Ovaj ide na nulu,barem u pocetku da sto duze drze da ne prime gol,jel ovo nije ekipa koja ce nekoga napasti.
Ali nema potrebe ni mi da se zalijecemo,ko ih j.ebe nek probaju ovako defanzivni napasti,njima gori ne nama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
Hajd zaobiđi me života ti, koga boli kur.ac šta si ti mislio i cuo, nebitan si potpunoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:39Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
Ne propustite najbolje od domaćeg nogometa!
Bojo je na krilu, on im je igrao po strani.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:39Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
Na tebe je red.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ledesma, misstianopenaldo, napoleon72, Proximic, riki46 i 55 gostiju.