Nama je trebao stoper i dok je Manev bio u klubu, da zamjeni Zvonica, a znamo zašto.... Tada se to pričalo.1922VFC1981 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:21
1. Kazes Moraitis je odlican igrac, ja ga nigdje nisam gledao pa ne mogu to ni prokomentarisati je li los ili odlican. Ti si ga vjerovatno gledao vise puta? Sto se tice Dejana, cekam da ga vidim na barem 3 utakmice. Ne mogu mu suditi nakon 1 utakmice gdje smo igrali sa igracem manje od 55min i to na terenu kakav je bio u Bijeljini.
2. Manev otisao u martu prosle godine, dakle ni godina dana kako je otisao dobar stoper a u tom period dovedeni Koki i Bihorac. Dakle probalo se sa dva igraca. Koki nesretno dvije povrede zaradio i nismo ga mogli ni procjeniti kako treba. Bihorac odradio svoje i nije ni zadovoljio.
Iz mog ugla nije istina to sto si napisao.
Doveden Bihorac, nije kapacitet za nas pa je i otišao....a mislim da nije ni ovaj Konstantin, istina nije imao puno ni prilike da se pokaže, ali ono što je odigrao, na nivou je Bihorca
Moraitisa sam gledao i očigledno sam bolje upucen u njegove kvalitete, a ovaj dejan....pa samo pogledaj koliko je utakmica odigrao i koliko golova ima u zadnje 2 ipo godine...a napadaca tražimo još otkako je Fajic bio u klubu, došao mali Ćatić, ali o njemu nije potrebno, a on nije ni došao da može zamjeniti Fajica ili bilo koga...