Zbog čega je ovdje kriv Ronaldo, glavni krivac svega ovoga je Agnelli. Dovesti trenerskog anonimusa na klupu Juventusa je blago rečeno katastrofalna odluka van svake pameti.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lik zabio 30 golova do sad u sezoni,pri tome najbolji strijelac lige i ovdje ljudima kriv Ronaldo za nesto
Valjda treba zabiti 350 da foumasi budu zadovoljni

Valjda treba zabiti 350 da foumasi budu zadovoljni

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Burberry46
- Kontakt:
To je to nazalost
Treba biti realan i reci da ovo nije za titule. Konfuzno totalno, nikakve ideje.
Pirlo je odgovoran za taktiku i motivaciju. Paratici i ekipa smijesni, pogledaj na sta je Juve spao da veznog
i napadaca nema, jos se to znalo odavno i prespavas Januar kao slag na tortu. Bruka.
Prije gola Verona zadnjih 10 minuta igraci totalno nezainteresovani, nemocni bukvalno stali, nikakve ideje i onda logicno gol. Konfuzno totalno
Rabiot Kulu najgori i fule totalne, nista nemaju za Juventusov dres
Treba biti realan i reci da ovo nije za titule. Konfuzno totalno, nikakve ideje.
Pirlo je odgovoran za taktiku i motivaciju. Paratici i ekipa smijesni, pogledaj na sta je Juve spao da veznog
i napadaca nema, jos se to znalo odavno i prespavas Januar kao slag na tortu. Bruka.
Prije gola Verona zadnjih 10 minuta igraci totalno nezainteresovani, nemocni bukvalno stali, nikakve ideje i onda logicno gol. Konfuzno totalno
Rabiot Kulu najgori i fule totalne, nista nemaju za Juventusov dres
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato jer pratite Juventus preko aplikacije **** i nista osim statistike ne vidite. Kao ni vecina ovih sto navija za Juventus, pogledaju rezultat a sustinu igre ne shvataju kao onaj gigibuffon.
Objasnjavati nekom da je Juventus 5 godina bio top 3 klub u Evropi sa konstantnim rastom i da je to jednog divnog dana sve sruseno tacno onda kada je u klub krocio cigan iz porguala, jel treba to ?
150 slobodnih uzeo da suta, 1 pogodio. Pa Chiellini bi imao bolji skro od toga.
Objasnjavati nekom da je Juventus 5 godina bio top 3 klub u Evropi sa konstantnim rastom i da je to jednog divnog dana sve sruseno tacno onda kada je u klub krocio cigan iz porguala, jel treba to ?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma bilo je ok dati Pirlu ekipu da se radio taj neki restart, a ovako sad ce se dzaba sezona baciti, naredne te isto ceka, a sad i teze jer novca nema. Haman pa ce ova pandemija dokrajciti, ali kako se uprava ponasala zadnji par godina bilo je ocekivati, ne mozete uvijek posrati sve.
Na kraju ce i ovo sa Ronaldom biti cisti promasaj, jer se LP nece uzeti, a mogla se ekipa bolje sklopiti za taj novac koji je on uzeo, ali lahko je biti general poslije bitke.
Bilo je lijepo ovih 9 sezona, sad slijede tranzicijske godine
Na kraju ce i ovo sa Ronaldom biti cisti promasaj, jer se LP nece uzeti, a mogla se ekipa bolje sklopiti za taj novac koji je on uzeo, ali lahko je biti general poslije bitke.
Bilo je lijepo ovih 9 sezona, sad slijede tranzicijske godine

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Koje bolan tranzicijske godine,evo tri godine uvijek isti panjevi od igrača svake godine sve isto
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Preko "aplikacije" od 1996 godine. Pirlo najveći problem Juventusa trenutno.Italia je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:01Zato jer pratite Juventus preko aplikacije **** i nista osim statistike ne vidite. Kao ni vecina ovih sto navija za Juventus, pogledaju rezultat a sustinu igre ne shvataju kao onaj gigibuffon.
Kakve su to gluposti,mislim da ne glumim njegovog advokata ,koga boli **** za Ronalda,ali lik je doveden da zabija golove i on to radi,ne znam sta hoces da prolazi po 10 igraca i skaricama zabija svaku utakmicu,sve i da pratim preko aplikacije dovoljno je vidjeti da gotovo svaku tekmu nesto zabije..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A prethodne dvije godine smo briljirali na celu sa drugim trenerima i CR7Siuuu. Bjezi bolanHElo je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:06Preko "aplikacije" od 1996 godine. Pirlo najveći problem Juventusa trenutno.Italia je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:01Zato jer pratite Juventus preko aplikacije **** i nista osim statistike ne vidite. Kao ni vecina ovih sto navija za Juventus, pogledaju rezultat a sustinu igre ne shvataju kao onaj gigibuffon.
Agnelli i uprava.
U cemu se razlikuje ova sezona od prosle,prosla od pretprosle itd? Zadnje dvije Alegrijeve sezone se isti ovaj fudbal gledao,brukalo se u evropi a liga uzimala jer je qurac goli gdje nemas konkurencije. I to se nastavilo jos 2 god sa razlicitim trenerima.
Da mozda nije do igraca? Nema trenera koji moze od polovnjaka i mentalnih patuljaka nesto napraviti a ono sto je valjalo je ostarilo i povredama unisteno.
Da je gospoda iz uprave mogla prije 4 god skloniti ego u stranu uvidjela bi da je ciklus gotov i da je vakat krenuti od nule(sto je normalan i prirodan proces) i sto je najvaznije krenuti drugacije ako zelis LP jer ligu si prekucao i postala je beznacajna. Umjesto toga tones jos vise i ligu ces izgubiti.
Sto nece nista promijeniti.
Juve nema cilja,ideje i plana.
Marvin je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:25Agnelli i uprava.
U cemu se razlikuje ova sezona od prosle,prosla od pretprosle itd? Zadnje dvije Alegrijeve sezone se isti ovaj fudbal gledao,brukalo se u evropi a liga uzimala jer je qurac goli gdje nemas konkurencije. I to se nastavilo jos 2 god sa razlicitim trenerima.
Da mozda nije do igraca? Nema trenera koji moze od polovnjaka i mentalnih patuljaka nesto napraviti a ono sto je valjalo je ostarilo i povredama unisteno.
Da je gospoda iz uprave mogla prije 4 god skloniti ego u stranu uvidjela bi da je ciklus gotov i da je vakat krenuti od nule(sto je normalan i prirodan proces) i sto je najvaznije krenuti drugacije ako zelis LP jer ligu si prekucao i postala je beznacajna. Umjesto toga tones jos vise i ligu ces izgubiti.
Kao da si mi riječi uzeo iz usta
Od A do Ž sve tačno

Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
1921-2021
Izet Nanić !
1921-2021
Izet Nanić !
Za mjesec dana ce biti zadnje tri godine, a do kraja sezone cete pisati da citav Allegrijev mandat se igrao los fudbal. Jel ti treba podsjecanje na tu predzadnju Juventusovu sezonu sa Allegrijem ??Marvin je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:25Agnelli i uprava.
Već se tu igrao loš fudbal. Podjećam te da je Mandzukic igrao fiksno krilo, a Matuidi 50 utakmica, Sturaro igrao više nego McK danas, Dybala klupa itd. Predznaci bili za ovo danas. Nervirali smo se mi kao i danas. Ali to nije tema toliko jer dok su rezultati niko ne da se priča.
Možemo naći stotine postova u kojima Marvin i ja pozivamo na uzbunu čak i kad se dobijalo. Na one silne 1-0 u 93 bez ikakve igre. A to bi trebalo biti u skladu s tvojim razmišljanjem da je fudbal vise od statistike.
Možemo naći stotine postova u kojima Marvin i ja pozivamo na uzbunu čak i kad se dobijalo. Na one silne 1-0 u 93 bez ikakve igre. A to bi trebalo biti u skladu s tvojim razmišljanjem da je fudbal vise od statistike.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 feb 2021, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Nemamo zvona i to je to. Kako ćeš dovesti nekoga a plaćaš Chiellinija koji je više povrijeđen nego što igra, Dybalu koji je u qrcu cijelu sezonu i koji te yebe za ugovor, Rabiota koji nije igrao godinu dana i došao kod nas za pozamasnu cifru da igra, Ramiz koji je zalutao i koji kasira veliku svotu novca, Berna jednostavno propo i trebalo ga se davno riješiti. Bentancur talenat već godinama ne dolazi do izražaja i ostat će vazda taj ko fol talenat. Kulusevskog, ne treba nam Krasić 2 realno rečeno. Prodaj te igrače rastereti klub i dovedi ciljane igrače da valjaju, riješiti se i Ronalda i tu imaš 30 milki za 3 zvijeri.
Kada se sjetim cjenkanja za Verattija mrak mi na oči padne, pa mogao si Haalanda dovesti i tu si zayeb napravio, Wandin se mogao dovesti ali jok šta će nam on, Aouar se nudio ybt ali ne, daj ti Kulusevskog, ružno ga vidjeti, i što kaže fufna izgleda ko prava seljacina.
Igramo ili bolje rečeno uopšte ne igramo ali eto vodi se da smo na terenu, ali ono što vidim je pravi luzerski fudbal, dodaj prvom do sebe, sakrij se iza igrača i moli da taj nešto uradi sa loptom, ali taj će naravno vratiti nazad u krilo Woji i tako u krug.
Ekipa diše na škrge od 75 minute
Kada se sjetim cjenkanja za Verattija mrak mi na oči padne, pa mogao si Haalanda dovesti i tu si zayeb napravio, Wandin se mogao dovesti ali jok šta će nam on, Aouar se nudio ybt ali ne, daj ti Kulusevskog, ružno ga vidjeti, i što kaže fufna izgleda ko prava seljacina.
Igramo ili bolje rečeno uopšte ne igramo ali eto vodi se da smo na terenu, ali ono što vidim je pravi luzerski fudbal, dodaj prvom do sebe, sakrij se iza igrača i moli da taj nešto uradi sa loptom, ali taj će naravno vratiti nazad u krilo Woji i tako u krug.
Ekipa diše na škrge od 75 minute
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa da, mozes naci postove gdje vi pravite uzbunu na top 3 trenera svih vremena ovog kluba, da bi dobili ovo smece od ekipe. Na takve ste vi uzbune upozoravali.Pogba je napisao/la: ↑27 feb 2021, 23:35Već se tu igrao loš fudbal. Podjećam te da je Mandzukic igrao fiksno krilo, a Matuidi 50 utakmica, Sturaro igrao više nego McK danas, Dybala klupa itd. Predznaci bili za ovo danas. Nervirali smo se mi kao i danas. Ali to nije tema toliko jer dok su rezultati niko ne da se priča.
Istina, sa Sturarom, Matuidijem, Khedirom, Mandzukicem se dolazilo do finala lige prvaka i do fantasticnih rezultata protiv svih ekipa. Ispadalo se iz lige prvaka samo na produzetke od Bayerna (citaj BAYERN) i protiv Reala na penal u 93. Drugacije nije klub mogao ispasti u ligi prvaka, a u Italiji redovno isli na duple krune.
Jer je ekipa bila ekipa, tim. Igraci koji su igrali igrali za klub. Danas vidis samo jbene pzde koji se vuku po terenu, sline obicne. Vise je vrijedila tad ta Sturarova borbenost nego sva tehnika koju Bentancur i Ramsey posjeduju. Prizivali ste fantomski, napadacki fudbal, a dobili ste ekipu u rangu Lazia.
AJAX, LYON, PORTO
CR7 efekat.
Fascinantno mi je kako ovi Maxoljubci ne kapiraju da je njegov Juve bio qurac ko i ovaj danas kada mu je uzeta ona sredina terena a BBBC se rasuli,ostarili.
Jer defanzivnom treneru sa onakvim mozgom za defanzivu takva odbrana je sjela samo tako.
Istina,niko ne bi izvukao iz onog Juventusa sto je on.
Sto ne mijenja cinjenicu da sa ovim danas bi bilo isto kao sto je bio u zadnje 2 god,patnja.
Jer defanzivnom treneru sa onakvim mozgom za defanzivu takva odbrana je sjela samo tako.
Istina,niko ne bi izvukao iz onog Juventusa sto je on.
Sto ne mijenja cinjenicu da sa ovim danas bi bilo isto kao sto je bio u zadnje 2 god,patnja.
Ne mogu italia ponovo s tobom o istom jer ćemo se razići.
Postoji jasan momenat u vremenu kada je Max kumovao našem okretanju leđa. Meni je Max i dalje u globalu drag i top je trener, ponajbolji ikad u našoj historiji, ali ponavljam postoji vrijeme gdje je došlo do kraja i gdje je i on kumovao. Ne trebam sad kopati i tražiti svoje postove gdje sam ga ja uzidazao na pijedestal, mnogo puta, da bih dokazao poentu.
Imam sigurno vise postova pro-Max nego anti, globalno.
Nije ovo nista licno dakle.
Marvin, ponovo bingo.
Postoji jasan momenat u vremenu kada je Max kumovao našem okretanju leđa. Meni je Max i dalje u globalu drag i top je trener, ponajbolji ikad u našoj historiji, ali ponavljam postoji vrijeme gdje je došlo do kraja i gdje je i on kumovao. Ne trebam sad kopati i tražiti svoje postove gdje sam ga ja uzidazao na pijedestal, mnogo puta, da bih dokazao poentu.
Imam sigurno vise postova pro-Max nego anti, globalno.
Nije ovo nista licno dakle.
Marvin, ponovo bingo.

#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Pirlo svaki put isto govori falilo agresivnosti a nista se ne mijenja.
Sta da je Sarri sad trener umjesto Pirla, pa j.ebalo bi mu se sve
Sta da je Sarri sad trener umjesto Pirla, pa j.ebalo bi mu se sve
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.