Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ali koje ponizenje na 1. Mart ove amatercine pustiti da nas blamiraju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Tuta, Vico, @admine...jel nama po novom treba stručni štab? 

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 01 mar 2021, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Jel Admin u Tutinom strucnom stabu?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ne moze admin on nema iskustvo. Oni inace samo sa dobrom biografijom primaju trenere.
BašČelik!
A evo se ne javlja nekolko dana, ja ozbiljno sumnjam da je priključen.
Tuta je ko naš Alija, više voli lojalne, nego stručne.
Bitno je da je bio i gledao šta ima a šta ne, nikada ne treba zapostaviti našu ligu. Da ima talenta, ima, ali loše se iskazuju, nema uslova, nema motivacije ni ničega. Uvijek se može naći 1-2 makar za klupe, ima toliko za repke ali standarde, a ne za prodaje. U repku se treba zvati ne budući talenat nego ispunjeni talenat. Demirović je prošle godine bio za reprezentacije međutim šta da se radi, bitniji neko iz 2. Turske lige.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Da igramo samo 2 utakmice kvalifikacija onda bi jedno ime iz PLBiH bilo ok...a moglo bi i bez njega.
A ovako s obzirom da izmedju Finske i Francuske imamo "nebitnu" utakmicu protiv Kostarike onda je za ocekivati bar 3 premijerligaska imena jer ce se prvotimci odmarati nakon Finske. Nadam se da ce Djokanovic dobiti poziv - to bi recimo bila moja želja.
A ovako s obzirom da izmedju Finske i Francuske imamo "nebitnu" utakmicu protiv Kostarike onda je za ocekivati bar 3 premijerligaska imena jer ce se prvotimci odmarati nakon Finske. Nadam se da ce Djokanovic dobiti poziv - to bi recimo bila moja želja.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ima u21 majstore. Zvat će Vladana kao trećeg golmana, nije mi jasna opsesija da se mora neko iz domaće lige naći na spisku. Zašto? Da može u Konyu transfer napraviti?hurem je napisao/la: ↑01 mar 2021, 21:45Da igramo samo 2 utakmice kvalifikacija onda bi jedno ime iz PLBiH bilo ok...a moglo bi i bez njega.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Petev danas na derbiju

Zato sto imas 3 utakmice u 7 dana.
Sta sad treba, zvati iz Europe 30+ igraca?!
Naravno da ce prosireni spisak popunjavati odredjenim brojem premijerligaskih igraca.
Sta sad treba, zvati iz Europe 30+ igraca?!
Naravno da ce prosireni spisak popunjavati odredjenim brojem premijerligaskih igraca.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa da mogu Dulja i Menalo na tribine, daj bgt prestani, i tu logiku "naravno" možeš djeci prodavati.
⚜️~⚜️~⚜️
Ma bolje da je covjek otisao neki termin gledati prije bi nasao nekog igraca.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ja ne vidim kvalitete kod Djokanovica da bi rekao da ce igrati ozbiljniji fudbal u nekoj vecoj ligi. Prije bih rekao da je vise prezentiran kao veliki potencijal nego sto se konkretno moze da vidi.
-
- Moderator
- Kontakt:
I ljudino imal sta ?

"Nakon jako loše prestave u derbiju izmedju Sarajeva i Zeljeznicara, selektor je vidno razocaran onim sto je vidio i vec se raspituje kad pocinje 1 Liga FBIH da pogleda da li u tom rangu postoji igraca koji eventualno mogu pojacati konkurenciju pred prestojece utakmice.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
- katalinski
- Kontakt:
Uredu je pruziti mladim igracima iz naše lige priliku , ali tesko da neko 25+ zasluzuje poziv.
Taj prelaz iz u 21 u A tim kod nas ne postoji.
Taj prelaz iz u 21 u A tim kod nas ne postoji.
Ajvatar
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nema potencijala u ovoj ligi za reprezentaciju.
Derbi jučer je rekao sve. Onakva koncentracija nekvaliteta u najvećoj utakmici u ligi je pokazala kuda to sve vodi. U našoj ligi ne postoji talent koji će napraviti dobru karijeru. I Đokanovićev maksimum je Grčka, Turska, eventualno Belgija.
Derbi jučer je rekao sve. Onakva koncentracija nekvaliteta u najvećoj utakmici u ligi je pokazala kuda to sve vodi. U našoj ligi ne postoji talent koji će napraviti dobru karijeru. I Đokanovićev maksimum je Grčka, Turska, eventualno Belgija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 111 gostiju.