FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NE LUPETAJTE DA JE RAČUN BLOKIRAN,ŽELJO JE SA POREZNOM UPRAVOM NAPRAVIO UGOVOR O IZMIRENJU DUGOVANJA ZA 30 MJESECI UZ MJESEČNU RATU OKO 40.000 KM,I TO VEĆ USPJEŠNO IZMIRUJE DUŽE OD 6 MJESECI.DA TO NIJE BILO TAKO ŽELJO NE BIH MOGAO IGRATI U LIGI PRVAKA,A I PLATE IGRAČIMA BI SE TEŠKO IZMIRIVALE SA BLOKIRANIM RAČUNOM.
ZATO VIŠE PRESTANITE SA TIM RAČUN BLOKIRAN,RAČUN BLOKIRAN!!!
ZATO VIŠE PRESTANITE SA TIM RAČUN BLOKIRAN,RAČUN BLOKIRAN!!!
TM87
Daj Boze da je racun odblokiran.avlami97 je napisao/la:Nisam baš najsigurniji da je račun blokiran. Nedavno sam u nekom intervjuu čuo ili pročitao, ne mogu se baš najbolje sjetiti, da je Žujo ili neko od najodgovornijih u klubu kazao da je uloženo mnogo napora da se račun deblokira i da je to ova uprava i uradila. Al' ne bitno! Ja bih predložio Upravi da se određen dio sredstava izdvoji u humanitarne svrhe u cilju spašavanja od totalnog finansijskog kolapsa, bivšeg FK Torpedo, uz uvjet, da nikada, ali baš nikada, niko iz njihovih struktura ne pokuša uništiti-neuništivo, tj. petorostrukog i aktuelnog šampiona države.Seljacina je napisao/la:Sva sredstva koja dodju od prodaje Edina Dzeke ici na namirenje dugova. Posto je racun kluba blokiran sva sredstva koja dodju rasporedice se povjeriocima tako da sumnjam da ce sta ostati klubu....
ja iz amarovih usta cuo da je lazo nas najbolji napadac i da ga ne da nikom...onoffon je napisao/la:Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Nemoze se sad sve poklopit, i 2.000.000 i stadion i toonoffon je napisao/la:Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kako su ovi nasi igraci mentalno limitirani..
Puricu sretno u Istri, a ne npr u Zelji u kojem se evidentno vidi napredak u svakom mogucem pogledu..
Puricu sretno u Istri, a ne npr u Zelji u kojem se evidentno vidi napredak u svakom mogucem pogledu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa to je nesto zalosno vidjet kad mladi i perspektivan igrac radije ode u neki prosjecni klub u Hrvatskoj nego naprimjer kod nas. Al ovo je sve lahka matematika. Ako imas para imaces i dobre igrace. Nemas para nemas dobre igrac, i tacka.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?
Nijedno od otih dvoje, vratio je se nazad u neki prosjecni/los klub na BalkanuBuddy je napisao/la:dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Kolike su plate u Istri, Splitu i sličnim klubovima pa se naši igrači tamo zapućuju ?
pa sigurno vece od nasih... a vece su i sanse da iz HNL-a odu u neki jaci klub. ne moraju u inostranstvo, dovoljni su Hajduk i Dinamo.Omar500 je napisao/la:Kolike su plate u Istri, Splitu i sličnim klubovima pa se naši igrači tamo zapućuju ?
Ma znam da su veće, ali glupo je ići, bar meni da sam fudbaler, u neke prosječne hrvatske ili srpske klubove koji se bore za opstanak.lech je napisao/la:pa sigurno vece od nasih... a vece su i sanse da iz HNL-a odu u neki jaci klub. ne moraju u inostranstvo, dovoljni su Hajduk i Dinamo.Omar500 je napisao/la:Kolike su plate u Istri, Splitu i sličnim klubovima pa se naši igrači tamo zapućuju ?
neka i treba im takosajo10 je napisao/la:Nijedno od otih dvoje, vratio je se nazad u neki prosjecni/los klub na BalkanuBuddy je napisao/la:dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?
pa sta imaju napredovati i prelaziti u jace lige, kada u toj Grckoj i Turskoj nagrnu para.. vrate se u BiH i zive ko gospoda. eventualno otvore kakav kafic i prst u uho.Buddy je napisao/la:neka i treba im takosajo10 je napisao/la:Nijedno od otih dvoje, vratio je se nazad u neki prosjecni/los klub na BalkanuBuddy je napisao/la:dali je ijedan igrac iz PL koji je otisao u Grcku i Tursku napredovo i otisao na zapad(lige petice) ili je tamo i zavrsio karijeru?
-
- Kontakt:
pitaj Bucana i SimicaOmar500 je napisao/la:Kolike su plate u Istri, Splitu i sličnim klubovima pa se naši igrači tamo zapućuju ?

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
****, ljudi. žalosno je to, al' suha je činjenica da igrač iz jednog šibenika koji nikad neće imati ni Ž od željine tradicije ode za tri-četiri puta više para nego što bi ikad mogao otići iz želje. to je do ugleda i renomea takmičenja zvanog premijer liga bih. e zato purić ode u istru a ne u želju i ja ga u potpunosti razumijem.

fkzeljeznicar.com intervju: Branimir Jelušić, dio I
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fk ... ir-jelusic
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ne znam jel neko pisao, ali izgleda da je seha produzio ugovor
, zna li neko nesto vise ?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
- Kontakt:
onoffon je napisao/la:Od pouzdanih izvora saznao sam da Lazar odlazi iz kluba, ima li neko od vas neku informaciju!?
Amar je Lazaru smanjio platu i rekao mu je ako ima šta protiv da slobodno može potražiti drugi klub!!!

- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:ne znam jel neko pisao, ali izgleda da je seha produzio ugovor, zna li neko nesto vise ?

Ništa prije prozivke.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.