FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma samo bez euforije i bombastičnih najava.Neki nikako da shvate, da nam to nikad ništa dobro nije donijelo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pobjeda sutra odlicna a ni bod nije los.
**** TE ZELJOO
**** TE ZELJOO
Buraz derbi je, tri mjeseca pauze prosla, duplo smo jaci, imamo duplo bolje igrace i situaciju u klubu, prvi smo sa velikom bodovnom razlikom.Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:31Ma samo bez euforije i bombastičnih najava.Neki nikako da shvate, da nam to nikad ništa dobro nije donijelo.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeakyBlinders
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:29Kako je rjesavas?Bordolav je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:12Nisu ljudi svjesni svoje ne svijesti!!
Danas mi je prvi dan da sebi dolazim od Corone, a drzi me 10dana
Mozete misliti kakav bi trag ostavila na ekipi?!
A gdje je jos uz to sto ti Imunintet padne na nulu, pa ni za kurca nisi.
A da ne govorim o fudbal.
Moramo se maksimalno profesionalno ponasati kao Klub.
Evo ukoliko neko dobije koronu nekada, neka samo pari lice, vodom i morskom soli. Rijeci doktora iz Dubrovnika.
Bracika moj
Vjeruj svakom je razlicito
Prva 3dana sam se osjecao kao da imam upali citavog tijela
4dan sam izgubio miris,
Jedan dan sam imao temp
A preostali dane zatezanje u plucimo
Nedo BOG nikom
Znaci izadjem krug setnje raspalimo, kao da sam bio na maraton! Znaci organizam slomljen
-
- Kontakt:
U finalu play - offa 1998 smo bili deset puta jači od njih, imali deset puta bolje igrace, puno bolju finansijsku situaciju, još na Koševu se igralo, pa nas uzeli 1:0.Tada je vladala neviđena euforija među nama, pitali smo se samo hoce li biti 3 ili 4 razlike za nas.Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:36Buraz derbi je, tri mjeseca pauze prosla, duplo smo jaci, imamo duplo bolje igrace i situaciju u klubu, prvi smo sa velikom bodovnom razlikom.Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:31Ma samo bez euforije i bombastičnih najava.Neki nikako da shvate, da nam to nikad ništa dobro nije donijelo.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Kako ce sutra lagano odigrat 0-0. Nismo odavno s njima bez golova
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sve jasnoHistoricar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:49U finalu play - offa 1998 smo bili deset puta jači od njih, imali deset puta bolje igrace, puno bolju finansijsku situaciju, još na Koševu se igralo, pa nas uzeli 1:0.Tada je vladala neviđena euforija među nama, pitali smo se samo hoce li biti 3 ili 4 razlike za nas.Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:36Buraz derbi je, tri mjeseca pauze prosla, duplo smo jaci, imamo duplo bolje igrace i situaciju u klubu, prvi smo sa velikom bodovnom razlikom.Historicar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:31Ma samo bez euforije i bombastičnih najava.Neki nikako da shvate, da nam to nikad ništa dobro nije donijelo.
![]()

Ali ne trazi mi da ne budem euforican

Isto ovako sam bio ubijedjen da cemo ih nabiti za Dan grada....I isprskasmo ih

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ja cu uvijek biti euforican a vi pratite golf ili tako nesto
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Treba priznat, dosta manje euforije i price oko derbija nego prije. Da l smo i mi navijaci previse odmarali pa nam treba da se pokrenemo il sta. A mozda je i ovako bolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Sutra samo uci smireno u tekmu i ne srljati jer nimamo nikakve potrebe za to.
Kone su čudna ekipa i kad ih god neko otpise ili da ce upasti u niz tekmi, gdje nece osvojiti bodove oni urade kontra. Isto tako kad ocekujes, da dobiju oni popuse.
Tako, da bez potcjenjivanja i smireno. Rezultat ne bi u tom slucaju smjeo izostati jer je kvalitet na nasoj strani.
Kone su čudna ekipa i kad ih god neko otpise ili da ce upasti u niz tekmi, gdje nece osvojiti bodove oni urade kontra. Isto tako kad ocekujes, da dobiju oni popuse.
Tako, da bez potcjenjivanja i smireno. Rezultat ne bi u tom slucaju smjeo izostati jer je kvalitet na nasoj strani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nije stvar u tome znajuci sta derbi donosi raja koliko god jaci i stabilniji bili od uskotracnice,mi smo cvrsto na zemlji i sa velikom dozom opreza da ne treba najavljivati neke bombasticne prognoze i eksere i slicno ovo je utakmica kao svaka za 3 boda i nidta vise bez previse euforije i najava...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Nema publike godinu dana na stadionu, normalno da je manja euforija.feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 19:00Treba priznat, dosta manje euforije i price oko derbija nego prije. Da l smo i mi navijaci previse odmarali pa nam treba da se pokrenemo il sta. A mozda je i ovako bolje
- Osttribine
- Kontakt:
Ako sam ikad prizeljkivao 0:0 to je sada, nista protiv tog rezultata, plus 9 ako bi zadrzali bilo bi haman pa gotovo, mada i poraz ako se desi nije smak svijeta, opet sam siguran da cemo na kraju biti šampioni, ali čisto zbog neke nervoze i malog pritiska pred naredne dvije utakmice ne bi nam valjao poraz. Sa pobjedom bi vec naravno definitivno bilo gotovo, imali bi taj luksuz da negdje i kiksamo.feniksptica je napisao/la: ↑28 feb 2021, 18:51Kako ce sutra lagano odigrat 0-0. Nismo odavno s njima bez golova
Na onom terenu sumnjam da ce biti vise 0:0...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo prije, neće biti navijača pa ni prekida.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, kogmagie46, Vanja8, Zuzinho i 73 gosta.