Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Interesantno, i Dzeko je imao vise asistencija nego golova u svojoj prvoj sezoni u Bundeski.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Djeko tribina 

- Beduin
- Kontakt:
Odlicna realizacija, rutinska. Svaka cast.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ko ono rece, dobar cvajtas 

Napokon stvorise sansu nakon 5-6 tekmi gdje nista nije islo. Cim sanse kreiraju tu je on da zabije. Ljepo odigrano. Prvi gol u gostima uz to.
Nije los nas cvajtas.
Nije los nas cvajtas.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nek zabije još 4-5 komada, pa s obrazom u cvajtu.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Doktorčina bosanskohercegovačka! Samo je nebo granica.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ove sezone 909 minuta (10 utakmica), 4 gola, 7 asistencija. Momak jede. 

Golgeterski ga uvali.
Ima u njemu neke nade.
Najjaci su ovi znalci sto kao 100% tvrde ma on je za druge lige nema sta nakon dvije tekme bez gola.
Covjek igra u Freiburgu, gdje itekako se baziraju na defanzivu i klub je za donjeg djela tabele, jos prva sezona.
Polahko brate sa kritikama, a i sa pohvalama
Ima u njemu neke nade.
Najjaci su ovi znalci sto kao 100% tvrde ma on je za druge lige nema sta nakon dvije tekme bez gola.
Covjek igra u Freiburgu, gdje itekako se baziraju na defanzivu i klub je za donjeg djela tabele, jos prva sezona.
BašČelik!
Momak igra u bundesligi i zabija golove tu se sva prica zavrsava.mrAdislic je napisao/la: ↑01 mar 2021, 01:14Golgeterski ga uvali.
Ima u njemu neke nade.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Znaci Freiburg sljedece sezone osvaja Bundesligu.Demirovic u paru sa Petersenom ce pokorit Njemacku.Prelazi u Real za 50 miliona eura
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ovim golom je kupio sebi jos par kola prve postave. da stvaraju vise sansi, pozelio bih jos 5-6 golova do kraja sezone. ovako cu biti zadovoljan i sa 3-4 ..uz dobar ukupni dojam i korisnost za ekipu. bravo za Demirbeya
neki su ga vracali u Svicu nakon par kola
momak se razvija prirodnim putem.... neka zabije dogodine 12-15 golova, to bi bilo dovoljno za preporuku u ekipu poput Leverkusena.

momak se razvija prirodnim putem.... neka zabije dogodine 12-15 golova, to bi bilo dovoljno za preporuku u ekipu poput Leverkusena.
da ti ispravim postKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑28 feb 2021, 20:41Doktorčina bosanskohercegovačka! Samo je CVAJTA granica.
kakav krunic. jeste da je zajebancija ali on nema ni 2% misketove vizije i kreativnosti.
Ma naravno...pretpostavljam da je kolega iznad aludirao na tandem Dzeko-Grafite kada je spominjao Demirovica i iskusnog Petersena kao i slican ucinak Džeke i Demirovica u prvoj sezoni u Bundesligi...pa sam onako dodao da im treba i "Misimovic" za takvo sto, neka nasa 10-ka. Krunica sam spomenuo jer je vec bio na meti Freiburga, ili recimo Gojak..a naravno da niko nije kao Miske, ni izbliza...da, u svakom slucaju zezancija.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dakle kod forumskih stručnjaka koji čuče i čekaju da da gol, samo da bi prozivali druge, je cilj samo šuplje pričati.
Ermedin je trenutno po kvaliteti, jako dobar cvajtaš. Ermedin ne bi igrao u sljedećim klubovima Stuttgart, Bayer, Wolfsburg, Frankfurt itd, dok bi mjesto nalazio u Herthi, Kolnu, Schalke i ostalim klubovima iz donjeg dijela koji se bore za opstanak.
On ima veliku prepreku da savlada što se razvoja tiče i toga su svjesni i u Freiburgu. Do sada većinom je igrao kao SS sa Holerom i onim Korejcem.
On trenutno nema kvalitet da sam nosi napad, fizičke predispozicije su mu takve da mora tehnički znatno napredovati.
Hold-up, skok igra, igra glavom, dueli, sve su to nedostaci u njegovoj igri.
Naravno on ima dobrih kvaliteta bez posjeda, presing igra, kretanje, pas igru i završnica mu je poprilično dobra.
Najlakše je prozivati a ja se godinu prije raspravljao po forumu kad su ovdje Aru Hodzića gurali umjesto njega.
Ermedin je trenutno po kvaliteti, jako dobar cvajtaš. Ermedin ne bi igrao u sljedećim klubovima Stuttgart, Bayer, Wolfsburg, Frankfurt itd, dok bi mjesto nalazio u Herthi, Kolnu, Schalke i ostalim klubovima iz donjeg dijela koji se bore za opstanak.
On ima veliku prepreku da savlada što se razvoja tiče i toga su svjesni i u Freiburgu. Do sada većinom je igrao kao SS sa Holerom i onim Korejcem.
On trenutno nema kvalitet da sam nosi napad, fizičke predispozicije su mu takve da mora tehnički znatno napredovati.
Hold-up, skok igra, igra glavom, dueli, sve su to nedostaci u njegovoj igri.
Naravno on ima dobrih kvaliteta bez posjeda, presing igra, kretanje, pas igru i završnica mu je poprilično dobra.
Najlakše je prozivati a ja se godinu prije raspravljao po forumu kad su ovdje Aru Hodzića gurali umjesto njega.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino