FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakve to veze ima bgt
komplikuješ bezveze sad, a vrlo je jednostavno zapravo:
Jel mogao staviti Umtitija protiv Betisa, a sacuvati Arauja za Sevilju ? mogao je , al nije....zašto ? zato što je neznalica.
To je sva poenta price.

komplikuješ bezveze sad, a vrlo je jednostavno zapravo:
Jel mogao staviti Umtitija protiv Betisa, a sacuvati Arauja za Sevilju ? mogao je , al nije....zašto ? zato što je neznalica.
To je sva poenta price.
Zato što veze nema Koeman s njegovom povredom i besmislena i nepovezana ti je priča. Pričamo o dečku koji je 99-to godište a ne matori starac kojeg treba paziti kao da je staklo. Ako ne možeš forsirati dečka dvije sedmice u ovim godinama jer si oskudan s izmjenama goni ga iz kluba koji će nam ku.rac. Uz to navodim ti povredu s početka sezone, gdje se povredila desila IAKO se nije forsirao.
Uz to, vidim da ignorišeš da je protiv Betisa povrijedio zglob a ne mišić. Veze s forsiranjem nema povreda

Zvučiš toliko neobjektivno kao da ti je lično nešto uradio Koeman majke mi
Uz to, vidim da ignorišeš da je protiv Betisa povrijedio zglob a ne mišić. Veze s forsiranjem nema povreda

Zvučiš toliko neobjektivno kao da ti je lično nešto uradio Koeman majke mi
Sta ? Ne moze se zglob povrijediti usljed forsiranja, vec samo misic
Dobro, tu cemo stati.

Dobro, tu cemo stati.
nemojte stajati, dopada mi se ova diskusija :kafa:
Araujo je injury prone, to je nesto sto je vec poznato. Ako ga treba nesto cuvati sa 19-20 godina, onda mu yebi mater.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pa nije li rotirao i stavio Umtitia, a onda ni to ne valja. Kontradiktoran si.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:25Znam to, ali ko je kriv za to ?
Ko je non stop forsirao Arauja, na svakoj yebenoj utakmici i spalio ga pred Sevilju ? i onda se doveo u situaciju da stavlja raspalu kiksaru Umtitija.
Isto to je uradio i Pedriju, kad je mali juce ciknuo, a samo se cekalo kad ce se to desiti...levatina ne zna rotirati, vec se prihvati ko hajvan jedne te iste postave i vergla ih dok neko ne presauga (Araujo, Pedri), iste igrace jaše do besvjesti.
Trener neznalica, reci brate kako jeste.
A to ne rotira, povrijedio se, suplja. Ne igra Kutinjo, pa povrijedjen. Ni Dembele nije igrao, pa stalno povrijedjen. Messi recimo stalno igra, nije povrijedjen, De Jong takodje....
Nema ekipe u svijetu bez povreda, ali po tebi izgleda samo je Kuman kriv za to. Nevjerovatna neobjektivnost.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 28 feb 2021, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sad prica, ubleha sto je stavio Umtitia koji nikad ne treba igrati, onda post iza, trebao je staviti Umtitia.
Haj dogovori se sam sa sobom.
Procitaj još jednom kad je trebao staviti Umtitija, a kad ne. Pa onda još jednom

A šta misliš da me popustiš sa tim besmislenim komentarima. Postaješ smarač polako.
Znam da ti odavno braniš ublehaša ko da ti je u najmanju ruku neki rod, ali ja cu pisati šta ja hocu

Baš lijepo Laporta piša po Freixi i Fontu
Prvo ga popiša za Xavija i Cruyffa
Pa ovaj odgovori da se ne živi od sjećanja pa ga ovaj opet vrati tako što kaže da je uredio više i da će ako pobijedi više nego on i frend Barto
Prvo ga popiša za Xavija i Cruyffa
Pa ovaj odgovori da se ne živi od sjećanja pa ga ovaj opet vrati tako što kaže da je uredio više i da će ako pobijedi više nego on i frend Barto
mosa lošmi stićko tit-ula!
- jasonstatham
- Kontakt:
Rado bih da vidim tih tvojih idealnih 11...let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 12:11Žuti ublehaš je protiv Sevilje u kupu stavio kiksaru Umtitija da igra, a ovaj mu se zahvalio za ukazano povjerenje tako što je napravio dva amaterska kiksaElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 11:51Sad kad nas Sevilla u kupu vrati opet na tvornicke postavke.
Zuta ubleha je i juce počeo praviti neke glupe izmjene koje samo on zna sta znace.rezultat toga 2-0 za Sevilju i Adios iz kupa kralja
![]()
A isti taj igrac pravio neviđene kikseve rundu prije toga protiv Granade i to nije bilo dovoljno da otvori oči žutom klocusve to se pisalo ovdje, o pogubnost štetočine Umtitija na terenu, da ne smije više zaigrati ni minute...ali samo trenerska budala može ponavljati takve greške.
I ja bih da guzim JLo, ali ne ide...
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Rado bi da vidim tih tvojih idealnih 11jasonstatham je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:13Martin u prvom i Martin u drugom, dva igrača.
Pjanić je onim laganim džogingom lagano završio svoju priču u klubu. Kakav mali glupan. Ne zaslužuje ništa. Busquets, Moriba, Collado, ako treba i Matheus, bilo ko, samo Miralem nema šta više da traži ni na klupi. Umjesto da iskoristi svaku sekundu na terenu, on se današnjim mini nastupom ispisao. Čak je i antitrener to prepoznao.

Samo odvadi malo, nista viselet3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:59Procitaj još jednom kad je trebao staviti Umtitija, a kad ne. Pa onda još jednomDogovoricu se ja sa sobom, nije ni to problem.
A šta misliš da me popustiš sa tim besmislenim komentarima. Postaješ smarač polako.
Znam da ti odavno braniš ublehaša ko da ti je u najmanju ruku neki rod, ali ja cu pisati šta ja hocu![]()

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovom Bartomeuovom pushikurcu fakat glavni argument "Laporta je ostavio klub u lošem stanju"

Jedno je sigurno, ako Freixa pobijedi nece bit nikakve sumnje da su nastimani izbori. A od Bartine druzine jednostavno ne moze vise nista da iznenadi, jel tako?
Jer ne smijemo zaboravit da prije godinu i malo vise, Barto je javno rekao da zna ko ce da pobijedi i da ce to biti jedan covjek iz trenutne uprave, naskim jezikom njegov covjek jel.
Jer ne smijemo zaboravit da prije godinu i malo vise, Barto je javno rekao da zna ko ce da pobijedi i da ce to biti jedan covjek iz trenutne uprave, naskim jezikom njegov covjek jel.
27.10.2020
pa nije to pickovac da se namjesti tako velika stvar lol
ma nema sanse freixa u izborima, dobit ce mizeran broj glasova
Kad ova dvojica urade ono što je Laporta uradio i osvojio onda se mogu kandidovati za funkciju
Ima i Laporta mana ali od svih je najmanje zlo što bi se reklo
Laporta do pobjede

Ima i Laporta mana ali od svih je najmanje zlo što bi se reklo
Laporta do pobjede

mosa lošmi stićko tit-ula!
- jasonstatham
- Kontakt:
Ne kontam. Pitanje je bilo krajnje jednostavno.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:09Rado bi da vidim tih tvojih idealnih 11jasonstatham je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:13Martin u prvom i Martin u drugom, dva igrača.
Pjanić je onim laganim džogingom lagano završio svoju priču u klubu. Kakav mali glupan. Ne zaslužuje ništa. Busquets, Moriba, Collado, ako treba i Matheus, bilo ko, samo Miralem nema šta više da traži ni na klupi. Umjesto da iskoristi svaku sekundu na terenu, on se današnjim mini nastupom ispisao. Čak je i antitrener to prepoznao.![]()
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ne trebaš ti ništa kontati, vec samo napiši svojih idealnih 11jasonstatham je napisao/la: ↑28 feb 2021, 16:53Ne kontam. Pitanje je bilo krajnje jednostavno.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:09Rado bi da vidim tih tvojih idealnih 11jasonstatham je napisao/la: ↑24 feb 2021, 22:13Martin u prvom i Martin u drugom, dva igrača.
Pjanić je onim laganim džogingom lagano završio svoju priču u klubu. Kakav mali glupan. Ne zaslužuje ništa. Busquets, Moriba, Collado, ako treba i Matheus, bilo ko, samo Miralem nema šta više da traži ni na klupi. Umjesto da iskoristi svaku sekundu na terenu, on se današnjim mini nastupom ispisao. Čak je i antitrener to prepoznao.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.