FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Od 46 postoji ovaj derbi i moj je dedo pjevo ti se Sarajevo **** a godine prolaze i ništa se ne mijenja još uvijek ista pjesma Željo **** Sarajeva
I danas će ......
I danas će ......
Brko iz druge galaksije!!!
- dubioza144
- Kontakt:
Usitnilo 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kako necu kad pogledas imena koja su van rostera iz razno raznih razloga i skontas da si mogao jaci uci ne moze ti biti dobro ni svejedno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Koja bolan imena. Čitajući vas ovdje ispade da sa kadetima igramo. Kakav vam je to luzerski mentalitet
moSa ljoŽe
- SoulEclipsee
- Kontakt:
aBd pobjeda danas 

nemoj ovu predikciju molim te,mislim da mi srce ne bi izdržalo

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Kako god bolje Lendric nego Salko, Ramovic nego Veselinovic, Ikic nego Miletic/Kosoric, Milicevic nego Sehic, bolje Blazevic ko rezrva Sinisi nego Vrhovac za 6 pozicija pa gdje zatreba. Opet da igraju ovi ne bi garantovalo nista, ali bi bio mirniji da je to sav tvoj maksimum koji imas sad pa da vidimo. Znao bih da ne mogu bolje opcije i sa klupe i prvih 11, a ovako uvijek ce ostat "eh da je mogao onaj, sta da je igrao ovaj".lijevapolutka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:32Koja bolan imena. Čitajući vas ovdje ispade da sa kadetima igramo. Kakav vam je to luzerski mentalitet
Željo mi te volimo kako god završio !
- lijevapolutka
- Kontakt:
Pavic nam pozelio srecu
-
- Kontakt:
Ovo poruka za Dudakovica? Hocel nas savez yebat za ovo..
Nesto si mi nervozanlijevapolutka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:32Koja bolan imena. Čitajući vas ovdje ispade da sa kadetima igramo. Kakav vam je to luzerski mentalitet

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa ne velicamo ratnog zlocina, u Bl kace i Karadzica i Mladica i ostale phicke materine pa nikome nista??????????
Jeste. Cini mi se da Borac nije kaznjen za ono kad su igrali sa nama. Ako krenu pisati kaznu samo podsjetiti.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:50Ovo poruka za Dudakovica? Hocel nas savez yebat za ovo..
Napisi mu da pojuri umjesto Sehe da ga ubacimo.

- lijevapolutka
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Bože sačuvaj. Hladan ko špricer.delinjo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:51Nesto si mi nervozanlijevapolutka je napisao/la: ↑01 mar 2021, 15:32Koja bolan imena. Čitajući vas ovdje ispade da sa kadetima igramo. Kakav vam je to luzerski mentalitet![]()
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.