Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Chelsea_CBH
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Chelsea_CBH » 06 jan 2011, 00:15

Rizah je napisao/la:Bosanka liga ima top 1 klub ( Željezničar )Španska liga ima top 2 ( Barca i Real ), Njemačka top 2 ( Beyern i Dortmund ) Italija top 4 ( Milan, Inter, Juve, Roma ), EPL ima top 6 ( United, City, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Tottenham ).
BiH liga nema top klubove...Španjolska ima 2, Njemačka 1 (Bayern), Italija 4, a Engleska je sada u nekoj tranziciji. Do prošle godine je bila velika četvorka, sada jačaju Totać i City, a L'Pool pada žešće, a i mi, al nadam se privremeno da je to. L'Pool je loš od prošle godine.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jan 2011, 00:22

Ako je Liverpool u nekom topu, onda to svakako trebaju biti i Atletico Madrid, Villareal, Valencia i Sevilla. I ti @Rizah znas pretjerati sa tim dizanjem prosjecnog Liverpoola u neke nebeske visine(dakle, na stranu sve ono sto su napravili do sada, ali proslosezonski i ovosezonski Liverpool je gori od Seville).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 jan 2011, 00:27

Tema je Manchester City a ne engleska premier liga

sad se ponasam ko moderator kakav :D

Edit(by @monolog) - Ma ponasas se k'o najbolji moderator! :D
RIP SALE VILENJAK

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 06 jan 2011, 14:35

Bolje se rodit bez ku*ca nego bez sreće. To je moj komentar na sinoćnju igru Citya. Ne volim koristiti riječ "dominacija" , "izdominirali" i slične, ali sinoć ne samo da vas je Arsenal izdominirao, ono je sinoć bila dominacija u svakom aspektu nogometne igre. Puka sreća vas je spasila poraza. Takav tim City ima i dođe na Emirates braniti se. Žalosno, tužno.

Džeko, Džeko gdje si ti došao. :cry: Da te bogdom Wenger mazn'o na vrijeme umjesto onog Chamakha. :cry:

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 06 jan 2011, 15:14

Arsenal dominancija?

WHAT!??

imali su jedan jedini chance cijelu tekmu(onaj double stativa..)

Offense sells tickets, defense wins championships(Inter, united)
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 06 jan 2011, 16:15

Monolog je napisao/la:Ako je Liverpool u nekom topu, onda to svakako trebaju biti i Atletico Madrid, Villareal, Valencia i Sevilla. I ti @Rizah znas pretjerati sa tim dizanjem prosjecnog Liverpoola u neke nebeske visine(dakle, na stranu sve ono sto su napravili do sada, ali proslosezonski i ovosezonski Liverpool je gori od Seville).
Nemoj tako,gdje ce ti dusa...u zadnje vrijeme stvarno imam osjecaj da imas nesto protiv Liverpoola :D ...Rizah vatru pali 8-) ...al nikako se ne mogu slozit s ovom tvojom tezom da je LFC prosjecan klub...poredis ga s atletikom,valencijom,viljarealom ...pa on ima vise titula nego sve ove ekipe zajedno...sad ce neko reci davno osvojene,,,e pa Boze moj neko osvajao davno neko sada osvaja...i dvije lose sezone nisu dovoljne da se svrsta medju prosjecne klubove...
ps:tema wolfburga se slobodno moze zakljucat jer ce se svi dzekoljupci preselit na novu temu...a dzeksonu nek je sa srecom u novom klubu...samo da nije s engleskim ko Baka... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 06 jan 2011, 16:31

Neka Liverpool završi kao šesti opet je u top 6 EPL, o tome i pričam.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 jan 2011, 16:33

Meni je Džeko u snu rekao da će nositi broj 8 :D

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 jan 2011, 16:35

Ma 9, Adebayor leti.
Ili pak 10 koji je slobodan.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 06 jan 2011, 20:34

Sad će naglo porasti broj stranica ove teme, Džeko ovo, Džeko ono...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jan 2011, 20:49

RiNo je napisao/la:Sad će naglo porasti broj stranica ove teme, Džeko ovo, Džeko ono...
'ajde sto ce porasti broj stranica,nego ce sada decurlija a i oni odrasli poceti nas ubedjivati kako je City najbolji,ovo ono sve zbog seika i Dzeke a u zivotu ih pre nisu gledali. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 jan 2011, 20:51

Temu od Wolfsburga ste mogli komotno preimenovati u ovu
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 06 jan 2011, 23:14

Kad Džeko sutra na predstavljanju "Oduvijek sam želio igrati za Manchester, City naravno." :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 06 jan 2011, 23:26

Devil je napisao/la: 'ajde sto ce porasti broj stranica,nego ce sada decurlija a i oni odrasli poceti nas ubedjivati kako je City najbolji,ovo ono sve zbog seika i Dzeke a u zivotu ih pre nisu gledali. :roll:
Navikni se na to. Vec su uveliko poceli zbog samog seika i velikog broja kupnji, a tek sada kada njihov miljenik Dzeko bude igrao i zabijao golove...

Ima da cijela BiH bude u svijetlo-plavom :D
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 07 jan 2011, 04:42

Bit ce to zesci kiceraj sa plavim dresovima i Dzekinim imenom na ledjima.

Ono izlazi se navece ljeti a momcici da bi impresionirali dame obuku plavi dres Dzeko :D .
Podje se na more ili negdje vani obavezno Dzeko na ledjima da se zna odakle smo :D .
Festa dijasporska , naravno pola raje Dzeko dres :D .
Dino Merlin koncert , Dino sa celavom glavom i dresom Dzeko :D .
Nazif Gljiva ga nece skidati sa sebe :D
Hayat , pola redakcije dres City-a :D
Selma Bajrami malo veci dres City-a i ne treba suknjica :D

Pravo selo veselo :D :D :D :D

Nego City protiv Arsenala zestoka utakmica. Ne sjecam se da sam vidio zesce odbrane u zivotu od City-eve juce.
Arsenal osim onog naleta u pocetku nemocan da probije. Ono su gladiatori u odbrani : Company, Ture i svi redom.
Tevez montrum momak stvarno,Dzeko ima da propisa krv da bi se digao na taj nivo !!!!!

Ona brzina i ona frekvencija brizh sprintova o svim pravcima , ne znam gledajuci onu tekmu strah me da KLOC nije u stanju da se digne stepenicu vise.Bundesliga smijurija za Premier ligu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

samovasposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samovasposmatram » 07 jan 2011, 05:12

@kimbo vidim spucala te dzekofobija :ugeek: hoce to zadnjih dana, kazu da je opasnije od svinjske gripe, cuvaj se zna bit opasno :!:
WHUFC

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 07 jan 2011, 05:43

Edin Dzeko set for Manchester City debut in FA Cup clash with Leicester City on Sunday

Manchester City will throw Edin Dzeko into the hurly-burly of the FA Cup at Leicester on Sunday if his work permit comes through in time today, but fresh concerns have emerged about the state of Mario Balotelli’s injured knee.

Dzeko’s £27million move from Wolfsburg is expected to go through today but there is a race against time to get his work permit in time for a midday deadline to make him eligible for the game at the Walkers Stadium.

The odds may be against Roberto Mancini, but Sportsmail understands that the City manager wants to integrate the 24-year-old striker into his squad as soon as possible.

slika
Edin to City: Manchester City are set to announce the signing of Edin Dzeko on Friday

As for Balotelli, it is understood that City’s medical staff are considering whether to advise a small ‘clean-up’ operation or merely a period of rest.

Balotelli has already had one procedure to repair ligament damage in his right knee this season and Mancini had been hoping to give the Italy striker a run of games following a hat-trick against Aston Villa last week.

However, the 20-year-old has not played since and a decision on whether to operate will be taken today. Surgery would only rule out Balotelli for about a fortnight but could see him miss games against Wolves, Aston Villa and Birmingham.

He and the similarly injured playmaker David Silva were missed as Mancini’s side drew 0-0 at Arsenal on Wednesday, when City defender Pablo Zabaleta and Arsenal’s Bacary Sagna were sent off in the 90th minute after clashing near the touchline.

The FA will hear an appeal against Zabaleta’s dismissal today, but Arsenal have accepted Sagna’s three-match ban.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 07 jan 2011, 23:26

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 07 jan 2011, 23:39

Ko navija za City ?

Evo ja sam vjerni navijac od veceras !

Naprijed City
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 07 jan 2011, 23:40

Bosnier je napisao/la:Ko navija za City ?

Evo ja sam vjerni navijac od veceras !

Naprijed City
City od veceras dobiva minimalno 1 milijon navijaca
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.