FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mesanovic sutra daje gol, mozda i asist. Nadam se da ce ga Vinko odmah gurnuti u vatru jer on je takav tip fudbalera, njemu treba napetost. On nije taj tip da ulazi sa klupe
Ma ja trebali smo igrat svaki drugi dan sa Famosom, Azotom, Stupcanicom 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jos 24h i 9 minuta....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mog'o bi te @Miljacka posjetiti malo kroz pp

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
čuj u miru dočekuju derbi
alo sine, ono što je normalno pred svaku utakmicu svake čak ispodprosječne ekipe u zemlji, ti stavljaš na portal, jesi li realan yebo ti šlagirani tastaturu kojom si pisao
alo sine, ono što je normalno pred svaku utakmicu svake čak ispodprosječne ekipe u zemlji, ti stavljaš na portal, jesi li realan yebo ti šlagirani tastaturu kojom si pisao
NEMA NAZAD
- hordasDoboj
- Kontakt:
Zapade mi za uho da je Sergej Jakirovic rekao da su odigrali 9 pripremnih i izgledali su realno najbolje uz TC ove prve tekme. Mi smo i pred ljeto odigrali malo prikateljskih i sporo smo usli u prvenstvo, nadam se da ovaj put to nece bit slucaj.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 28 feb 2021, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svakoj mašini treba malo vremena da se zagrije.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:26Zapade mi za uho da je Sergej Jakirovic rekao da su odigrali 9 pripremnih i izgledali su realno najbolje uz TC ove prve tekme. Mi smo i pred ljeto odigrali malo prikateljskih i sporo smo usli u prvenstvo, nadam se da ovaj put to nece bit slucaj.

Znaci sutra gostujemo trenutno treceplasiranoj ekipi PL. Sad ovaj penal Šabanovica ima smisla 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E ako je tako onda smo svi mirni
- feniksptica
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Prepostavljam da će staviti Čelikovića na stopera umjesto Kosorića..Pitanje je jel Erić spreman da igra, bilo bi dobro da Fejzic brani, jer je kiks golman.BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:50Znači mi smo sutra bez Cmiljanića zbog papira, bez Hebibovića zbog kartona, bez Ahmetovića zbog povrede. Napustili su nas Rahmanović i Tatar. Pojačani smo sa Mešanovićem, a tu je i povratnik Milanović.
Oni su bez Miličevića zbog kartona. Ikić nema pravu nastupa valjda zbog papira, Ramović im još nema pravo nastupa haman. Napustio ih je Hajdarević. Od novih igrača tu je Čeliković i golman Bender.
Po kladionicama, oni su mali favoriti.
Od nas očekujem, odnosno volio bi sljedeći sastav: Kovačević, Oremuš, Miličević, Dupovac, Pidro, Pejović, Đokanović, Velkoski, Sušić, Fanimo, Mešanović.
Od njih očekujem: Erić, Stevanović, Kosorić, Miletić, Šehić, Bojo, Alispahić, Mujezinović, Štilić, Zec, Lendrić.
Vjerovatno ide Čeliković umjesto Boje ili čak Miletića.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Jaro moj, spominjes jucerasnju utakmicu protiv Krupe. Ako je Krupa Zelju dobila dva puta, ne znaci da su masina.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:26Zapade mi za uho da je Sergej Jakirovic rekao da su odigrali 9 pripremnih i izgledali su realno najbolje uz TC ove prve tekme. Mi smo i pred ljeto odigrali malo prikateljskih i sporo smo usli u prvenstvo, nadam se da ovaj put to nece bit slucaj.
Sacekaj 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo sa Zrinjskim.
Mi smo ljetni dio i prvi dio sezone zavrsili bez poraza i sa +9.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma spominjem sta je on rekao, a usput su najbolje izgledali od ovih ekipa sto su do sad igrali.Zip je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:33Jaro moj, spominjes jucerasnju utakmicu protiv Krupe.hordasDoboj je napisao/la: ↑28 feb 2021, 17:26Zapade mi za uho da je Sergej Jakirovic rekao da su odigrali 9 pripremnih i izgledali su realno najbolje uz TC ove prve tekme. Mi smo i pred ljeto odigrali malo prikateljskih i sporo smo usli u prvenstvo, nadam se da ovaj put to nece bit slucaj.
Sacekaj 10 dana pa cemo vidjeti na cemu smo sa Zrinjskim.
Mi smo ljetni dio i prvi dio sezone zavrsili bez poraza i sa +9.
Govorim jer smo sporije usli u prvenstvo jer smo se tempirali za Evropu, a sad nam je prvih par utakmica najvaznije.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sutra ćemo ih razbiti aBd.
Sa Mešanovićem u napadu najjači smo.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu

Zvrseno

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu