Smail Prevljak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Smail Prevljak
Ima li kakvih glasina o interesu klubova iz top 5?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
-
- Kontakt:
Meni se Prevljak bas svidja kao napadač, ALI već je dva puta krizne ligamente operisao, i mislim da je to jedan od razloga što ga neće ni jedan klub iz ozbiljne lige uzeti, prevelik je rizik. Tako da sam jako skeptičan u pogledu sa njegovim transferom u neku jaču ligu.
Samo je 1 grijeha vri1 FKŽ
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije to ni to sad veliki problem, on jednostavno izbjegava duele, nije duel igrač, a razumljivo je i zašto.FcNankatsu je napisao/la: ↑10 feb 2021, 12:04Meni se Prevljak bas svidja kao napadač, ALI već je dva puta krizne ligamente operisao, i mislim da je to jedan od razloga što ga neće ni jedan klub iz ozbiljne lige uzeti, prevelik je rizik. Tako da sam jako skeptičan u pogledu sa njegovim transferom u neku jaču ligu.
Takve povrede mogu unakaziti igrača psihički.
On je veliki majstor u šesnaestercu, tehnika, lucidnost i dribling igra u kaznenom su mu najveće vrline. Ali ima on dosta nedostataka za neki veći nivo. Nije naročito brz da nadoknadi to što ga nema u duelu.
Ali opet mislim da bi mogao igrati u nekoj Herthi, Mainzu, Kolnu, Stuttgartu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Nije li Vedo istu povredu imao? Odigrao poslije te povrede 12 sezona u Njemačkoj, odnosno devet sezona gdje je odigrao najmanje 20 utakmica i od tih devet samo u dvije sezone nije imao najmanje 10 golova. Ne znam, mislim ako Prevljak ponovi ovakvu ili sličnu narednu sezonu bez većih povreda ima dobre šanse za prelazak u jaču ligu.FcNankatsu je napisao/la: ↑10 feb 2021, 12:04Meni se Prevljak bas svidja kao napadač, ALI već je dva puta krizne ligamente operisao, i mislim da je to jedan od razloga što ga neće ni jedan klub iz ozbiljne lige uzeti, prevelik je rizik. Tako da sam jako skeptičan u pogledu sa njegovim transferom u neku jaču ligu.
Ibišević je pokido križne ligamente 2008., to je povreda koja se desi većini igrača barem jednom u karijeri. Prije i nakon toga nije imo ozbiljnije povrede (kolko se sjećam).
Smail je jednom pokido ligamente, ali imo još dosta povreda koje su ga izbacivale 1-3 mjeseca.
Mislim da je dobro staklen i možda je to razlog što nije dobar u duelima, ali definitivno ima taj defanzivni problem.
ako bi ga povrede obišle, mogo bi u bundesligu ili Španiju recimo. EPL je prevelik fizički zalogaj.
Smail je jednom pokido ligamente, ali imo još dosta povreda koje su ga izbacivale 1-3 mjeseca.
Mislim da je dobro staklen i možda je to razlog što nije dobar u duelima, ali definitivno ima taj defanzivni problem.
ako bi ga povrede obišle, mogo bi u bundesligu ili Španiju recimo. EPL je prevelik fizički zalogaj.
Poslije te povrede je imao samo tri povrede uz odsustvo 3-4 sedmice, to ništa strašno nije, Kolašinac je imao 17 povreda prije transfera u Arsenal.DrFilgud je napisao/la: ↑10 feb 2021, 13:06Ibišević je pokido križne ligamente 2008., to je povreda koja se desi većini igrača barem jednom u karijeri. Prije i nakon toga nije imo ozbiljnije povrede (kolko se sjećam).

Smail je sad ipak glavni igrac Eupena, evo kao malo ga cuvaju u 1/8 kupa, 1-1 na poluvremenu, kvota 1.01 da ga uvodi ako zagusti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Došli ljudi i na kraju ih pošalju kući, otkazan meč zbog smrznutog terena. Šteta, trebali su igrati protiv zadnje ekipe na tabeli.
Sta je smijesno druze da se ija nasmijem

Smjesno to "ija"

Samo usrećio se ovom ekipom nema šta, sad kad izgube od ovog fenjeraša.
Edit: Eto gluposti, dao penal saigraču da šuta i ovaj promašio.
Edit: Eto gluposti, dao penal saigraču da šuta i ovaj promašio.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Strijelac i danas!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
otkud na klupi, svasta.
Opet golčina.
A dadoše mu samo 4 minute. 

Rud Van Gol 

Optimističan Smajlaga.Zukanovic je napisao/la: ↑04 mar 2021, 12:04https://www.transfermarkt.de/ex-rb-prof ... ews/381251
Intervju za TM
![]()

On je novi standardni reprezentativac, samo da ostane zdrav.

Od pocetka. Promasio penal u 7. minuti.