Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali
Ono kad ne zna nista reci, onda da bi se osjecao kao pobjednik druge nazova "budalama" "debilima" "klaunovima" itd
Nemojte da vam vasa nemoc prelazi u vrijedjanje drugih
Nemojte da vam vasa nemoc prelazi u vrijedjanje drugih
- Kockoglavi
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Miljacka Denchi i Vanja8 su carsijaBaader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali![]()
Dobro si to primjetio za Miljacku
- Merakk1921
- Kontakt:
Ne vama je SDA dala stadion na 40 godina
Joj suplje hahah pa vama su svi seljaci osim vas iz Mostara izgleda jedino kod vas gradjani. Ja sam iz Sarajeva i to sad treba kao neki plus da mi bude?Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Šta kae juče onaj jedan, kao Nadrealisti iz Sarajeva, zayebano je njima ući u mašinu. Pa majstore vi i jeste iz Nadrealista, ali skečevi, po vama ih i jesu snimali![]()
Kao oni vasi iz Varadera hahhahaMerakk1921 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:59Osjetit cete ove kablove kako su jaki i cvrsti po vasim pubovima hahahahah
Vanja nije dio te klaunske ekipe, njega i ostale ne računam s njima.svrakino1921 je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:52Miljacka Denchi i Vanja8 su carsijaBaader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Dobro si to primjetio za Miljacku
![]()
A kakvi su debili, nakon ovoliko vremena i dalje ne kontaju da ih vrijeđam lično jer neću da vrijeđam FKS, Koševo ili Sarajevo. Koka mozgovi.
- feniksptica
- Kontakt:
Tesko je napisati jednu recenicu bez da uvrijedis nekoga a ? O tvom rezonovanju da ako si iz Sarajeva si covjek i normalan a sve ostalo krš ne treba ni pricati..Baader je napisao/la: ↑01 mar 2021, 10:40Jesam li dobro upratio da je od forumskih pitarskih klaunova, jedino Miljacka iz Sarajeva? Ovo ostalo sve raznorazne bosanske pripizdine? To bi objasnilo mnogo toga, ako je tako.
Doduse glupo je i da navijac treceg kluba to prica, pogotovo kluba koji je napravio kiks prije 2 dana te mu to ne smeta da pokusava zezati nekoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
I ja sam iz Svrakina sela
I sad to treba da mi bude ko neki plus
Ili da se kurchim ovdje sto sam iz Svrakina
I omalovazavam nekoga sto je iz provincije
To nikada necete cuti od mene
I sad to treba da mi bude ko neki plus
Ili da se kurchim ovdje sto sam iz Svrakina
I omalovazavam nekoga sto je iz provincije
To nikada necete cuti od mene
Kakve su ovo dječije provale. Fali: Share - nijedan.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hahahahhahhahahahahaahahhahahahahaa
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
U pravu si, takvim levatima ne mogu uputiti nijednu rečenicu, a da ih ne uvrijedim, sasvim logično i normalno, po zaslugama. Možeš očekivati i da ću nastaviti tako.
Usput, vaše rezonovanje da vas ne možemo zayebavati jer je Velež loš, a Sarajevo najbolje je
Majstore vi ste svojim idiotizmima na forumu nacrtali sami sebi metu na čelu, ne može vas Real Madrid izvući
Usput, vaše rezonovanje da vas ne možemo zayebavati jer je Velež loš, a Sarajevo najbolje je
Majstore vi ste svojim idiotizmima na forumu nacrtali sami sebi metu na čelu, ne može vas Real Madrid izvući
kako ih samo nije stid?! hahahahhahahahaha
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.