složio bih se sa većinom komentara da je ovo loše stanje, i da je trebao praviti bolje izbore, ali opet, ne slažem se da je gotovo, i da je pečen za mediokriteta. 21 godinu ima brate, ako želi, može postići sve, ja imam 35 pa i dalje se ložim da mi nije kasno i da ću nešto napraviti
Čak može uzeti i primjer iz neposredne blizine. Micić je nakon dobrih sezona u Megi zabo vrhunski ugovor u Bayernu kod Karija Pešića. Međutim, i Bayernu, i kasnije u Zvezdi na pozajmici, nije se snašao, minutaža je bila loša, treneri mu nisu vjerovali, htjeli su ga stavljati na beka, off the ball.
Onda je on uzeo time out i zabatalio sva svjetla pozornice i otišao u Tofas. Solidna ekipa, Eurocup, i prostor da ima loptu u ruci. Od tada je krenuo uspon, onda ga je poželio Šaras i doveo sebi u Žalgiris, ostalo je istorija. Danas sa loptom djeluje tako prirodno, igra bez grča na licu, pravi klasični evropski plej, tipa Papaloukasa.
E sad, poenta priče je da je Micić otišao u Tofaš baš u dobu u kojem se sad Musa nalazi, 21-22g. Ne kažem da Musa mora bježati iz Efesa, ali najbolje će sam vidjeti, OK, ovu sezonu mora završiti tamo, ali kad počne naredna, ako u prvih mjesec dva ne vidi napredak, mora biti spreman za korak unazad i reset