar 2021, 16:10

doox je napisao/la:
Ja predlazem da svi sa foruma pokrenemo peticiju da te za trenera postavimo..klk pametujes pomislio bi covjek da si zidan

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 01 mar 2021, 16:14

Kulesza je napisao/la:
01 mar 2021, 15:36
Nama je uvijek najbolji centarfor onaj koji ne igra za nas, Fajić kada je Fejsal bio glavni centarfor (sjetite se onih priča "posvađao se s Tigrom, može li se vratiti kod nas"), Fejsal je isto bio najbolji nakon ponude od Korejanaca (a dan prije "panj" i slično), evo i ovaj Grk počinje dobivati svoje fanove
Bravo, apsolutno tačna dijagnoza mostarskih šupljaka. Ljudi, ne obazirite se na gluposti i ne uvlačite se u šuplje priče, odyebat ove naopake i gotovo, mi gazimo dalje po svom.

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 01 mar 2021, 16:16

doox je napisao/la:
Okej, ti si stavio tu konstataciju ali činjenica je da bi on mogao lagano prebaciti taj broj ako ekipa bude prava. Berisha je bio los bar za mene od prve utakmice, i spadao je u kategoriju igrača Ale Vignati koji je najavljivan kao perspektivan veznjak. Za Deju to ne mogu reći jer ima dobar osjećaj za prostor, čvrst je i kada ima loptu može povući kontru. Jednu je imao u Bijeljini i to je sve proizvod njegovog pritiska. Za detaljnu analizu njegovog ponašanja trke i svega ostalog nemamo titan, ali golim okom što sam vidio nije za kritike.

Mada moraš priznati da je on došao na pipreme u Antaliju, nije pune pripreme sa momcima prošao. Tako da vidit ćemo, polusezona je ispred nas.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 01 mar 2021, 22:16

Ja ipak ne bih tako prerano sudio o napadaču.
Stvar adaptacije, stila igre, nove sredine, uostalom faktički je tek došao lik.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 01 mar 2021, 22:59

Da je lik zabio 3 gola rekli bi pojedini da je cista sreca, nece iducih 10 kola zabit.. tipicni mostarluk

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 mar 2021, 23:19

Mostarwolf1981 je napisao/la:
01 mar 2021, 22:59
Da je lik zabio 3 gola rekli bi pojedini da je cista sreca, nece iducih 10 kola zabit.. tipicni mostarluk
pusti drug ove negativce,od 40 postova oni 39 napisu negativno o klubu,igracima i upravi(njima nista ne valja),a 1 post pisu nesto sto nema nikakve veze sa Velezom,i ja ih uopste ne smatram navijacima Veleza vec neke provokatore sto unose nemir ovdje .Od sada ih preskacem ,njiho visljenje mi uopste nije bitno jer je neprijateljski prema Velezu i prema vecinbi navijaca,nek sviraju qrcu

Idemo u petak mlatnuti Borac pa se onda dobro spremiti za Slobodu.Nadam se da ce analizirati losu igru iz Bijeljine i da ce se dici i mlatnuti ove brnjase iz Banjaluke
FORZA VELEZ

Sretan 1.Mart dan Nezavisnosti BiH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 mar 2021, 00:51

:rol:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

1981ultra
Kontakt:

Post Postao/la 1981ultra » 02 mar 2021, 02:12

Ima lijepu kretnju dejan, al brate kad vidim dva puta mlak šut jedva se lopta dokotrlja odmah mi milion jedna u glavi.

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 02 mar 2021, 10:13

rodjak je napisao/la:
01 mar 2021, 23:19
01 mar 2021, 22:59
pusti drug ove negativce,od 40 postova oni 39 napisu negativno o klubu,igracima i upravi(njima nista ne valja),a 1 post pisu nesto sto nema nikakve veze sa Velezom,i ja ih uopste ne smatram navijacima Veleza vec neke provokatore sto unose nemir ovdje .Od sada ih preskacem ,njiho visljenje mi uopste nije bitno jer je neprijateljski prema Velezu i prema vecinbi navijaca,nek sviraju qrcu

Idemo u petak mlatnuti Borac pa se onda dobro spremiti za Slobodu.Nadam se da ce analizirati losu igru iz Bijeljine i da ce se dici i mlatnuti ove brnjase iz Banjaluke
FORZA VELEZ

Sretan 1.Mart dan Nezavisnosti BiH
Koji spin doktor :urnebes: :urnebes: :bow:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 02 mar 2021, 12:12

Lik uvjeren da postoji samo jedna sorta ljudi, (kao on) i da je njihovo mišljenje mjerilo kako treba..., ovi ostali nisu Veležovci, naprotiv sve rade protiv Veleža i raduju se njegovom neuspjehu.
:urnebes: :rol:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 02 mar 2021, 12:51

Što se tiče Georgijevica, ovu prvu utakmicu se uklopio u sivilo ekipe. Imao je jednu odlicnu priliku, traljavo je ošutao. To je sto ono negativno sto se moze napisati za proslu utakmicu.
Pozitivno je da je fizicki dobro spreman. Ima dobro kretanje, tehnicki potkovan na lopti. Moje misljenje je da je bolji napadac od Mulica, ali to treba opravdat.
Neki veci zakljucak mozemo napisati nakon 5-6 utakmica.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 mar 2021, 16:44

mozak je napisao/la:
02 mar 2021, 12:51
Što se tiče Georgijevica, ovu prvu utakmicu se uklopio u sivilo ekipe. Imao je jednu odlicnu priliku, traljavo je ošutao. To je sto ono negativno sto se moze napisati za proslu utakmicu.
Pozitivno je da je fizicki dobro spreman. Ima dobro kretanje, tehnicki potkovan na lopti. Moje misljenje je da je bolji napadac od Mulica, ali to treba opravdat.
Neki veci zakljucak mozemo napisati nakon 5-6 utakmica.

to je to,treba mu se pruziti prilika.Ja sam gledo ponovo utakmicu i pomalo sam gledo njegov ucinak i mogu zakljuciti da se fino krece,i kad ide visoka lopta prema napadu svaku je osvojio glavom,a treba mu malo da se uigra sa ekipom.Dva puta je sutiro na gol ,prvi put slabo iz one sanse iskosa ,a drugi put sa ivice 16m u drugom poluvvremenu puno bolje ali ipak nedovolojno jako.Gledajuci na treninzima kako puca na gol i kako govore ovi koji idu cesto na trening reko bi da ima dobar sut samo mozda ono blatu Bijeljini mu nije dozvolio da udari loptu bolje i onako kako zeli.
Ja vjerujem da ce biti bolji od Mulica za koga su na pocetku govorili da veze nema da je panj,da je sljivotres i tako to a sad tim istim je Mulic "Van Basten" za Georgijevica a sve na osnovu jedne njegove utakmice :crazy:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 03 mar 2021, 22:33

Ima li ikakvih vijesti za ovog stopera, Bjelicu?

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 05 mar 2021, 23:02

03 mar 2021, 22:33
Ima li ikakvih vijesti za ovog stopera, Bjelicu?
Nema ga vjerovatno? ostajemo na ovom sto imamo?

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.