Dobar jos iz doba MDK, a onda cini mi se i u Olimpiji. Doduse, posljednju godinu nisam toliko pratio, pa me cudi kako uopste da se vrati ovamo.
Moze li neko napisati s kime iduce kolo igraju konkurenti?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobar jos iz doba MDK, a onda cini mi se i u Olimpiji. Doduse, posljednju godinu nisam toliko pratio, pa me cudi kako uopste da se vrati ovamo.
City-zeljo
Krupa - široki
zeljo igra protiv TC, tu bi lako mogli kiksati.
Oborio ga je bosanskim zahvatom. Nemoj mi tih susjednih brendova pored naših domaćih.robertkosar je napisao/la: ↑28 feb 2021, 15:41Aaa je Halida seljacine gdje obara onog malog uju nije normalan, hrvackim zahvatom![]()
Da, ja sam otkačio ArenuCloud onu noć kad su igrali Barca - PSG.HordasOdMalena je napisao/la: ↑28 feb 2021, 13:42Ne treba se uzdati u Arena Cloud, čim se nakači veliki broj ljudi postane negledljivo. Tako je bilo i za Ligu prvaka, svi se spojili, pa pola ljudi nije moglo gledati.
Mislim da je najbolji izbor uzeti na tri mjeseca od Telekoma, iako mi se čini da kasni skoro minutu u odnosu na Cloud.
Ja pratim najbližeg konkurenta za titulu sve dok matematicki neosiguramo titulu taman, da je Stupcanica druga
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Jadnimi, KarloIvandic, laznokrilo, USB i 66 gostiju.