Plava birtija
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Plava birtija
Sta je ovo sa birtijom..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Djesi robinjo legendo ,evo brate malo cugam ,smor neki...
A brate i ja se vala sklonio od foruma malo,ne mogu da se nerviram

sta ima kod tebe
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
isto vala dokurcilo mi vala vise citati botove i njihove postove ionako sam nervozan u zadnje vrijeme pa sam se i ja iskljucio da ne fasujem trajnu bananu
a uzivaj u alkoholu kad mozes ja u zadnje vrijeme samo restorane i mjesta za jelo obilazim batalio alkohol totalno

Jedno intimno pitanje za tebe:
Jesi li nastimao ekipu na Fantasy ili si shvatio da ne mozes sa mnom se takmiciti pa odustao na vakat?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Psi laju ,karavani prolaze

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- MocMahale444
haj da malo filozofiramo ovdje 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma brate poravniti samo i to je to,sto voltron rece,stas se nervirati zbog debila koji sutaju loptu kao i mi ,nista bolje od nas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A akkav da budem braco,bio rahat 3 mjeseca bez tekmi,haj rekoh da vidim jesmo li sta uigrali,sve si vidio

A bas sam rahat bio bez ovih tekmi ,majke mi prvi put da nisam jedva cekao pocetak... sta ima kod tebe ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
isto vala brate totalno jos batalio kladaru kako ne pratim tekme nikako prije dvije sedmice udjem padnem zestoko u njoj za bas velike pare na dva usrana para i dusom ziv odmorio od svega kad sam vidio onog mamlaza dns na TV-u znao zam da ce njesra biti

ev kakav mi je zivot moze bukvalno u ovoj slici stati

auuuu steta,jos ovaj cirkusan stao tacno na granici cccRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:05isto vala brate totalno jos batalio kladaru kako ne pratim tekme nikako prije dvije sedmice udjem padnem zestoko u njoj za bas velike pare na dva usrana para i dusom ziv odmorio od svega kad sam vidio onog mamlaza dns na TV-u znao zam da ce njesra biti
ev kakav mi je zivot moze bukvalno u ovoj slici stati![]()
i jos za sest milja pao na onim kobasicarima iz minkena kad su zijanili od eintrahta
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma ja se ovako zajebavam max na 1.20km ne pratim vise nba kao prije kad sam u dusu znao svakog igraca i tada se znalo uzeti finih para sad na osjecaj jednom u desetak dana uletim u kladaru i tjt i nece ravaku da pogleda hahahahdelinjo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:06auuuu steta,jos ovaj cirkusan stao tacno na granici cccRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:05isto vala brate totalno jos batalio kladaru kako ne pratim tekme nikako prije dvije sedmice udjem padnem zestoko u njoj za bas velike pare na dva usrana para i dusom ziv odmorio od svega kad sam vidio onog mamlaza dns na TV-u znao zam da ce njesra biti
i jos za sest milja pao na onim kobasicarima iz minkena kad su zijanili od eintrahta
ima li kakvih zena kod tebe na vidiku za ženidbu il ista meta isto rastojanje po pitanju toga samo lake jos ganjas
ma brate ovo mi je cini se zadnja godina slobodeRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:12ma ja se ovako zajebavam max na 1.20km ne pratim vise nba kao prije kad sam u dusu znao svakog igraca i tada se znalo uzeti finih para sad na osjecaj jednom u desetak dana uletim u kladaru i tjt i nece ravaku da pogleda hahahahdelinjo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:06auuuu steta,jos ovaj cirkusan stao tacno na granici cccRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:05
isto vala brate totalno jos batalio kladaru kako ne pratim tekme nikako prije dvije sedmice udjem padnem zestoko u njoj za bas velike pare na dva usrana para i dusom ziv odmorio od svega kad sam vidio onog mamlaza dns na TV-u znao zam da ce njesra biti
![]()
ima li kakvih zena kod tebe na vidiku za ženidbu il ista meta isto rastojanje po pitanju toga samo lake jos ganjas

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
dobro je to ako si skontao neku dobru šemu samo mojne kao husika brat vidis da ga nema nigdje sa rajom il ostala braća svi dobili katanac u birtijama hahahahhadelinjo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:18ma brate ovo mi je cini se zadnja godina slobodeRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:12ma ja se ovako zajebavam max na 1.20km ne pratim vise nba kao prije kad sam u dusu znao svakog igraca i tada se znalo uzeti finih para sad na osjecaj jednom u desetak dana uletim u kladaru i tjt i nece ravaku da pogleda hahahah![]()
ima li kakvih zena kod tebe na vidiku za ženidbu il ista meta isto rastojanje po pitanju toga samo lake jos ganjas![]()
joj i ja sam zaglavio sa jednom hardcore sandzaklijkom iz sjenice bolje bi mi palo da sam zivog vraga zguzio hahahahhaha
Ma kakav Husika....gotov je to lik odavno,nije vrijedan pomena viseRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:21dobro je to ako si skontao neku dobru šemu samo mojne kao husika brat vidis da ga nema nigdje sa rajom il ostala braća svi dobili katanac u birtijama hahahahhadelinjo je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:18ma brate ovo mi je cini se zadnja godina slobodeRobust je napisao/la: ↑02 mar 2021, 00:12
ma ja se ovako zajebavam max na 1.20km ne pratim vise nba kao prije kad sam u dusu znao svakog igraca i tada se znalo uzeti finih para sad na osjecaj jednom u desetak dana uletim u kladaru i tjt i nece ravaku da pogleda hahahah![]()
ima li kakvih zena kod tebe na vidiku za ženidbu il ista meta isto rastojanje po pitanju toga samo lake jos ganjas![]()
![]()
joj i ja sam zaglavio sa jednom hardcore sandzaklijkom iz sjenice bolje bi mi palo da sam zivog vraga zguzio hahahahhahakoliko je dobra toliko je nagazna mina za mene

Auuu zavazat ce brate za radijator ako treba,zajebane su one hahahahah
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], kontra, Lokomotifa, Taree i 31 gost.