Slučajno sad na vijestima naletio o nekakvim uhicenjima pa rekli da su valjda uhitili neke u klubu jer su placali da pišu negativne komentare po internetu.Eto šta ti je pravna država.U Hrvatskoj piši propalo,science fiction je da će itko ikada odgovarati za to što je kriminalac unajmio cijelu agenciju da radi u GNK kao i ovo u Barceloni.Sjetimo se da su tada išle uvrede i ismijavanja samo ako napišeš da se to radilo kao tko to radi puca vas paranoja.A evo vidimo da se radilo i u jednoj Barceloni.branimir85 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 18:51Ova uhićenja su apsolutno očekivana, čitava nogometna industrija od vrha Fife i Uefe do veliki klubova i najniži razina su leglo kriminala, korupcije i ostali prevarantaski radnja.![]()
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jean-Clair Todibo (igrač Barcelone, trenutno na pozajmici u Nici): ′′ Hoću li ostati u Nici? Nadam se da hoću, ali još nije zvanično. Moji nastupi će odlučiti o ovome."
′′ Ne zanimaju me događaji u Barseloni. Ponekad gledam utakmicu ako moji saigrači igraju: Dembélé, Lenglet i Umtiti. Oni su moji prijatelji i zato pratim njihove nastupe, ali me nije briga za vijesti kluba."
′′ Može li Barcelona doći do četvrtfinala? Iskreno me nije briga ali me tjeraju da se nadam da će se ′′ Remontada ′′ ponoviti. Njihova smrt nije moj problem ako znate na šta mislim."
A zašto je igrač sa ovakvim načinom razmišljanja uopće bitan za citirati ovdje?let3 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:46Jean-Clair Todibo (igrač Barcelone, trenutno na pozajmici u Nici): ′′ Hoću li ostati u Nici? Nadam se da hoću, ali još nije zvanično. Moji nastupi će odlučiti o ovome."
′′ Ne zanimaju me događaji u Barseloni. Ponekad gledam utakmicu ako moji saigrači igraju: Dembélé, Lenglet i Umtiti. Oni su moji prijatelji i zato pratim njihove nastupe, ali me nije briga za vijesti kluba."
′′ Može li Barcelona doći do četvrtfinala? Iskreno me nije briga ali me tjeraju da se nadam da će se ′′ Remontada ′′ ponoviti. Njihova smrt nije moj problem ako znate na šta mislim."
Danas ce se saznati svi detalji BarcGate skandala, kako su jos jednom okaljali ime kluba. Pacov odbio dati izjavu pred sudom.Según informa 'El Partidazo' de la Cadena COPE, hoy se va a levantar el secreto de sumario del 'BarçaGate' y se conocerán todas las actuaciones. El FC Barcelona no quedaría imputado
27.10.2020
Nebitno misljenje, nebitnog igraca. Uvrijedjena mlada, koja ne moze da igra nigdje gdje ode.Rodju je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:42A zašto je igrač sa ovakvim načinom razmišljanja uopće bitan za citirati ovdje?let3 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:46Jean-Clair Todibo (igrač Barcelone, trenutno na pozajmici u Nici): ′′ Hoću li ostati u Nici? Nadam se da hoću, ali još nije zvanično. Moji nastupi će odlučiti o ovome."
pa nije bas istina, igra u nice trenutno i solidan je jako, mentalitet nazalost mu je gubitnicki i zbog toga vjerovatno nikad nece ostvariti karijeru kakvu je mogao imati, da je slicniji Arauju imali bi 2 stopera za iducih 10godina
Rodju je napisao/la: ↑02 mar 2021, 11:42A zašto je igrač sa ovakvim načinom razmišljanja uopće bitan za citirati ovdje?let3 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 23:46Jean-Clair Todibo (igrač Barcelone, trenutno na pozajmici u Nici): ′′ Hoću li ostati u Nici? Nadam se da hoću, ali još nije zvanično. Moji nastupi će odlučiti o ovome."
Mozda zato sto je igrac Barcelone.
- branimir85
- Kontakt:
Ne trudi se više ni objašnjavatiSiamoNoi je napisao/la: ↑01 mar 2021, 20:42Slučajno sad na vijestima naletio o nekakvim uhicenjima pa rekli da su valjda uhitili neke u klubu jer su placali da pišu negativne komentare po internetu.Eto šta ti je pravna država.U Hrvatskoj piši propalo,science fiction je da će itko ikada odgovarati za to što je kriminalac unajmio cijelu agenciju da radi u GNK kao i ovo u Barceloni.Sjetimo se da su tada išle uvrede i ismijavanja samo ako napišeš da se to radilo kao tko to radi puca vas paranoja.A evo vidimo da se radilo i u jednoj Barceloni.branimir85 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 18:51Ova uhićenja su apsolutno očekivana, čitava nogometna industrija od vrha Fife i Uefe do veliki klubova i najniži razina su leglo kriminala, korupcije i ostali prevarantaski radnja.![]()

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Smecari jedni.U dosta navrata smo u prošlosti mogli čuti da je "Mundo Deportivo" list koji je uvijek štitio ugled Josepa Marije Bartomeu.
Tako su pojedine stranice na Twitteru usporedile dvije situacije, kako je "Mundo Deportivo" reagovao kada se u lošem kontekstu pisalo o Joanu Laporti te kako je navedeni list reagovao kada se u lošem kontekstu pisalo o Josepu Mariji Bartomeuu.
Kao što možemo vidjeti iz priloženih fotografija, lice i ime Joana Laporte je istaknuto na samoj naslovnici te je skoro čitava naslovnica posvećena njemu. S druge strane, ime Josepa Bartomeua uopšte nije spomenuto u krupnom naslovu niti je njegova fotografija istaknuta na naslovnoj strani, iako je on bio glavni akter jučerašnjih "nemilih" scena.
Sada je i definitivno jasno da je ovaj list duboko naklonjen bivšem predsjedniku katalonskog kluba.

27.10.2020
- Donnie Darko
- Kontakt:
Laporta: "I wonder if Xavi will also be in charge of the basketball team in Font's project."

Njemu njega Xavi pristavlja, svakako kad vidis da redovno cupa obrve, onda je sve moguce.
27.10.2020
Jedan gusi messijem i ostankom, drugi xavijem.
Inace araujo opet povrijedjen, nema ga na spisku za veceras, steta, tako mlad i ima potencijala ali staklen.
Inace araujo opet povrijedjen, nema ga na spisku za veceras, steta, tako mlad i ima potencijala ali staklen.
Araujo nije na listi a Pedri jeste, dafaq
nadam se da nije toliko tvrdoglav da gura malog opet da igra 90tku
nadam se da nije toliko tvrdoglav da gura malog opet da igra 90tku
pogresna dijagnoza je bila kad je rijec o pedrijevoj povredi
nemoguce je da kazu da ce odsustvovati tri ili cetiri sedmice, a onda odjednom spreman za narednu tekmu
nemoguce je da kazu da ce odsustvovati tri ili cetiri sedmice, a onda odjednom spreman za narednu tekmu
Kakve li to Barca doktore plaća pa jadni ništa ne mogu nabost, eno i kod Cou i Ansua se zakomplikovalo i kasne s oporavkom... 

Klub ostecen samo tu za oko 1.2M eura."Cadena SER" upravo navodi da u policijskom izvještaju stoji da je 'I3Ventures' podijelio svoj ugovor s Bartomeuom na šest tvrtki da bi na taj način zavarao informacije o ugovorima i računima.
Stvarani su lažni nalozi na društvenim mrežama kako bi diskreditovali osobe koje su bile protiv njega, a to su Laporta, Font, Xavi, Guardiola, Pique.
27.10.2020
Sitnica, u odnosu na ono šta ce tek isplivati za tog kriminalca.leorey je napisao/la: ↑03 mar 2021, 15:56Klub ostecen samo tu za oko 1.2M eura."Cadena SER" upravo navodi da u policijskom izvještaju stoji da je 'I3Ventures' podijelio svoj ugovor s Bartomeuom na šest tvrtki da bi na taj način zavarao informacije o ugovorima i računima.
Stvarani su lažni nalozi na društvenim mrežama kako bi diskreditovali osobe koje su bile protiv njega, a to su Laporta, Font, Xavi, Guardiola, Pique.
Ozljeđenog Pedrija u utakmici sezone
nice.

- NeumjesanTip
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.