To je tu negdje, u ovo vrijeme ce se ili hvalit pojedinci skupa s Vinkom i Hadzijom ili ce se pljuvati svi na celu sa celavom ublehom koja je prodala dva najbolja igraca a nije dovela dovoljno pojacanja.....

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To je tu negdje, u ovo vrijeme ce se ili hvalit pojedinci skupa s Vinkom i Hadzijom ili ce se pljuvati svi na celu sa celavom ublehom koja je prodala dva najbolja igraca a nije dovela dovoljno pojacanja.....
Ne, Celikovica koriste kao zadnjeg veznog, destruktivca, bukvalno niko drugi im to ne moze igrat...Fejzic i Jurcevic bi trebali startat...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:32Prepostavljam da će staviti Čelikovića na stopera umjesto Kosorića..Pitanje je jel Erić spreman da igra, bilo bi dobro da Fejzic brani, jer je kiks golman.BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:50Znači mi smo sutra bez Cmiljanića zbog papira, bez Hebibovića zbog kartona, bez Ahmetovića zbog povrede. Napustili su nas Rahmanović i Tatar. Pojačani smo sa Mešanovićem, a tu je i povratnik Milanović.
Oni su bez Miličevića zbog kartona. Ikić nema pravu nastupa valjda zbog papira, Ramović im još nema pravo nastupa haman. Napustio ih je Hajdarević. Od novih igrača tu je Čeliković i golman Bender.
Po kladionicama, oni su mali favoriti.
Od nas očekujem, odnosno volio bi sljedeći sastav: Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Pejović, Đokanović, Velkoski, Sušić, Fanimo, Mešanović.
Od njih očekujem: Erić, Stevanović, Kosorić, Miletić, Šehić, Bojo, Alispahić, Mujezinović, Štilić, Zec, Lendrić.
Vjerovatno ide Čeliković umjesto Boje ili čak Miletića.
Ja ne znam ali uopste ne osjecam ovu tekmu, nekako mi svejedno, malo nekako mi zivi kroz ovo prcanje al nije to to....isto ko da sa slobodom igramo, pa ono kontas ovaj nezgodan tamo vamo ne bi valjalo izgubit, ali nemam neku "vatru" da ih moramo dobit....njima je bas stalo i kontaju to ce im rjesit nesto....GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:37Nekakva me nervoza uhvatila, pobjedom bi bila samo takva euforija, s X-om bi isto bili mnogi ok, a strah me i pomisliti poraza, ne jer bi nam prisli na 6 bodova, nego jer bi izgubili u ligi nakon vise od godinu i 3 mjeseca..Da je kako da preskocim cijeli sutrasnji dan, i oko 19 i 15 da se probudim
Jos bolje ako je tako @Denchi, pravo losa odbrana, koliko god nam zabiju naprijed(pu pu pu), mozemo i moramo im zabiti vise.
Ja očekujem nešto ovako:ElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:55Sutra na portalima aBd:
"Sarajevo nadigralo Željezničar na Grbavici"
![]()
Istrosi nas Celtic pa napunismo Zrinjskog u 3 dana razmakaZeko87 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:54Fora je što će derbi menntalno prije svega, a i fizički, istrošiti ekipu. Srijeda nam je kup sa Zrinjom koji je kvalitetan protivnik bez obzira na stanje na tabeli.
Mislim da ćemo puno lošije odigrati srijedu nego sutra. Ako bih morao birati , uzeo bih radije sutra bod uz prolazak u narednu rundu kupa.
''Sad se zna ko je vladar Sarajeva''ElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:55Sutra na portalima aBd:
"Sarajevo nadigralo Željezničar na Grbavici"
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, napoleon72, Proximic, ubipara i 42 gosta.