NK Zvijezda Gradačac

pile87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2011, 01:12

Bosanski zmaj je napisao/la:Evo i Milan Muminovic napusta Borac.Kada bi samo nasi doveli ovaj dvojac iz Borca Vukelja-Muminovic i pridodali Prodanovica u odbrani ne bi nam trebao niko vise.Oslobodili smo budzet odlaskom sestorice igraca a kada bi doveli ovu trojicu taman bi poklopili njihove troskove.Sest slabijih igraca za tri odlicna.To su igraci koji igraju na nasim deficitarnim pozicijama spic,desni vezni i stoper.
Vec sam pisao ovdje vukalja je zavrsena prica tako da o tome ne treba raspravljati, muminovic pregovara sa vise klubova trenutno najintezivnije sa celikom i zrinjskim kojem je trenutno i najblizi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 jan 2011, 01:36

nedjelja sastanak u skenderiji bit ce uprava kluba i igraci pa ce se znat puno toga...mislim da ce sastanak bit u 10h
pozz RD 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jan 2011, 02:30

zvjezdas je napisao/la:Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.
Hajde malo realno. Stavi sebe u poziciju da konkretno biraš između Želje i Zvijezde.

Prosječna plata u Želji je oko 2000-3000 KM cca, tako se priča(ovdje računam u taj prosjek i keš koji ovi dobijuna ruke + premije). Redovna primanja. Aktuelni šampion, trenutno drugoplasirana, Europa više-manje sigurna. Najbolji trener lige, Amar Osim :mrgreen: Iz Želje su se u zadnjih godinu dana "prodali", otišli u Europu, nebitno sad, Kerla, Cocalić, Bekrić, Šehić će se isto prodati kad-tad. Još par igrača ima ponude stranih klubova. Solidna posjeta. Navijači te prate na gostovanjima u solidnom broju.

Neka je prosječna plata u Zvijezdi duplo bolja a sumnjam da jeste. Al eto, neka bude. Vjerujem da su redovna primanja. Koji su ostali motivi mogućeg prelaska. Borba za Europu ? Prodaja u inostranstvo ? Želja da budeš glavna faca u klubu :mrgreen:

Nisu to neke razlike u primanjima da bi igrači birali Zvijezdu kontra Želje tek tako. Da ovi naši zarađuju 10.000 mjesečno a da je duplo bolja plata u Zvijezdi, to već ima smisla. Ovo su razlike u hiljadu-dvije s tim što u Želji imaš neku perspektivu a u Zvijezdi, trenutno, nemaš.

****, tako je.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 06 jan 2011, 11:53

Na kojoj to njivi igra Zeljo a da ne igra Zvijezda, pa da ce se u Zelji lakse prodati??Ne drzi ti ta prica bas vodu,jer se takmice u istoj sugavoj ligi.Lakse je doci do izrazaja u ekipi sa manjom konkurencijom(Zvijezda) nego u onoj sa vecim igrackim kadrom(Zeljo).
Ovo da svi igraci Zelje imaju tolika primanja i da ste to promijenili preko noci,jer nije davno bilo kad se Mulalic i drustvo zalili da nemaju sta da jedu,aferim bilo.Drago mi je cuti da je negdje napravljen tako veliki preokret.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jan 2011, 12:00

samuraj je napisao/la:Na kojoj to njivi igra Zeljo a da ne igra Zvijezda, pa da ce se u Zelji lakse prodati??Ne drzi ti ta prica bas vodu,jer se takmice u istoj sugavoj ligi.Lakse je doci do izrazaja u ekipi sa manjom konkurencijom(Zvijezda) nego u onoj sa vecim igrackim kadrom(Zeljo).
Ovo da svi igraci Zelje imaju tolika primanja i da ste to promijenili preko noci,jer nije davno bilo kad se Mulalic i drustvo zalili da nemaju sta da jedu,aferim bilo.Drago mi je cuti da je negdje napravljen tako veliki preokret.
Zato sto je Zeljo ime, zato sto iz Zelje ima igraca koji igraju u evropi a ponikli su u Zelji, zato sto se iz Zelje prodalo bruku igraca vani a eto budi realan pa reci ko se prodao iz Zvijezde i gdje?
Mrzim pisati o primanjima igraca ali sam siguran da recimo nema niko platu u Zvijezdi 5 000 a u Zelji ima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 06 jan 2011, 12:17

pile87 je napisao/la:
samuraj je napisao/la:Na kojoj to njivi igra Zeljo a da ne igra Zvijezda, pa da ce se u Zelji lakse prodati??Ne drzi ti ta prica bas vodu,jer se takmice u istoj sugavoj ligi.Lakse je doci do izrazaja u ekipi sa manjom konkurencijom(Zvijezda) nego u onoj sa vecim igrackim kadrom(Zeljo).
Zato sto je Zeljo ime, zato sto iz Zelje ima igraca koji igraju u evropi a ponikli su u Zelji, zato sto se iz Zelje prodalo bruku igraca vani a eto budi realan pa reci ko se prodao iz Zvijezde i gdje?
Mrzim pisati o primanjima igraca ali sam siguran da recimo nema niko platu u Zvijezdi 5 000 a u Zelji ima...
pa gotovo sigurno se može reći da nema niko 5000 KM, možda osim trenera, ali zato imaju po 3500 KM svakog prvog u mjesecu na računu ;)
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 06 jan 2011, 15:15

Zeljovci,pitajte Harisa Besliju kada je bio na pozajmici u Zvijezdi kakav ja tretman imao, kao i svi drugi igraci.U Zelji je kao i u Sarajevu,mislim na grad, niko i nista.Zeljo je prednost samo zbog lakse prodaje al malo je Bekrica,Cocalica...koji imaju dobar transver,moras bas odudarat od ostalih.Zvijezda je raj za nasu ligu-lova,trebe,gotiva,jednom recenicom-GLAVNE FACE U GRADU.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 06 jan 2011, 16:05

zmaj_Bosne je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pa gotovo sigurno se može reći da nema niko 5000 KM, možda osim trenera, ali zato imaju po 3500 KM svakog prvog u mjesecu na računu ;)
Ne zeleci nista da poredim,sto vidim da pokusavas, zelim reci da ljudi koji prate igrace na nasim terenima jednako mogu da vide i igrace iz Zelje kao i iz Zvijezde jer se ganjaju na istim terenima.Samo toliko.
Koliko ko primanja ima,kazem nije me briga,drago mi je cuti da vise ne kukaju pojedinci kako nemaju sta jesti.To nije lijepo cuti ma o kome se radilo.
Mene sto se tice igrajte,placajte i izlazite u Evropu,mene zanima samo Zvijezda,ali je lijepo pogledati i te evropske utakmice,bude po 5-6 golova

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 06 jan 2011, 18:04

dali ima sta novo o dudicu i jeli istina da odlazi emir hadžidulbic
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 06 jan 2011, 18:14

bondich je napisao/la:nedjelja sastanak u skenderiji bit ce uprava kluba i igraci pa ce se znat puno toga...mislim da ce sastanak bit u 10h
pozz RD 8-)
E jest te zajebao taj koji je dao informaciju ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jan 2011, 21:04

U pravu si, Željo i Zvijezda su tu negdje, logično :mrgreen:

Nego, reci mi koji se to igrač prodao iz Zvijezde.

Iz Želje se par anonimusa prodalo/otišlo u Europu i napravilo solidne karijere, par anonimusa za koje vjerovatno nikad nisi čuo. Muratović, Bešlija, Hasagić, Jahić, Vladavić, Štilić, Dialiba, Bekrić, Cocalić, uskoro će i Šehić.

Kad malo bolje razmislim, u pravu si, bolje izabrati Zvijezdu, budeš glavna faca u gradu i imaš milju veću platu :lol:
Neprocjenjivo :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 06 jan 2011, 21:24

Vjerujem da ni ti ne vidis nikakvu poveznicu izmedju mog i svog posta,ali nisi ti kriv...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 06 jan 2011, 22:15

Ima li neko novosti oko pojacanja ko dolazi i kada??? Jovic je rekao da bi volio da ima kompletiranu ekipu do pocetka priprema koje pocinju za 4 dana ali sudeci po sadasnjoj situaciji tesko da cemo uspjeti kompletirati ekipu do pocetka priprema.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 06 jan 2011, 22:32

ekipa je kompletirana, vjeruj te mi ;)

Palermo

Post Postao/la Palermo » 06 jan 2011, 22:53

seven je napisao/la:ekipa je kompletirana, vjeruj te mi ;)
bla, bla, bla, zjev :mrgreen:

Palermo

Post Postao/la Palermo » 06 jan 2011, 22:58

Bosanski zmaj je napisao/la:Ima li neko novosti oko pojacanja ko dolazi i kada??? Jovic je rekao da bi volio da ima kompletiranu ekipu do pocetka priprema koje pocinju za 4 dana ali sudeci po sadasnjoj situaciji tesko da cemo uspjeti kompletirati ekipu do pocetka priprema.
ha ha ha ha jos nikog niste doveli :D , pa vi ste finansijski najaca ekipa bas me cudi :mrgreen:
novogodisnje praznike provedem van zemlje, svi sa kojima sam pricao o sportu pitaju samo za Zvijezdu iz Gradačca :lol: , valjda samo za taj seoski klub culi, il' vas mijenjaju za Zvezdu ne znam :D , fakat ste popularni :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 06 jan 2011, 23:14

@samuraj,

Vidim da se malo slabije služiš sa forumom, pa ću ti pomoći :mrgreen:

Prvo sam replicirao forumašu @zvjezdaš gdje sam pričao između ostalog o lakšoj prodaji igrača iz Želje i objektivno logičkom izboru većine igrača da igra u Želji umjesto u Zvijezdi.

nikad_izvini je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Sve je to lijepo zamisljeno od tebe Zmaju ali igraci tog profila ce za puno manje para otici u Sarajevo,Zelju ili Celik i biti niko i nista, nego doci u Zvijezdu za dobre pare i znas vec kakav respekt imati u gradu.
Hajde malo realno. Stavi sebe u poziciju da konkretno biraš između Želje i Zvijezde.

Prosječna plata u Želji je oko 2000-3000 KM cca, tako se priča(ovdje računam u taj prosjek i keš koji ovi dobijuna ruke + premije). Redovna primanja. Aktuelni šampion, trenutno drugoplasirana, Europa više-manje sigurna. Najbolji trener lige, Amar Osim :mrgreen: Iz Želje su se u zadnjih godinu dana "prodali", otišli u Europu, nebitno sad, Kerla, Cocalić, Bekrić, Šehić će se isto prodati kad-tad. Još par igrača ima ponude stranih klubova. Solidna posjeta. Navijači te prate na gostovanjima u solidnom broju.

Neka je prosječna plata u Zvijezdi duplo bolja a sumnjam da jeste. Al eto, neka bude. Vjerujem da su redovna primanja. Koji su ostali motivi mogućeg prelaska. Borba za Europu ? Prodaja u inostranstvo ? Želja da budeš glavna faca u klubu :mrgreen:

Nisu to neke razlike u primanjima da bi igrači birali Zvijezdu kontra Želje tek tako. Da ovi naši zarađuju 10.000 mjesečno a da je duplo bolja plata u Zvijezdi, to već ima smisla. Ovo su razlike u hiljadu-dvije s tim što u Želji imaš neku perspektivu a u Zvijezdi, trenutno, nemaš.

****, tako je.
Onda si ti napisao naredni post, odmah ispod, spominjući prodaje, bla, bla; Obraćajući se meni.
Onda sam pitao, s tim da si spominjao prodaje, ko se prodao iz Zvijezde navodeći ko se prodao/otišao iz Želje.
nikad_izvini je napisao/la:
U pravu si, Željo i Zvijezda su tu negdje, logično :mrgreen:

Nego, reci mi koji se to igrač prodao iz Zvijezde.

Iz Želje se par anonimusa prodalo/otišlo u Europu i napravilo solidne karijere, par anonimusa za koje vjerovatno nikad nisi čuo. Muratović, Bešlija, Hasagić, Jahić, Vladavić, Štilić, Dialiba, Bekrić, Cocalić, uskoro će i Šehić.

Kad malo bolje razmislim, u pravu si, bolje izabrati Zvijezdu, budeš glavna faca u gradu i imaš milju veću platu :lol:
Neprocjenjivo :lol:
Na kraju, nebuloza sa tvoje strane. Možda si se zbunio :lol:
samuraj je napisao/la:Vjerujem da ni ti ne vidis nikakvu poveznicu izmedju mog i svog posta,ali nisi ti kriv...
Uglavnom, meni se čini da je kod tebe preovladao lokal-patriotizam i može biti odnos "ta će on iz Sarajeva nešto da nam pametuje" :mrgreen: pa si počeo da objašnjavaš kako nam je liga odron pa shodno tome i nema neke razlike između Želje i Zvijezde. A realno ima. I nije mala.

Nemam ništa protiv Gradačca, lijep i pismen grad, za razliku od većine po BiH, al porediti Želju i Zvijezdu je suludo :mrgreen:

Ako bude još nešto trebalo da ti objašnjavam, slobodno pitaj. Nije problem :mrgreen:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 06 jan 2011, 23:33

Palermo je napisao/la:
seven je napisao/la:ekipa je kompletirana, vjeruj te mi ;)
bla, bla, bla, zjev :mrgreen:[/q
ooo pa gdje si ti palermo nema te nesto na forumu zvijezde...bas si nam nedostajao...jbg dotuzili su mi sve pametni ljudi na forumu nk zvijezda pa ew ovom prilikom pozdravljam i jednog RETARDERE...zivio ti meni
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 07 jan 2011, 11:33

@nikad izvini
Sustina svega je da ja nisam poredio 2 kluba nego mogucnost prodaje i napredovanja,ukoliko neki igrac pruza vanserijski dobre partije i to je ono sto se jasno u postu vidi.Da bi me lakse razumio upotrebljavao sam imena ta 2 kluba,ali ni to mi nije pomoglo,jer tebi ne ide.Mogao sam koristiti pojmove "Leotar" i "Olimpic".

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 07 jan 2011, 18:39

Za Zvijezdu nije potpisao ni jedan igrač, postoji mogućnost odlaska Vasiljevića i Tosunovića!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.