Molim da se banuju ovi sto su keca imali iz matematike
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moglo i moralo je bolje, kako god, nama više odgovara ovaj remi.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
U sta ja dade 90 min
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- feniksptica
- Kontakt:
Od 5.10 nismo dobili na strani. A od zadnje 4 na strani smo dali 2 gola ( i to u jednoj utakmici )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prezadovoljan.
Bod kao tri.
Nerješeno kao pobjeda.
Čestitam igračima i SŠ.
Velkoskom bi odma platu cijelu uzeo za mart zbog onog u 95.
Bod kao tri.
Nerješeno kao pobjeda.
Čestitam igračima i SŠ.
Velkoskom bi odma platu cijelu uzeo za mart zbog onog u 95.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Idu tekme a mi na +9 odlicno...
Proigrali smo kad je Susic otisao na bok a Krste unutra.
Pritisak je na njima mi samo lagano trebamo nastaviti !
Proigrali smo kad je Susic otisao na bok a Krste unutra.
Pritisak je na njima mi samo lagano trebamo nastaviti !
Elham
Sta je odlicno pa i ja bih bio neporazen sa ovakvom ekipom. Sta su to pripremali zadnja 3 mjeseca sunce ti, nijedne yebene izmjene za 90
NEMA NAZAD
Pozitivno jedino sto nismo izgubili i sto nam igra mnogo vise ovaj rezultat nego njima.
Inace dugo losiji derbi nije odigran.
Nadam se da ce se Oremus vrlo brzo vratiti,malo me brine sto cemo na Zrinjski bez Milicevica i eto mozda Oremuša.
Na kraju mozemo puno zadovoljniji biti od njih zbog toga sto ostaje +9 a to je najbitnije.
Inace dugo losiji derbi nije odigran.
Nadam se da ce se Oremus vrlo brzo vratiti,malo me brine sto cemo na Zrinjski bez Milicevica i eto mozda Oremuša.
Na kraju mozemo puno zadovoljniji biti od njih zbog toga sto ostaje +9 a to je najbitnije.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zakide nas Zip za bod
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da se malo opustimo
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pejovic i velkoski klupa
Kad se prebaci mesa na krilo i Cmiljanic zaigra bice ovo bolje dosta
Kad se prebaci mesa na krilo i Cmiljanic zaigra bice ovo bolje dosta
Nema više neporaženih!!!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ovaj Mesanovic nema sta traziti u spicu, na lijevo krilo Krste iza spica, Pejovic klupa, ne znam sta ciniti nazad, nadam se da Oremus bude ok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Odlicno je ovo, samo nek se ne topi prednost, bravo momci ❤
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
KOEEEE PRVIIIIII
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 01 mar 2021, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ocekivano, sigurica odigrano. Da se ne izgubi, ovako ce se igrat i protiv Zrinjskog i Sirokog u ligi. Bez riskiranja da ne bi rekord dosao u pitanje. Ne svidja mi se jedino ovo sa izmjenama. Morali su uci Handzic, Mustedanagic i Jukic.
I u ovakvoj utakmoci stvorilo se nekoliko sansi, prije svega na kvalitet Susica. Koji je bio ili u pocetku akcije ili sam kreator iste. Vidi se da Pejovic nema kvalitet za ono sto nama treba, a Mustedanagic mora u prvih 11 na poziciju poluspica.
Peljto padao na lezanja igraca Zelje, koje je uzelo jedno po 10tak minuta u oba poluvremena. A to padanje je bilo i glavna i jedina taktika Zelje.
Daj Boze da nista teze nije Oremusu. Za sad izgleda lose.
I u ovakvoj utakmoci stvorilo se nekoliko sansi, prije svega na kvalitet Susica. Koji je bio ili u pocetku akcije ili sam kreator iste. Vidi se da Pejovic nema kvalitet za ono sto nama treba, a Mustedanagic mora u prvih 11 na poziciju poluspica.
Peljto padao na lezanja igraca Zelje, koje je uzelo jedno po 10tak minuta u oba poluvremena. A to padanje je bilo i glavna i jedina taktika Zelje.
Daj Boze da nista teze nije Oremusu. Za sad izgleda lose.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Šta frajer uradi strašno...AlfredNobel je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:24Zbog ovog poteza, Velkoski bi meni ostao kući naredne dvije tekme. Nekad se stvarno zapitam šta je u glavama ovim igračima, sve neiteligentni potezi. Ne vjerujem, debilarijum teški..
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 24 gosta.