RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Zao mi je zbog Bobe, postao je jedan od simbola generacije koju smo pratili u posljednjih nekoliko godina. Ali vec sam davno napisao da je fudbal i sport opcenito takav "posao" u kojem nema minulog rada kako za igrace tako i za trenere. Da si danas ne znam kako dobar (kao recimo Boba protiv Zelje i pobjede 0-2), a u narednih nekoliko utakmica kiksas, naravno da ces biti zamijenjen. Sjetimo se samo situacije kad je Ibro vodio ekipu u Prvoj ligi i kada je Zvonicu uzeo kapitensku traku i dao je Kuduzovicu. Sve je to po zaslugama. Dena se, za razliku od Bobe ipak izdigao iznad situacije, dosao na svoje i onda ponovo zasluzeno vratio traku na ruku. Isti taj Zvonic je u vise navrata zbog kikseva napravljenih za vrijeme Fedje Dudica sjedio i sjedi na klupi, ulazi kao rezervista i onda odigra vrhunsku partiju.
Za Seidovu povredu sam znao, ali pitao sam vise informativno da li se racuna na njega i koliko je spreman. Vidjao sam ga jos ljetos kod Fide na bazenu, pa onda se presvuce i trkom ide do Mostara. Stignem ga autom u Juznom logoru negdje, on jos trci. Drag mi je momak, vidi se volja i zelja kod njega i ako bih volio da se iko vrati psihicki i fizicki u formu to je on. Valjda je naucio lekciju da ako se ozbiljno i profesionalno zeli baviti fudbalom treba zaboraviti turnire i termine.
Za Seidovu povredu sam znao, ali pitao sam vise informativno da li se racuna na njega i koliko je spreman. Vidjao sam ga jos ljetos kod Fide na bazenu, pa onda se presvuce i trkom ide do Mostara. Stignem ga autom u Juznom logoru negdje, on jos trci. Drag mi je momak, vidi se volja i zelja kod njega i ako bih volio da se iko vrati psihicki i fizicki u formu to je on. Valjda je naucio lekciju da ako se ozbiljno i profesionalno zeli baviti fudbalom treba zaboraviti turnire i termine.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Bobić je simbol kako izraditi klub i trenera.Kad je sve dogovorio sa Ibrom da se vraća i klub mu pomogao da ga Sloboda pusti on ode u Želju da sjedi na klupi..U rangu je onih što su šetali protiv Leotara.Zoom088 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 00:54Zao mi je zbog Bobe, postao je jedan od simbola generacije koju smo pratili u posljednjih nekoliko godina. Ali vec sam davno napisao da je fudbal i sport opcenito takav "posao" u kojem nema minulog rada kako za igrace tako i za trenere. Da si danas ne znam kako dobar (kao recimo Boba protiv Zelje i pobjede 0-2), a u narednih nekoliko utakmica kiksas, naravno da ces biti zamijenjen. Sjetimo se samo situacije kad je Ibro vodio ekipu u Prvoj ligi i kada je Zvonicu uzeo kapitensku traku i dao je Kuduzovicu. Sve je to po zaslugama. Dena se, za razliku od Bobe ipak izdigao iznad situacije, dosao na svoje i onda ponovo zasluzeno vratio traku na ruku. Isti taj Zvonic je u vise navrata zbog kikseva napravljenih za vrijeme Fedje Dudica sjedio i sjedi na klupi, ulazi kao rezervista i onda odigra vrhunsku partiju.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
emil02in je napisao/la: ↑01 mar 2021, 08:52Bobić je simbol kako izraditi klub i trenera.Kad je sve dogovorio sa Ibrom da se vraća i klub mu pomogao da ga Sloboda pusti on ode u Želju da sjedi na klupi..U rangu je onih što su šetali protiv Leotara.Zoom088 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 00:54Zao mi je zbog Bobe, postao je jedan od simbola generacije koju smo pratili u posljednjih nekoliko godina. Ali vec sam davno napisao da je fudbal i sport opcenito takav "posao" u kojem nema minulog rada kako za igrace tako i za trenere. Da si danas ne znam kako dobar (kao recimo Boba protiv Zelje i pobjede 0-2), a u narednih nekoliko utakmica kiksas, naravno da ces biti zamijenjen. Sjetimo se samo situacije kad je Ibro vodio ekipu u Prvoj ligi i kada je Zvonicu uzeo kapitensku traku i dao je Kuduzovicu. Sve je to po zaslugama. Dena se, za razliku od Bobe ipak izdigao iznad situacije, dosao na svoje i onda ponovo zasluzeno vratio traku na ruku. Isti taj Zvonic je u vise navrata zbog kikseva napravljenih za vrijeme Fedje Dudica sjedio i sjedi na klupi, ulazi kao rezervista i onda odigra vrhunsku partiju.
Upravo tako. Dosta i njega vise.
samo mostarski, samo bahato
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Bobić je ****. Ni on ni Zvonić zbog svoga ponašanja u prošlosti ne zaslužuju biti dio današnjeg Veleža.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Bobić rupa i na terenu i k'o čovjek.
Ništa novo za njega. Marš na tribine.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
sta bilo ?OldFashioned je napisao/la: ↑01 mar 2021, 19:15Bobić rupa i na terenu i k'o čovjek.
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Kofrči se.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
viewtopic.php?f=154&t=753&p=8172337#p8172337
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
A nisam vidio to... zz koja slucajnost, sjedio sam to jutro pored Fedje u jednom od kafica u Mostaru, kad ga je odlucio skinuti sa gola, bilo je tu jos potezanja, znam da mu je iznio argument da ni u jednoj utakmici sezone nije on donio bod npr kao Kjosevski ovo kolo. Bobic je poznat kao losa osoba, od prodavanja utakmica, kockanja, laziranja bolesti itd...Kulesza je napisao/la: ↑02 mar 2021, 12:59viewtopic.php?f=154&t=753&p=8172337#p8172337
Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma rupetina i ljudska i golmanska.
Što manje ovakvih i mirna Bosna a Boga mi i Hercegovina.
Davno sam to ovdje pisao, a najgore u svemu sto Fedja nije imao podrsku od svih oko ovkavih odluka, Avdo je na strani Bobica bio, a svi znaju koliko je losa osoba i na sta je sve spreman. I opet nek neki fedji prigovaraju zasto je Velez ispao iz kupa, a imao si golmana koji je igrao za SirokiOldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:04Ma rupetina i ljudska i golmanska.

Max Allegri
- OldFashioned
- Kontakt:
Feđa izvlači max-maximuma iz ove ekipe i to je jasno svima sa strane koji prate Velež a najmanje jasno njegovim simpatizerima/navijačima.Mig_Mig je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:08Davno sam to ovdje pisao, a najgore u svemu sto Fedja nije imao podrsku od svih oko ovkavih odluka, Avdo je na strani Bobica bio, a svi znaju koliko je losa osoba i na sta je sve spreman. I opet nek neki fedji prigovaraju zasto je Velez ispao iz kupa, a imao si golmana koji je igrao za SirokiOldFashioned je napisao/la: ↑02 mar 2021, 13:04Ma rupetina i ljudska i golmanska.
Što manje ovakvih i mirna Bosna a Boga mi i Hercegovina.Ja bi Fedji digao spomenik sa cime se sve izborio i uspio napraviti odlican kolektiv.
Također.
Kada sam opravdano kritikovao Adnana, bilo je drvlje i kamenje po meni jer je on odličan golman, naše dijete, itd tipična mahalska priča.
Sredina kao što je poslijeratni Mostar ne oprašta razmišljanje vlastitim vijugama.
-
- Kontakt:
Prema Feđinim riječima izgleda da bi mogao Zeljković sutra u prvu postavu 

Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.