Postao/la fudbalfudbal » 26 feb 2021, 20:05
Što se tiče igračkog kadra po meni bi bili u top izdanju sa nova dva stopera, međutim kad bi želje bile realnost..
Ovako imamo Zvonića, Zeljkovića i Chesmedjijeva. Sva trojica dešnjaci, u prevodu sa jednim od njih će se praviti stoperski par do kraja sezone ukoliko dođe stoper. Po meni, Zeljković bi bio najbolji jer je momak koji srce ostavlja na terenu.
Chesmedjiev bojim se ako ništa ne pokaže do kraja sezone na njega se računati neće u idućoj sezoni, međutim i Zvonić je bio na pragu svojim katastrofalnim igrama pa je ostao. Činjenično stanje je da smo najjači u veznom redu kada su svi zdravi, a najslabiji na stoperima.
Sutra stoperskom dvojcu će pomagati Dino Hasanović, i mislim da će to biti veliki plus za odbranu. Ja lično strahujem od prekida, jer Radnik će tu bazirati igru. Duge lopte + skok igra na prekidima i to je to. Ne mogu oni nama parirati ni posjedom ni pritiskom. Nadam se da će ovo biti naša polusezona za pamćenje.
Edit:
Još jednom ponavljam sutra će se možda najviše vidit, moć ponavljanja naših bekova koji će ofanzivno napraviti svima velikih problema.
Ti si naša ljubav jedina!