FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad ce vala morati izvršiti
- PeppermintSA
- Kontakt:
Oremus nije normalan.
- feniksptica
- Kontakt:
Konta Vinko hoce l moc bez Mirka..da ne pravi izmjenu dzaba
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Nece Vinko nikog ubaciti mjesto Oremusa
Gledaj Aduke bradice hehe
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vadi Pejovića, dobice crveni
Koliko je do kraja.
Ubi ovaj kartonima cijelu zadnju liniju kartoniro i Pejovica smjesan uhljup plavi
EVO HANDZE EVO LUDILA
Da je izdrzat do kraja,
Oremus mi je baš porastao u očima danas. Pejovic nema mjesta. Peljto ofiran. Derbi se ne igra ovako, dosta anemicno, bez energije. Bez izmjene !?!?
Ziheraski, ne sviđa mi se, ali idemo dalje. Rezultat kao rezultat nije loš, pristup i vođenje, po mom mišljenju nije na nivou.
Ziheraski, ne sviđa mi se, ali idemo dalje. Rezultat kao rezultat nije loš, pristup i vođenje, po mom mišljenju nije na nivou.
Na vakat
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Krste sve ti yebem
- feniksptica
- Kontakt:
tanko tanko
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja sam pichko Vinko
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Kockoglavi
- Kontakt:
Osmjeh na lice
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, atomskaNavika, badboy, Edo1922, egocentrik, Fudo, Galantni, galia95, Google Adsense [Bot], Haksss, Inspiracija, James1987, MaroonBjelave, mma_hz, mosarajvosa83, n0dix, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, perodeformero, Proximic, rimljanin90, ristagrad, SamoDaKazeem, siroliver69, tajsamja, Tatamata1946, Vanja8, ZaZelju i 268 gostiju.